Snelle levering en vriendelijke geholpen

Mooie sandalen, snelle service

Mooie sandalen zoals afgebeeld, hele snelle levering en goede kwaliteit

Een woord: geweldig

Goede collectie, fijne klantenservice, snelle levering

Prima aankoop

Snelle levering. Goed geholpen in de fysieke winkel van Nelson.

Goede kwaliteit

Snelle levering en schoenen zijn net als op de foto. En goede kwaliteit.

Super top

Bestelt en de volgende dag in huis

Prima. Alles zoals het hoort.

Ik had schoenen besteld die toch niet helemaal waren wat ik voor ogen had. Terug gestuurd en nieuwe weer besteld. Die waren helemaal wat ik bedoelde en het geld voor de schoenen die ik retour stuurde heb ik inmiddels ook al weer op mijn rekening.

Fijn geholpen

Altijd ruim assortiment en snelle toezending van producten. Bij retourzendingen krijg je ook snel het geld terug.

Gewoon goede service!

Kocht een paar Skechers met na een korte tijd een krakende zool, teruggebracht en kreeg meteen een nieuw paar mee.

Klantvriendelijk en goede schoenen

Na aankoop online snel en makkelijk in winkel omruilen. Goede service en goede schoenen.daarnaast spaar je voor korting!!

Je wordt goed geholpen en zijn heel vriendelijk

Fijne servicekosten

Altijd goed geholpen

Veel variatie aan alles

Fijne winkel je word er prima geholpen.

Goed in de winkel geholpen,en online snelle levering

zorgvuldig

positief

Uitstekend!

Online bestelde sandalen van Skecher vielen groter uit,wou ze ruilen in de winkel in Purmerend maar die hadden ze niet meer. Verkoopster zocht op de paal uit waar ze nog wel voorraad hadden,en belde het filiaal in Castricum of ze ze apart wouden houden. Super klantvriendelijk iedereen,TOP!!

Mijn ervaring: tevreden klant

Mooie schoenen. En een erg aardige en kundige verkoopster

Goede service, schoenen waren niet goed , andere besteld, waren tien euro duurder, maar hoefde niets bij te betalen. Omdat ik klantenpas had. Super tevreden.

Tof geregeld

Vriendelijk geholpen en fijn thuisbezorgd

top winkel

goede winkel met een ruime keuze

Prima geholpen en een goede service

vriendelijk en behulpzaam personeel.

nvt

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl