Prima verlopen

Mooi laarsje, snel geleverd, aardige verkoper

Schoenen laten bezorgen bij Nelson Mare Alkmaar. Daar gepast en geruild. Bijzonder goed geadviseerd!!

Zitten goed

Mooi model en zitten lekker. Hopelijk komen er ook nog andere kleuren en blijft deze kleur ook in het assortiment

Goede schoenen voor redelijke prijs

geweldig

Kwam schoenen na 3 maanden terugbrengen omdat de veter-lussen kapot waren. Geen enkel probleem om nieuwe te bestellen, geen strijd, geen verwijt echt heel fijn. Top service

Nelson Naaldwijk, super lieve meiden...

Overzichtelijke site en snelle levering

Gemakkelijk winkelen en snelle levering.

Super fijne verkoopsters in Nldwijk

Super fijne verkoopsters in Naaldwijk

goede merken

Over het algemeen goeie ervaring.

Goede service, vriendelijke verkoopsters, makkelijk bij online bestellen dat je het terug kunt brengen of ruilen in een filiaal!

Super goed

Altijd goed!

Ook als het besteld moet worden altijd op tijd zodat ik het liefst in de winkel ophaal.

Snelle levering en prima schoenen

Zeer tevreden met de service, zowel in de winkel als zending online besteld

Altijd behulpsaam personeel !

Fijne winkel, mooie voorraad en goede (merk) schoenen !

Goed geholpen en altijd vriendelijk

Ik heb meerdere keren schoenen bij Nelson gekocht en ze zijn perfect. Ben erg tevreden

Kwaliteit is perfect

Ben zeer vriendelijk en met assistentie geholpen. Ben ook blij met mijn aankoop.

Altijd een snelle afwikkeling en goede service zoals ik het graag wil ervaren

Zowel in de winkel als online wordt je leuk en goed geholpen

In de winkel worden we altijd goed geholpen en voor de eerste keer dat ik het online besteld heb ging alles prima

Goed advies in winkel

Bij het terugbrengen van schoenen, goed advies van winkelpersoneel Papendrecht gekregen om H lijn schoenen te kopen bij brede voeten.

De schoenen lopen uitstekend

Gewoon prima ervaring

Makkelijk bestellen, snelle levering en bovenal hele leuke schoenen!

Mooie tas kunnen scoren met een prima korting

Mooie tas kunnen scoren met een prima korting. En de volgende dag al in huis. Hoe snel wil je het hebben ..Helemaal blij

Goed geholpen

In de winkel uitstekend geholpen, scherpe uitverkoop

In het laatste kwartier voor de sluiting naar binnen gegaan en toch met volle aandacht en betrokkenheid geholpen. Goede prijzen in de sale.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl