Probleem erkend en opgelost

Sandalen hadden een defect. Na het doorlopen vd controlerende stappen , volledige terugbetaling ontvangen

Super simpel bestellen

Snel en gemakkelijk bestellen en snel in huis

Goed geadviseerd

Mijn maat was niet aanwezig in de winkel, maar ze konden deze wel bestellen en dan had ik deze de volgende dag in huis.

redelijk goed

elke maat verschilt op zichzelf van grote bv schoenmaat 40 valt bij elke schoen anders uit dat maakt het lastig

Ruime collectie

Grote keuze, vooral online.

Bestelling is makkelijk en snel geleverd.

Goede wandelschoenen op tijd geleverd!

Via de duidelijke website bestelde goede wandelschoenen op tijd geleverd!

Online besteld, snelle verzending, keurig verpakt.

Altijd goede en snelle service

Veel keus voor alle leeftijden en wensen

Prima selectie van schoenen

Ik find altijd iets dat ik leuk vind

Ben al jaren klant. Zeer tevreden over aanbod, Prima personeel, klantvriendelijk. Mooie winkel.

Heerlijke verkoopster!

Ik werd op vrijdagmiddag rond 17:00 uur netjes geholpen. De Steve Maddens die ik wilde stonden niet in het filiaal in de Mare, maar de verkoopster zorgde ervoor, dat ze bij mij thuis bezorgd werden. De volgende morgen om 11:30 kon ik mijn nieuwe Stevies al aan! Geweldig. Telkens weer goede service en vriendelijke verkoopsters. Dit is mijn favo winkel. Tot snel! Wollige grtjsssSilvia

Schoenen besteld dag later geleverd. Top

Uitstekend en snel

Vlotte en aardige bediening

superservice

er werd met me meegedacht

Tot nu toe PRIMA!!

Kijk maar hierboven! Vrees echter dat de filiaalhouder weggaat.

Netjes geholpen in de winkel

Een prima winkel met kundig personeel

De eerste indruk qua inrichting was goed en de verkoopster was kundig geduldig en behulpzaam. Jammer was wel dat mijn maat niet op voorraad was, maar dat kan overal gebeuren. Kortom ik ben zeer tevreden.

ik ben altijd goed geholpen !

zo als ik het hier boven heb beschreven !

Snelle levering. Schoenen passen perfect en lopen heerlijk.

Snelle levering. Schoenen passen perfect en lopen heerlijk.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zelf als de schoenen niet meer aanwezig zijn kijken ze altijd voor een oplossing en reserveren ze dan bij t dichtstbijzijnde filiaal

Prima bezorging

Snelle levering van sandalen en ze pasten god zei dank,want terugbrengen naar winkel was een probleem geworden, ivm operatie nwe. heup.

Snelle levering en goede schoenen

Snelle levering, duidelijke omschrijvingen van de schoenen. Ga er vaker kopen!

Fijne schoenenwinkel met een zeer ruim aanbod aan merken en modellen. Prima sevice zowel online als in de fysieke winkel.

Met 1 dag de levering.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl