Geweldige ervaring.

Prachtige paar schoenen met twee voetbedjes meegeleverd.

De dames in de winkel heel goed. De maat van de schoenen heel raar. Veel te klein terwijl er aangeraden word om bij twijfel een maat kleiner te nemen.

Leuke kleur schoenen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

Supersnel gekregen!

Webshop is overzichtelijk, als je besteld meestal snel bezorgd . Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket status!!

Ik ga iedereen aanbevelen, om de Nelson Schoenen aan te schaffen.

Geachte, Ik heb mijn bestelling van mijn schoenen op tijd ontvangen. Alles is naar wens verlopen. Ik heb de schoenen in de winkel gepast. Alles okay.

Uitstekende service vanuit het filiaal in Noordwijkerhout

Schoenen online besteld die geruild moesten worden. Fijne medewerking en uitstekende service.

Mooie schoenen

Zien er goed uit en lopen heerlijk.

Goede service en prima kwaliteit

Schoenen zijn snel geleverd. Kwaliteit is erg goed.

Besteld en binnen een paar dagen geleverd.

De skechers lopen prima

Handige schoenen want je glijdt er zo in. Ondanks mijn hoge wreef knellen ze nergens en omsluiten de voet heel goed. De zool is soepel, goede vering. Alles klopt wat er in de advertentie staat over dit merk. Ook handig dat ze zo nodig in de wasmachine kunnen.

Netjes verzonden en hele fijne schoenen !

Alles prima in orde

Prima zaak .

Aan verwachting voldaan

Super geholpen.

Goed, vriendelijk en gericht advies. Vanuit de winkel besteld en de volgende dag al bezorgd.

Snelle bezorging

Ik had mijn bestelling heel snel in huis

geweldig

keurig op tijd , geleverd, Netjes verpakt. en fantastische schoenen

Mooie winkel en prettig personeel

Snelle levering en een prima service

Prima advies en omruilen geen probleem

Ik had twijfel over mijn maat en mocht vrijblijvend schoenen mee naar huis nemen om het 30 dagen in huis uit te proberen. Hele goede service.

Super snel de bestelling in huis

Niet geschikte schoenen kun je makkelijk retourneren in de winkel; kosteloos. Vriendelijk personeel

Bij afhalen schoenen(besteld) werd ik heel leuk geholpen

De ervaring bij afhalen was heel fijn! De keer daarvoor werd ik niet geholpen, met moeite werden er schoenen gehaald. Geen hulp verder met veters of aantrekken. Neergezet en weggelopen!

Service valt tegen.

Ik ben gewend als ik schoenen koop dat ik dan geholpen wordt met schoenen aan en uittrekken. Niet dat een paar schoenen in mijn hand krijg . En ik dat dan zelf moet doen . Dat valt erg tegen.

Fijn

Elly in Noordwijk is een topper

Goed assortiment

Prima. Ze doen wat ze beloven.

Goede collectie

Altijd fijn geholpen in de winkel en online

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl