Het was perfect. Bedankt

Heel positief

Snelle levering en vriendelijke verkoopster

Goede klantvriendelijkheid

Barendrecht en Ridderkerk fijne winkels, alleen in de winkel vaak niet op voorraad wat je op Nelson website zag. Wij zijn winkelende klanten en geen website klanten.

Vriendelijke ,vrolijke dames. Klantvriendelijk.

Online sneakers besteld,afleveren in winkel. Helaas verkeerde sneakers in de doos,deze had ik duidelijk niet besteld. De dames in hun winkelvoorraad gekeken en ja...mijn model sneakers ook nog in de winkel op voorraad.

Tevreden over producten

Mijn ervaringen zijn goed wat Ecco schoenen betreft. Rieker valt mij persoonlijk tegen, zool is te dun en kleur is er snel af dan krijg je te maken met vakken in de hak waar steentjes in hmgaan zitten wat irritant geluid maakt tijdens lopen.

Geen pakket ontvangen

Tot op heden nog geen pakket ontvangen. DHL Bezorgdienst belt nooit aan. Zien zij niemand in de kamer, doen zij briefje in de bus met de mededeling dat het pakket naar een service punt wordt gebracht en ik daar bericht van krijg. Dit was vorige week woensdag, 20 nov., tot op heden nog niets ontvangen. Misschien kan u nog iets voor mij doen. Met vriendelijke groeten Bep Wijntjes Tel. 06-18271527

Super service. Snel en makkelijk.

De bestelling ging vlot nadat mijn maat in de winkel niet aanwezig was. De verkoopster hielp zeer vriendelijk met het online bestellen. De volgende dag werden mijn schoenen geleverd.

Toppie

Goede en snelle. Levvering

Heel fijn geholpen

Het artikel wat ik wilde was niet op voorraad, het is besteld en de volgende dag in huis. Geweldig.

Snel en goed

Duidelijke website, goed assortiment met precies wat ik nodig had.

Perfecte levering

Perfecte levering

Snelle levering, slechte levering

Laarzen snel ontvangen, alleen toen ik de doos opende was 1 laars nieuw en de andere was heel duidelijk al gedragen, 2 heel verschillende laarzen. Vreemd dat zo'n paar naar mij werd verstuurd. Gelukkig zeer klantvriendelijk in de winkel (Alkmaar), daar kon ik de doos omruilen voor een nieuw paar.

Snelle levering, late terugbetaling

Ik had 2 maten besteld. Ik heb 1 paar gehouden en de andere dezelfde dag nog terug gestuurd. Maar zit nu nog steeds te wachten op terugbetaling. Beetje jammer.

Snel geleverd.

Goede kwaliteit schoenen.

Erg tevreden,goede service

Veel keuze en snel geleverd. Bij een retour zending ook goede service. Ik ben erg tevreden over Nelson Schoenen

Goed assortiment, perfecte service

Product was niet in de winkel zijdelwaard vanwege seizoensgebonden artikel maar wel online. Besteld samen met verkoopster en laten bezorgen in de winkel. Alles perfect op tijd.

Goede en snelle service

Veel keus en snelle afwikkeling op website, in winkel weinig keus

Retour en nieuwe inkoop

Goede ervaring voor een retour online gekocht bij een van de Nelson winkel. Ben daarna bij een andere Nelson gegaan om uitgebreide stijlle modelen schekchers te kunnen vinden. Ben bij Schekcher/Nelson in Alexandrium geweest en goed geholpen met een leuk passende model.

Super!!

Mijn schoenen waren te groot zo omgeruild voor de goede prima service

Schoenen niet in de winkel laten ze deze gewoon bij je thuis bezorgen

Top geregeld

In verband met een begrafenis had ik zwarte schoenen nodig. Deze vond ik bij Nelson. De schoenen zijn snel geleverd.

Goede kwaliteit

Zeer mooie enkellaarsjes. Prachtig materiaal en afwerking. Zitter erg goed

Uitstekende service

Prima ervaring. Vriendelijke medewerkers. Uitstekende service

Snel besteld, snelle levering!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl