Snel en zonder verzendkosten

Prima en snel

geweldig

goed geholpen

Service prima, schoenen zaten niet lekker

Heb deze schoenen teruggestuurd. Heb deze sneakers is alle kleuren, maar van deze was het materiaal anders, harder, met harde randen, die pijn doen bij de enkels.

Snel en uitstekend kwaliteit

Vlotte levering Product zoals beschreven

prima geregeld

bestelling was prima afgehandeld en goede kwaliteit

Ik had de schoenen in de winkel gepast. Waren een te grote maat. Mijn maat 37 hadden ze niet meer. Later heb ik op de site alsnog mijn maat gevonden en gekocht. Beter had gekund: Ze hadden op de site voor mij kunnen zoeken of ergens anders nog mijn maat was te vinden. Nu hebben ze alleen gekeken in de site van de winkelvoorraad. Verder allemaal prima. Snelle bezorging

Super handig!

Bestelling online meerdere maten, in winkel laten bezorgen. Passen en de verkeerde maat gelijk achtergelaten en geld terug op rekening. Dat werkt perfect voor mij.

Pijn

Nelson is 10 sterren Maar daar sketches slippers gekocht ze zijn super hard heel de tenen kapot

Goed advies in de winkel en vervolgens binnen 1 dag mijn schoenen geleverd gekregen (thuis).

Goed advies in de winkel en vervolgens binnen 1 dag mijn Bestellimg geleverd gekregen.

Fijn en vlot

Super mooi

Jammer genoeg niet de juiste maat.

Hele nette behandeling.

Fijne winkel

Een goede ervaring

In de winkel waren ze niet maar kon ze wel in de winkel bestellen. Ze werden erg vlot geleverd en ik ben er blij mee.

Zitten fijn en zien er goed uit

De schoenen die ik heb gekocht zitten fijn en hebben een mooi uiterlijk. Het enige wat ik er op aan kan merken is dat er een accent oranje richting de zool zit, wat ik bij beperkte outfits vind passen.

Prima, en heel snel geleverd.

Een aanrader

Deskundig personeel in de winkels en snelle levering bij online bestellingen.

prima aankoop

heb een goede ervaring met het bedrijf Nelson

Bij aankoop en evt. omtuilen van schoenen

Heel goede service en goed personeel

Gewoonweg super!

Nelson is correct in alles! De levering op het tijdstip zoals beloofd. De verpakking vind ik geweldig, de schoendoos past er netjes in. Een retour formulier is handig, mocht dit nodig zijn! En het gekochte artikel is zoals het wordt beschreven! Dank je wel Nelson! Ik ben een tevreden klant!

Hulpvaardig, deskundig, zij nam de tijd voor mij en gaf goede adviezen.

Ruime keus, ervaren en zeer vriendelijk personeel@!

Fijn geholpen en ik vind altijd schoenen naar mijn zin!

Perfecte ervaring!

Goed product en supersnel verzonden!

Mijn man heeft maat 40 en vaak zijn deze niet aanwezig in de winkel ,maar ze bestellen het voor je en de volgende dag zijn de schoenen er al .Top.!!

Bestellen was makelijker de levering snel.

Bestellen was makelijker de levering snel.

Comfortabel

Super goed geholpen met een glimlach

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl