Precies volgens verwachting

Goede service en prijs

Heel positief

Wordt heel goed geholpen door vriendelijk en eerlijk personeel.Ook de pantoffels via de bestelling thuis heel goed geregeld.

Super pantoffels

Ik kan alleen maar Nelson pantoffels aan ik draag ze al jaren.zien er nog goed uit. Maar de zool word glad ik draag ze inplaats van schoenen , Bedankt voor de Doede medewerking Ans

Heel tevreden

De schoenen die ik heb besteld waren altijd van goede kwaliteit. Toen ik een keer iets moest ruilen heb ik uitstekende service in de winkel ontvangen.

Snelle service & mooie schoenen ☺️

Snelle service & mooie schoenen ☺️ Duidelijke communicatie

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk en deskundig personeel in de winkel in Roosendaal en de volgende dag de juiste maat thuis bezorgd, top!

Fijne schoenen

Nieuwe schoenen besteld, laten bezorgen in de winkel, daar gepast en opgehaald ideale combinatie.

Hele snelle levering

Heel goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit

Snelle en keurige levering na online bestelling

Helaas pasten de schoenen niet en heb ik ze terug gebracht naar de dichtstbijzijnde winkel. Bedrag stond meteen op de rekening.

geweldig

Hele goede ervaring. Het is niet de eerste keer dat ik schoenen koop bij Nelson. Was altijd geslaagd

Ben van me platvoeten, af!

Loop zeer comfortabel, en binnen 2 maanden was me hielen, weer geheeld lijkt zo! Ik wandel weer, vrolijk rond!

Ik ben altijd blij met de nieuwe schoenen van NELSON

Fijn geholpen

De verkoper heeft ons fijn geholpen Hij bestelde de schoenen online voor ons Volgende dag in huis

Goed en vlot geholpen

Zoals gezegd werd ik goed gehoord en ben ik blij met een paar nieuwe schoenen.

Vriendelijk verkoopster en heel goed geholpen. Petje af. In Hellevoetsluis gekocht

Prompte levering van de juiste artikelen.

Gemakkelijk bestellen en ruim aanbod

Heb geen probleem voeten en kan gewone maten aan. Diverse keren al bij Nelson bestel en zeer tevreden. Scheelt veel geld en bezoek en tijd en parkeergeld.

Prima schoenen

Prima schoenen

Heel fijn winkelen bij Nelson

Ruime keus en als je kleur of maat er niet is wordt dit gratis thuisbezorgd

Wij kopen hier alles onze schoenen

Heel blij met nelson, altijd tevreden

Altijd goede servicer

Al vaker schoenen besteld bij Nelson. Fijne website en groot assortiment. Snelle levering, perfect dus.

Er is 1 paar terug gegaan van de 2 dus ik hoop dat dit goed afgehandeld wordt..

Fantastische service!

Im Oosterheem fantastisch geholpen. Naar het Stadshart ga ik nooit meer! Slecht geholpen, en 3 fouten gemaakt met het kopen van 1 paar croqs. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Super fijne winkel

Mijn schoenen waren uitverkocht! Mail achtergelaten, en 2 dagen later mail dat ze weer op voorraad waren. Super geregeld.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl