Fijne winkel

Goed en vriendelijk geholpen!

Heerlijke schoenen

Ik heb hele brede voeten, en was dan ook op zoek naar brede schoenen. Nou deze zitten heerlijk en zijn zeker breed. Blij mee

Was heel goed.

Schoenen besteld, was andere kleur als ik dacht. Retour gedaan in Culemborg in winkel. Kreeg gelijk mijn geld terug.

Top !

Veel keus en prima service, koop er graag, zowel online als in de winkel !

Jammer dat mijn schoenen 2dagen later met korting weggingen

Dat ze 2dagen later met korting weggingen.voor de redt tevreden

Perfecte pasvorm

1 minpuntje. Wanneer je de maattabel gebruikt bij een bepaald soort schoenen klopt het niet. Bijvoorbeeld: voetlengte 26 cm, maattabel advies schoenmaat 41. Eenmaal thuis is maat 41, 28 cm lang. Conclusie schoenen zijn te groot.

Zeer snelle levering en alles was op voorraad.

Mooie schoenen gekocht en snelle levering

Ik was helaas niet thuis, maar pakketje is afgegeven bij een nabij gelegen depot, waar ik het kon ophalen

Fijn bedrijf!

Heel tevreden mijn schoenen en de fijne pasvorm!

Helemaal goed

Goede communicatie en vlotte afhandeling

Overzichtelijk, en daarna snelle afhandeling!

Ik heb op de webshop snel mijn keuze gevonden, besteld en binnen 2 dagen had ik het al in huis! Prima!!

Snelle service, schoenen waren wel gedragen

Toen ik de doos openden was het papier heel erg gekreukt en de zolen waren wat grijs ipv de nieuwe kleur. Voor de rest snel bezorgd.

Groot assortiment

Groot assortiment en vriendelijke bediening. En dat in een mooie winkel.

Service is goed

nette winkel, beleefd personeel

nette winkel

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Prima en snel geleverd

Snelle en probleemloze levering, kwaliteit geleverd product prima.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Online besteld.. opgehaald in winkel. 2 paar dus verzonden in grotere doos. Winkelmedewerker heeft die overdosis eraf gehaald zodat ik de twee dozen in mijn meegenomen tas kon vervoeren. Maar bood ook zelf een tasje aan. Super vriendelijke dame!

Uitstekend!

Schoenen online een maat te groot besteld. Retourneren in de winkel en daar deden ze alle moeite door te bellen naar diverse winkels voor de juiste maat, maar helaas. Online een notificatie ingesteld en ik kreeg netjes een bericht dat er weer een paar beschikbaar was. Besteld en de volgende dag in huis!

Supersnelle levering

Hele mooie Ilse Jacobsen instappers besteld. Op besteldag ingepakt en volgende dag geleverd.

Hele snelle goede levering en goed verpakt

Snelle levering en fijne sandaal

Mijn kleindochter kon in reguliere schoenwinkels niet slagen qua maat. Toen op internet gezocht en kwam deze sandalen tegen. Past perfect en mijn kleindochter heel blij op vakantie met fijne, goed passende sandalen. Zeer snelle levering. Zaterdagmiddag besteld en maandagmiddag geleverd.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl