Er is 1 paar terug gegaan van de 2 dus ik hoop dat dit goed afgehandeld wordt..

Fantastische service!

Im Oosterheem fantastisch geholpen. Naar het Stadshart ga ik nooit meer! Slecht geholpen, en 3 fouten gemaakt met het kopen van 1 paar croqs. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Super fijne winkel

Mijn schoenen waren uitverkocht! Mail achtergelaten, en 2 dagen later mail dat ze weer op voorraad waren. Super geregeld.

Zijn geweldige schoenen

Helaas was de pasvorm niet goed deze waren niet goed

Fijne winkel met vriendelijk personeel en ruime keuze.Ik ben goed geholpen door een medewerker.Kom hier graag.

Overzichtelijke webshop

Mooie schoenen

ging super snel,en mooie schoenen en lopen prima

100% goed !

Snelle levering. Erg fijne schoenen.

Snelle en correcte levering

Uitstekend!!

Zeer goed.

Uitstrkenf

Mooie, kwalitatief goede schoenen, voor een prima prijs. Razendsnel geleverd

Mooie, kwalitatief goede schoenen, voor een prima prijs. Razendsnel geleverd

Fijne winkel met kwaliteit schoenen

Ik koop hier vaak mijn schoenen in de winkel en online. ruime keus kwaliteit schoenen. Ook online besteld heb je het snel thuis.

Prima service en snel

Mijn schoenen moesten worden besteld. Er werd conform belofte geleverd en de communicatie was prima.

Zorgvuldig en snel

Artikelen waren precies naar wens, snel geleverd en te groot of te klein gemakkelijk te retourneren. Zeer tevreden

Weet niet

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd. Nog geen geld ontvangen dus kan geen beoordeling geven

Goeie service

Zeer klantvriendelijk

Personeel is altijd zeer gastvrij, kwaliteit altijd prima.

De keuze is reuze

Het duurt wel eens even eer je geholpen kan worden dit ivm grote van de zaak denk ik

Mijn ervaring is top met Nelson

Fijne winkelmedewerkers en online bestellen en afhalen is ook top!

Zeer snel geleverd en goed verpakt.

Aanrader. Ook retourneren makkelijk doordat label al op omdoos zit.

Vriendelijke personeel en klant Vriendelijk

Vlotte en vriendelijke hulp in winkel(Drachten) twee dg later schoenen thuis!

Helemaal goed

Prima service goede schoenen

Goede schoenen keus we slagen daar altijd

Goede services en mooie schoenen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl