TOP!!!

Hat alles sehr gut geklappt. Versand nach Deutschland, Größenempfehlung und Service sehr gut!!!

super leuke winkel

Ik ben heel leuk en naar volle tevredenheid geholpen. De sneaker die ik graag wilde was heel licht beschadigd, er werd gelijk een ander paar voor mij besteld, kon zelfs een dag later thuis bezorgd worden. Ik heb mijn schoenenwinkel gevonden hoor!!

Fijne winkel!

Klantvriendelijke benadering, ruime keuze in merken en modellen. Ondanks drukte goed geholpen.

Goede snelle levering

Goede schoenen en vriendelijk personeel

Het verandert van Aanhef van mevrouw naar Heer is niet gedaan

Vriendelijke en behulpzame medewerker

Er werd me niets opgedrongen en meegedacht met mijn wens voor slippers. Erg fijn. Direct werd gekeken of schoenen in voorraad waren en online konden worden besteld. Een dag later thuisbezorgd top

heel goed

Nelson is de beste.

Geweldige service

Sandalen besteld, deze waren te klein dus wilde ik retour sturen. Geen probleem, alleen had ik een kortingsbon ingeleverd en deze had ik dus niet meer. Klantenservice gebeld en kreeg gelijk een nieuwe gemaild. Dus een geweldige service.

Betrouwbaarheid

Heel goed geholpen en personeel die je als klant die gewaardeerd behandeld wordt.

Fijne webwinkel. Accuraat en duidelijk. Jammer waren de schoenen te klein. Aanrader.

Snel en makkelijk!

De schoenen heb ik niet gehouden, omdat ze niet goed zaten. Maar de verzending en retour waren snel en eenvoudig! Ik ga om tot een aankoop te komen toch even naar een van de winkels toe binnenkort.

Er wordt een eerlijk advies gegeven!!

Super te vreden

Heb ze voor 3 jaar terug in het wit gekocht en heb ze nog super leuk sandaaltje gr J Buddingh

Uitstekend geholpen

Leuke winkel waar je uitstekend wordt geholpen

Zeer veel keus en fijne bediening.

Voor de oudere voet met uiteenlopende 'mankementen' heeft Nelson een uitgebreid assortiment comfortabele schoenen. Ook aan het modebeeld wordt gedacht. Kortom het is fijn om van tijd tot tijd even binnen te lopen. Ga je serieus voor een aanschaf, dan word je fijn geholpen.

Snelle bezorging. Verder ben ik erg tevreden over de winkel in Castricum. Heel leuk assortiment, erg tevreden over het personeel. Fijn dat jullie nu ook maat 42 hebben.

Positief

Prettige winkel

Vriendelijk en kundig personeel.

Geweldige service!

Omdat in de winkel 1 schoen verkleurd was, stelde de medewerkster voor om een nieuw paar op te sturen. De volgende dag had ik mijn schoenen al in huis! Top geregeld!

Goed vriendelijk

Goed vriendelijk

Fijne slippers

Mooi en zitten lekker Echt leer ook aan de binnenkant.

Zoals ik hoopte

Een paar loafers besteld en deze werden keurig de volgende dag in het gecommuniceerde tijdvak thuis bezorgd. Ben er blij mee. Compliment Nelson en DHL.

1 dag na bestelling binnen

Heel tevreden met de aankoop.

Alles snel en keurig geleverd en ben blij met de Rhode pantoffels.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl