prima geholpen

Adverteren met volgende dag in huis na 7 dagen nog niets in huis.

Na melding bij klantenservice dat er na 7 dagen nog geen sneakers ontvangen zijn en al wel betaald is, geen reactie meer ontvangen van de klantenservice dit terwijl zij aangaven dezelfde of daarop volgende dag contact op te nemen .

Fijne webshop

Nelson heeft een mooie collectie, makkelijke webshop, snelle levering.

Heel plezierig schoenen kopen!

Ontvangen met een glimlach Goed bevraagd wat ik wilde Goede suggesties gegeven Vragen beantwoord Eerlijke feedback Ging weg als blije koper

Ruime keus aan schoenen Behulpzaam personeel Heel fijn … Niet naar het zin … geld terug . Is zoooooo fijn!!!!!!!!!

Lopen heerlijk geweldige pasvorm Wel graag meer kleurtjes!

Toppie

Prima service, goed behandeld, door Personeel! !

Klant vriendelijk

Goed geholpen

Bestellen gaat makkelijk, vandaag besteld morgen geleverd. Duidelijke voorraad.

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Heel tevreden

2 paar schoenen besteld, waren in de winkel niet voorradig, volgende dag al geleverd. Helaas maatje te groot, dus retour en niewe besteld, weer snelle levering. Heb telefonisch contact gehad, ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Dus uiterst tevreden over Nelson

Ik heb het online via jullie bedrijf besteld en verder goed geholpen.

Klantvriendelijk Bedrijf

Filiaal Alkmaar, Is een fijne winkel met vriendelijk en meedenkend personeel.

Uitstekende schoenensortering en bestellen en de volgende dag in huis. Niet goed meteen terug naar de winkel en geld terug, geen probleem. Prima service!

geweldig

prima schoenen en goede communicatie

Snel en goede levering

Ik wist wat ik moest kopen. Daarom op deze manier gewoon super goed geregeld!

super snelle levering!

Super snelle levering en goede service.

goed en vakkundig geholpen

Toffe sneakers op tijd geleverd

Supertoffe sneakers online besteld bij Nelson. Leuk met de actie met 15 euro korting! De sneakers werden keurig de volgende werkdag geleverd.

Geweldige service!

Nelson is mijn winkel om terug te gaan!!!!!

Prima,vriendelijk personeel

Prima geholpen. Geld gelijk retour.

Goed afgehandeld

Schoenen pasten niet helaas maar kon het gekijk in de zaak afhandelen/terugsturen.

Ruimtelijke mooie winkel

Leuk personeel

fijne winkel

altijd even vriendelijk en behulpzaam kom er graag Koperwiek capelle aan de ijssel

Mijn schoenmaat was er niet, maar ter plekke besteld en keurig en snel thuis bezorgd.

Uitstekend.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl