Schoenen in de winkel opgehaald en gepast. Vriendelijk geholpen

Mooie winkel, leuk petsoneel, goed geholpen

Zie boven

Goed geholpen

Alleen als je punten wilt bekijken op de Nelson app dan woord er een pincode gevraagd die niet meer op je pasje staat dus kan je er niet op komen om het aantal punten te bekijken

Alles gaat lekker snel.

1 dag na de bestelling het pakje al in huis. Retour ging ook vlot en het bedrag staat al op de rekening. Ik ga zeker weer opnieuw bestellen.

Geen duidelijkheid

Ik heb mij schoenen terug gestuurt naar Nelson schoenen en na 1 week lang wachten hebben zo nog niks er over gezegd, ik weet niet eens of ik gescammed ben of niet. Als mens stuur je toch gewoon netjes een berichte of zo de schoenen waren niet wat ik verwacht had

Goed en betrouwbaar

Schoenen waren helaas te groot maar de retourservice was top geregeld. Makkelijk retour zonder label te hoeven printen en doos met zelfkleefband. Geld ook netjes retour.

Thuis kleurverschil geconstateerd. Terug naar de winkel en het werd keurig opgelost.

Ayada

Prettige winkel

Nelson op het Zijdelwaardplein in Uithoorn is een prettige winkel waar je heel prettig wordt geholpen. Personeel is vakkundig en heel vriendelijk. Prijsstelling is goed.

Prima bedrijf

Wat ik voorheen bestelde, keurig geleverd; vorige week een bestelling terug gestuurd en daarop weer adequaat antwoord gekregen

Goed aanbod. Vriendelijk geholpen in de winkel met ruilen en retourneren van schoenen.

Prima schoen en service

Ik draag alleen Ecco uit jullie assortiment. Ben er erg tevreden over en bestellen is eenvoudig en gaat perfect

Niet 100%

Niet alle kleuren en maten op voorraad

Snelle levering van een goed product.

Ik had snel schoenen nodig. Nelson schoenen voorzag hierin. De schoenen zitten prima

De door mij bestelde schoenen (niet in assortiment van de winkel) de volgende af te halen in de winkel. Supersnel geregeld.

Mooi en snel

Mooi collectie, goede kwaliteit en heel snel bezorgd. Prima bedrijf!!

Goede service en fijne en aardige verkoopsters

Geen klachten, vriendelijk geholpen!

Zie boven

Snelle levering en makkelijk retourneren.

Snelle levering mooi sandalen

Altijd als ik schoenen bestellen bij Nelson komen ze vrij snel aan De sandalen zitten heel fijn .

Snelle levering. Schoen blijkt kleiner dan verwacht. Retour ging soepel en ook maat groter was er zo.

Prima schoenen

Zelfde gekocht als verleden jaar nu maar meteen 2 paar gekocht

Supersnelle levering online en in de winkel vriendelijke medewerkers

Goed getrainde medewerkers Oplossingsgericht bezig ! (Nelson Noordwijk)

Goed geregeld

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl