Gaat altijd goed!

Zorgvuldig behandeld en verpakt. Snelle levering. Super ervaring.

Weer een relaxt paar schoenen erbij!

Goede website, bezorgd bij de Nelson in de buurt. Daar kunnen passen, met goed advies erbij.

Snel en efficient

Snel en efficiënt

Fantastisch en goed verzorgd.

Bestellen en inderdaad de andere dag in huis..

Niks mis mee..

Nog nóóit een slechte ervaring gehad!

Ruime keus

Klantvriendelijk, ruime keus .

Snelle verzending. Pantoffels waren er de volgende dag al. Heerlijke warme pantoffels

Makkelijk besteld snel geleverd

Binnen een dag in huis

Snelle levering en alles paste perfect

Maten kloppen

De bestelling was keurig op tijd. Ook de afhandeling van de retour ging soepel.

Ruime keuze, mooie collectie

Goed en snel geslaagd met een paar mooie boots voor zoon voor aantrekkelijke prijs mede dankzij klantenkortingsbon! Top!

Snelle levering, acties prima, erg tevreden

Grote maten weinig variatie!

Goed advies en razend snelle bezorging

alles klopt de mails en tijd van bezorgen.

alles klopt de mails en tijd van bezorgen.

Had schoenen besteld, maar waren te smal , dus retour en vrij snel bericht gehad van teruggave geld. Heel netjes, dank !

Handig en vriendelijk

Ik bekijk online wat ik wil, kijk of dat in de winkel op voorraad is. Ja, ga ik daar passen en wel of niet kopen Nee, bestel ik ze en laat ik ze in de winkel bezorgen. Dan ga ik daar passen en kopen (of niet). In Baarn werken hele vriendelijke mensen

Vriendelijke medewerkers en vlotte levering

Lopen heerlijk en geen blaren.

Supersnelle, goed verzorgde levering

Supersnelle goed verzorgde levering

goede service

mooie winkel en fijne medewerkers,

Ruime keuze.Heel snel geleverd. s'avonds besteld,volgende dag in huis. Alleen wat ruime verpakking dat is zonde. Verder klasse!

Geen problemen

Pakket keurig op tijd geleverd. Netjes en zonder beschadegingen

Goede pasvormen vooral als je steunzolen heb

Kiezen, bestellen en ontvangen. Geen verzendkosten.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl