Prettig en soepel contact.

Ik was heel goed, vriendelijk geholpen. Top

Veel keus en goede service

Altijd op tijd bezorgd

Prettig.

Gevarieerde collectie, hulpvaardig en vakbekwaam geholpen.

super

In de winkel fijn geholpen en de schoenen daar direct online besteld. Vlotte levering.

Niet oké

Maat 42 voor dames niet op voorraad van bijna alle merken, moet dan bestelt worden! En ze zeggen dan dat het de volgende dag s’middags in de winkel ligt, dat is dus niet! Want DHL levert erg slecht, kan je de schoenen zelf op gaan halen aan de anderen kant van de stad, terwijl je kiest voor ophalen in de Nelson winkel! Hier kan zeker iets verbeterd worden! Als ik dit had geweten had ik voor thuis bezorgen gekozen!

‘s middags besteld en de volgende ochtend in huis.

Bediening ok

Service en bediening 10/10 Maar kwaliteit van mijn schoen 3/10

Je ontvangt wat je besteld hebt en nog snel ook!

Zoals gezegd in de aanhef. Hierover geen klachten maar slechts lof!

Prettige verkoopster in Apeldoorn

In filiaal Deventer slecht. Verkoopster had er duidelijk geen zin in. Geen advies , ik vroeg een maat kleiner zei dat de schoenen goed zaten. Liet ons aanrommelen en niet weer gezien bij het afrekenen van de schoenen Schoenen geruild In Apeldoorn top! Deskundig personeel en goede communicatie

Goede service en snelle levering

Altijd naar nelson

Mijn laatste ervaring was niet fijn met onze twee kleinzoons nieuwe schoenen wezen kopen van het merk replay.jongen krijgen vreselijke zweetvoeten erin 1 week aan gehad.mama inmiddels nieuwe gekocht lucht was niet te harde

Superservice

2e maal zelfde merk schoenen gekocht, omdat ze mooi zijn en heel lekker lopen. 2e keer kwam er een krakje in de zool. Ermee teruggegaan en ze bestelden meteen neiweu schoenen en namen mijn schoenen in. Volgende dag had ik ze al in huis. Top!

Schoenen besteld en de volgende dag al in huis!

Sandra

Vriendelijk geholpen in de winkel in Uithoorn.

Super snel en tevreden

Alles ging goed levering de schoenen de bestelling

Ik kom altijd met plezier naar jullie winkel in Heemstede

Hele kundige en gezellige verkoopster.

helemaal ptrima

Snelle bezorging, goed verpakt, juiste artikel.

Vlotte en goede service.

Schoenen besteld voor mijn schoonmoeder van 85, die gehandicapt is. Ze heeft maat 38. De schoen viel ietsje te klein, geen probleem, het retour plus halve maat meer, werd prima geregeld. zonder extra kosten. Vlotte en nette levering!

prima niks aan veranderen.

Een prima zaak veel keus en vriendelijk personeel .Een zaak waar nog service is en waar er mee gedacht wordt.

Het ontvangen produkt was prima en het verzenden is prima verlopen

Fijne service

Heerlijk dat je het geld gewoon terug krijgt, en er dus weer een nieuw paar schoenen van kan kopen, ondanks de online aanschaf!

Snelle levering ,goed geholpen

Geweldig blij mee

De ene dag besteld , de volgende dag in huis en wat zijn ze mooi. Heel erg blij mee, en ze lopen zo fijn.

Makkelijk besteld en snelle levering

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl