Klantvriendelijk

Heel tevreden met advies !

Schoenen van New Balance gekocht voor mij dochter. Snelle service en zeer tevreden

Online een paar heren sneakers van PME gekocht, een makkelijk site en een snelle bezorging.

Voldeed volledig aan de verwachtingen

Zie boven

Groot assortiment

Persoonlijke hulp bij kiezen in de winkel. Online snel bezorgd. Grote keuze.

Uitstekend geholpen

Ik ben op een zeer prettige manier geholpen door een jongeman. Zeer bedankt !

Goede service en zeer vriendelijk geholpen

goede service van het personeel

de schoenen die ik graag wilde, waren er niet in mijn maat. de medewerkster heeft die voor mij aangevraagd en naar de locatie laten sturen. hier kon ik mijn schoenen passen en meenemen.

de schoenen voldoen niet aan de verwachtingen

de bandjes moet ik zelf vast maken

Het is niet aangekomen

Slechte klantenservice.

Ik ben bij de winkel geweest maar daar hadden ze mijn maat niet meer. Ze hebben ze toen besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.

Uitstekend.ook in de winkel.Online snelle verzending ,goede verpakking,,

Prettig en tevreden.Goede kwaliteit schoenen.

Prijs te hoog

Bij wehkamp dezelfde schoenen 10 euro goedkoper

Tevreden

Bestellen, leveren prima geregeld

Service helemaal goed

Zoals service hoort te zijn.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Het product was goed verpakt en past perfect.

Zeer Goed

Vlug, goed geholpen met het uitzoeken van de schoenen

Prima ervaring

De verkoopster heeft voor mij de sketchers die ik uitgezocht had besteld. Ben door haar zeer prettig geholpen en dus zeer tevreden

Zeer goed geholpen

ben zeer tevreden over de verkoper,goed en professioneel geholpen.

Vriendelijke en bekwame service met goede merken schoenen

Zie boven

Ging voor een retour naar de winkel. Heel goed en vriendelijk geholpen, met omruilen, top.

Top schoenen

Snelle levering van mijn schoenen, waren perfect!

al bij al goed geregeld .

Ga zo door ...

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl