Wat beloofd werd is nagekomen

Super goed!

Alles klopte!

Altijd gezellige en gemotiveerde medewerkers

Als je bij Nelson binnenloopt wordt je altijd begroet. De sfeer tussen de medewerkers is goed. De medewerkers zijn relaxed en helpen je op een heel persoonlijke manier. Voor een grote keten als Nelson vind ik dat bijzonder. En er is heel veel te zien; een leuk en divers assortiment. Echt een winkel waar je altijd even naar binnenloopt, ook als je niets nodig hebt.

Prima service.

Werd gelijk voorgesteld om de juiste maat kosteloos toe te sturen. De volgende dag al in huis!

Snelle levering en prima info

Bestelling is snel geleverd. De informatie voorziening is top

Goede kwaliteit - prijsverhouding , mooie aanbiedingen.

Goede snelle service, komen afspraken na, vriendelijke benadering klanten en behulpzaam.

alles ok

...................................................................................................................................................................................................................................

Fijne webshop en een snelle levering.

Snelle reactie op Whatsapp

snel geleverd en goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en product goed

Gewoon Top

2 paar Timberland Schoenen besteld maat 44 1 paar geleverd 2e paar was netjes geannuleerd ivm schade of beschadigingen ze konden hier niks aan doen Dit gebeurt bijna nooit Maar ja In ieder geval het eerste paar wat ik heb ontvangen heb was perfect

Gewoon zoals het hoort!

Alles prima voor elkaar; daar hou ik van. Duidelijk en betrouwbaar.

???????

mijn schoenen met sleehak zijn gemakkelijk maar de sluiting is met drukknop en gaat constant open???. ik ben naar een schoenmaker daarmee geweest en gevraagd voor een oplossing en nu afwachten omdat ik ze nog niet terug heb .Normaal zou dat niet mogen vindt ik. ik kon het ook retourneren naar jullie maar ik moet ze terug hebben tegen nu zaterdag en veronderstel dat dit niet ging als ik ze terug stuur dit is mijn ervaring zoals jullie mij vragen

Leuke en vriendelijke verkoopsters, ik slaag altijd wel!

Mooie schoenen

Super geholpen vriendelijk en vakkundig

ik heb het als heel prettig ervaren ,zowel de levering als de afwerking, werd keurig op het genoemde tijdstip afgeleverd. Het blijft moeilijk om zonder de schoenen te kunnen passen de goed passende schoen te leveren. Het was nl. de eerste keer dat ik schoenen op deze manier schoenen gekocht heb .

Prettig en soepel contact.

Ik was heel goed, vriendelijk geholpen. Top

Veel keus en goede service

Altijd op tijd bezorgd

Prettig.

Gevarieerde collectie, hulpvaardig en vakbekwaam geholpen.

super

In de winkel fijn geholpen en de schoenen daar direct online besteld. Vlotte levering.

Niet oké

Maat 42 voor dames niet op voorraad van bijna alle merken, moet dan bestelt worden! En ze zeggen dan dat het de volgende dag s’middags in de winkel ligt, dat is dus niet! Want DHL levert erg slecht, kan je de schoenen zelf op gaan halen aan de anderen kant van de stad, terwijl je kiest voor ophalen in de Nelson winkel! Hier kan zeker iets verbeterd worden! Als ik dit had geweten had ik voor thuis bezorgen gekozen!

‘s middags besteld en de volgende ochtend in huis.

Bediening ok

Service en bediening 10/10 Maar kwaliteit van mijn schoen 3/10

Je ontvangt wat je besteld hebt en nog snel ook!

Zoals gezegd in de aanhef. Hierover geen klachten maar slechts lof!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl