Word heel goed geholpen

Fijn, dat ze meedenken

Goede en mooie collectie,s

Ik ben al jaren groot van van zowel de zomer als wintercollectie , Daarbij is mijn vaste Nelson winkel in carnisselande in Barendrecht !!! ik word daar altijd zeer prettig geholpen ze nemen alle tijd en uitleg van keuze voor mij ik heb parkison en kan hierdoor niet makkelijk in schoenen komen maar altijd ga ik weer zeer tevreden de winkel uit.

'S avonds besteld,de volgende dag in huis. Geweldig.

Great Staff :)

Every time!! the staff at Nelson are really kind and helpful...even though the job must drive them crazy...they all have my gratitude and respect!!

Mooie, comfortabele schoenen.

Mooie, comfortabele en lichtgewicht schoenen. Zitten en lopen fantastisch. Keurig geleverd en zeer goed verpakt.

Service

Prima personeel denkt goed mee.Oook helpen ze met bestellingen.Hele fijne winkel.

Goede service!

Krijg goed en eerlijk advies. Wat ook bijzonder is, dat je 30 dagen je schoenen/pantoffels binnen mag uitproberen. Als je twijfelt is dat heel fijn!

Super!!

Mooie pantoffels gekocht online. Snel geleverd, betrouwbaar.

Perfecte service

Perfecte service

lopen lekker

mooie schoenen

ik ben tevreden

Alles is goed gegaan

Goede kwaliteit

Heerlijk warm, stevig en snel geleverd!

Goed , snel en vriendelijk geholpen!

Goed , snel en vriendelijk geholpen !

Meteen geholpen hadden de laars niet meer in de winkel. Besteld online in de winkel daags na de hand in huis top service!

Goed en snel levering

Goed en snel en vriendelijk te woord gestaan

Bij bestellen niet best met DHL

Schoenen worden inde winkel besteld en betaald om later gepast te worden ,die communicatie loopt via DHL krijgen wij melding van de levertijd op ons adres terwijl het naar de winkel gaat . Met DHL klopt het nooit dus voor niets naar de winkel en paar dagen later alsnog opgehaald, winkel is prima

Goede kwaliteit schoen

Laarsjes gekocht. Mooie prijs.

Goed geholpen en er moeite voor gedaan om op de website de juiste slippers te bestellen,

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

dinsdagmiddag besteld in winkel , moeilijke maat. volgende middag thuis bezorgd.

top

Fijne winkel met leuke schoenen.

Ze hebben leuke, fijne merken schoenen. Ik wordt altijd goed geholpen, medewerkers zijn vriendelijk.

Bestelling goed geregeld

Meegedacht en laarzen besteld, kreeg nog extra korting ook.

Topwinkel!

Online schoenen gekocht bij Nelson. Volgende dag in huis. Bleken te klein. In de winkel teruggebracht en nieuwe besteld , die de volgende dag alweer aan huis geleverd werden. Waar vind je nog zo'n service? Top hoor.

Uitstekend geholpen!

Mijn bestelde laarzen waren te groot. In de winkel waren de juiste laarzen niet op voorraad. De volgende dag werden ze thuis bezorgd.

Laarzen gekocht in de winkel in Hellevoetsluis. Bij de eerste keer dragen ontdekte ik een productiefout. Meteen contact opgenomen en de laarzen de volgende dag teruggebracht. Aangezien mijn maat niet op voorraad was in de winkel werden de laarzen besteld en de volgende dag thuisbezorgd. Ik koop regelmatig bij Nelson, ik wordt altijd goed geholpen en het spaarsysteem voor korting is ook erg fijn.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl