Schoenen gehaald van een bekend merk. Langs geweest voor een kortingactie. Die was verlopen, ze deden niet moeilijk en gaven mij de zelfde korting. Netjes en meedenkend geholpen. Goede service. Tevens vorige jaar schoenen gehaald. Na 4 maanden scheurtjes rondom de schoen. Terug gegaan en zonder gezeur werd de schoen omgeruild. Betere service kan je niet krijgen.

Goede service,vriendelijk behulpzaam personeel

Goede service,vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede zaak met deskundige mensen

Ik ben niet in de winkel geweest! Heb bij u schoenen besteld via het internet! Maar ik weet dat Nelson geen rommel verkoopt door eerdere ervaringen, ook door deskundige hulp toen mijn invalide partner bij u zeer goed geholpen werd.

Late levering

En de maat mag een halve maat groter

Altijd goed geweest

Ik was bij jullie in de zaak.mijn maat hadden ze niet ik besteld online.Ik koop altijd mijn schoenen bij jullie.nu kom ik 2 dagen na dat ik ze besteld heb weer in jullie winkel zie ik dat ik 25 % korting in de winkel zou krijgen .dit vind ik echt niet kunnen.ik koop zeker 6 tot 8 keer per jaar bij jullie schoenen..

Zo leuk geholpen en snappen wat je als keuze in je hoofd heb. Zoeken net zolang tot je een paar heb wat zo goed zit. En de sokjes die daar hangen zijn geweldig zakken niet onder je voeten. Mijn keuze was ARA nou ik loop weer als een kievit heel blij met de hulp en de vriendelijke verkoopster. Hoop dat ze dit ook leest was op het Gouweplein top.

uitstekend

Goede service, snelle correcte levering.

Prima geholpen in Breda

Schoenen besteld en 2 dagen later thuis ontvangen.

Goede wandelschoen

Wandelschoen die goed past, en is lekker om te lopen.

Veel keus en goed. merk

hadden de maat niet maar werden een dag later gebracht Namen de oude sandalen in Klasse

Mooie schoenen. Altijd snel bezorgd

Uitstekende service

Snelle verzending van online bestelling en erg makkelijk retour sturen zonder extra kosten of handeling. Het verzendlabel is tevens het retourlabel.

Snelle en goede service

Schoenen besteld en de volgende dag, keurig netjes verpakt, geleverd.

Positief

Fijne winkel

Wordt altijd fantastisch geholpen!

Goed en behulpzaam personeel en prima service

Super klant ervaring

Mijn nieuwe Tommy sneakers heb ik online besteld, en in het filiaal in Uithoorn opgehaald. Uiteraard eerst gepast, en zat prima. Uitermate vriendelijke winkel medewerkster waardoor dit een 5* ervaring was.

Slechte ervaring

Slechte ervaring in de winkel Vier verkopers in de winkel, maar stonden te praten met elkaar in plaats van mij te helpen

Snel bezorgd en mooi en goed verpakt.

Mijn eerste bestelling bij Nelson maar zeker niet de laatste.

goede service

De schoenen werden beteld en wren de volgende dag al in de winkel te Uden

Alleen het vervelendste was 1 dag later €30 goedkoper, dat vond ik niet leuk. Wou ze eerst terugsturen maar niet gedaan. Een ander doet dat wel. Dus effe kijken als iemand net besteld hebt. Of anders de korting terug storten.

Super vriendelijk en behulpzaam

Blj

Ruim assortiment

Ruim assortiment met hoge kwaliteit, heel handige website en zeer snelle levering. Professionele verpakking.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl