Super services

Zeer klantvriendelijk

Netjes geholpen en schoenen snel thuis bezorgd

Heel snel en goed geholpen

Ik ben naar de winkel gegaan , paar schoenen gepast , maar wilde graag een nieuw paar niet degene uit de winkel die gepast werd . Heeft de verkoopster snel Nieuwjaar besteld en naar mijn adres laten sturen , dus top geregeld .

Super goed geholpen

Lieve verkoopster die super fijn geholpen heeft en ook goed haar best deed.

Prima ervaring

Slippers besteld. Snel geleverd. Helaas pasten ze niet goed. Terugsturen is heel gemakkelijk en het geld was snel teruggestort.

Correcte en stipte levering.

Schoenen zitten goed

Mooie brede collectie

Nelson heeft een mooie brede collectie aan schoenen. Als de schoenen niet op voorraad zijn bestel je ze eenvoudig online en kun je ze de volgende dag al ophalen in de winkel.

Van begin tot eind perfect geregeld.

Snelle levering. Helaas moeten retourneren. Geld binnen no time weer teruggestort. Via de mail werd ik steeds op de hoogte gesteld over de stand van zaken. Dat vond ik zeer prettig.

Zeer goede service

Netjes verpakt en snel bezorfd.

Mooie sandalen

Ik vind Gabor sandalen comfortabel. Bedankt

Snel geleverd, goede schoenen

Heel goed en correct geholpen.

In een half uur tijd 2 paar schoenen met een mooie korting gekocht.

Prima schoenen, perfecte bediening

!!!

Snel en goed

prachtige schoenen, snelle levering!

perfect

Schoenen perfekt, bezorging DHL niet correct!

Schoenen prima! Bezorging DHL niet correct!

Wordt erg goed geholpen

Ben voor de 2de keer in het City Centrum in Veldhovengeweest, de eerste keer was me niet zo goed bevallen dacht: doe een 2de poging en ben perfect geholpen

goed geholpen

prima schoenen !

mijn bestelling wordt vlot bezorgd , en wat ik bestel past prima .

Een fijne winkel

Ik koop er regelmatig, goede kwaliteit, prijs verhouding. En de omschrijving klopt altijd. In de winkel is altijd thuis komen. En de keus is reuze.

Snelle levering goede prijs

Jammer DHL.

Bestellen via internet prima. Voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis. Niet met DHL dus !!! Telefonisch contact gehad met uw klantenservice. Kwam ook niets uit. Het is onderweg, nog even geduld. Dinsdag rond 15.00 uur bestelling gedaan en donderdag rond 15.00 uur pas afgeleverd bij Nelson winkel bij ons in de buurt. Altijd problemen met DHL. Jammer.

Eindelijk gevonden wat ik zocht!

Met veel aandacht en geduld werden de juiste sandalen gevonden en besteld waar ik wél op kan lopen zonder blaren! Geweldig...

Geweldig helemaal tevreden

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl