Goede ervaring

De sketchers waren wel te groot, maat 41 besteld maar toch mijn gewone maat 40 moeten bestellen .keurig verpakt zeer vlug aangekomen. Plus punt voor Nelson

Vriendelijke geholpen aan de telefoon Goede service Goede retourzending

Keurig

Snelle levering. Goed verpakt. Netjes

Mijn ervaringen met de bestellingen bij Nelson zijn tot nu toe geweldig geweest

Snelle service!

Enige schoenenwinkel waar ik kom.

Prima zaak.

Prachtige schoenen

Spijtig dat er heen tussenmaten zijn (bv 38.5, 38, 37,5 ...)

Alles netjes geregeld.

Besteld en vlot geleverd.

Snel en goed

Goed en snel

Klantvriendelijk en mooie schoenen

Ben super geholpen in deze winkel.

Een goeie stevige schoen voor een goeie prijsjs

Een goeie stevige schoen voor een goeie prijs

Aparte schoenen en snel geleverd.

Prachtige en originele schoenen gekocht.

Slecht

Het verkeerde besteld. Het merk hebben jullie überhaupt niet. MAG kreeg Skechers. Dus passen maar linea recta retour.

Helemaal goed.

Gepast in de winkel,kleur die ik wilde was niet op voorraad.Besteld door verkoper en thuis bezorgd.Prima geregeld.

Echt goed en vriendelijk geholpen

Medewerkster dacht echt mee en deed veel moeite. Kom zeker terug.

Snelle levering van de bestelde schoenen

De doos waarin 2 paar schoenen werden geleverd was wel erg groot. Er werd meer dan 50% lucht vervoerd.

Beetje jammer

Vind slecht dat een merk slipper overal 79,99 kost zelfs bij birckenstock en bij julie 89.99

In een woord geweldig

Prettige manier om schoenen te kopen

In Hellevoetsluis een fijne winkel waar het verkoop team je goed en met geduld helpt..

Prima geholpen en goede service.

Tevreden

Geweldige en zeer vriendelijke service!!

Goede kwaliteit schoenen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke informatie. Een fijne zaak!

Heel goede service zoals altijd!!

Mijn schoenen werden afgelopen vrijdag besteld en maandag kon ik ze op mijn verzoek ophalen bij Nelson Gelderland plein . De zeer klantvriendelijke verkoper heeft de veters omgewisseld voor mij . Ben er zelf niet handig in . Wat een geweldige service ! Verdient een grote pluim!! Echt top .

Super snelle levering

Prima geregeld

Ik ben altijd tevreden en goed service. Ik ben vaste klant. Ze helpen jou graag.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl