geweldig, snelle levering, goede service

De eerste maal hier een bestelling geplaatst. Ga hier vaker bestellen. Snelle lecering en goede service

prima schoenen

prima schoenen , maat klopt en supersnel bezorgd.

Mooie schoenen. Netjes verstuurd en bezorgd.

website en winkels/collectie ok

Correct en netjes behandeld

online besteld en afgehaald in de wi kel. prima service en goede schoenen

online besteld en afgehaald in de wi kel. prima service en goede schoenen

Ruim assortiment leuke schoenen

Dit is de enige schoenenwinkel waar ik schoenen koop

Keurig alles via het filiaal kunnen regelen en optijd de bestelling ontvangen.

Prima website en mooie winkels.

De volgende dag geleverd , dat is snel !!

De volgende dag geleverd , dat is snel !!

Den haag, spuistraat. Heel klantvriendelijk

Timberland schoenen waren kapot na 6 maanden. Zijn snel omgeruild.

Super goed geholpen!

Ik kon mijn nieuwe sloffen super eenvoudig retourneren en ik werd super geholpen in de winkel in Nijmegen!

veel keus

Goede website waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt. Snelle verzending vanuit Nelson........dag erna ontvangen!

Goede; deskundige medewerkster

Medewerkster hielp mij bij het passen! Omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was, stelde zij voor een maatje kleiner te bestellen, wat vlekkeloos verliep en digitaal te volgen was!!

Fantastische schoenen

En in Wassenaar fantastische bediening.

Ruïne keuze en ruilen altijd okay Online en fysiek in de winkel

Snelle levering van mooi product

Heb schoenen besteld die ik in meeste winkels niet kon kopen, dus via Nelson website en afhalen in nabije Nelson winkel. Zeer snelle levering en nette afhandel in winkel stemt mij zeer positief

Goede en snelle service

Supersnel

Hulp in winkel daar besteld direct de volgende dag ontvangen

Nelson doet wat hij belooft!

Goede webshop ga vooral zo door, goed te overzien

Snelle levering omruilen of retouren makkelijk en via de bankrekening meteen terugbetaald

Gemakkelijk online bestellen Levering volgende dag Goed en klantvriendelijk

Levering

2 paar schoenen besteld zouden volgende dag geleverd worden, helaas maar 1 paar gehad inmiddels week geleden

Heel blij mee

Top snelle levering goede webshop

goede serviceverlening

fantastisch geholpen bij schoenenwaar aanmerking op was

Prettig

Snelle levering.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl