Mooi en warm

Vallen wat aan de ruime kant

Thuis kopen en in de winkel passen

Super handig , de laarzen die ik zocht waren niet in mijn winkel. Thuis besteld en in de winkel laten bezorgen. Toen bleek dat ze niet pasten en konden we gelijk wat anders uitzoeken en die waren wel goed !

S

Snelle levering, product zoals verwacht

Super service

Ze zijn er aardig, snel...erg behulpzaam als je iets zoekt. En bestellen ook zelfs ook graag voor je. Top winkel, top kwaliteit!

Klantvriendelijk, doelgericht

Uitstekende service

Snelle levering. Je kunt in de winkel passen of thuis op je gemak. Als t geretourneerd wordt , wordt daar absoluut niet moeilijk over gedaan.

Ik heb pantoffels online besteld omdat deze niet in de winkel te koop waren. ( Maassluis) Zweerden heel snel geleverd, zaterdag besteld en maandag al af te halen. Fijn dat de winkel op maandag open is.

Groot aanbod van verschillende merken en prijzen, goede service

Klantvriendelijk, je wordt altijd goed geholpen, is er iets mis met je schoenen, wordt er gelijk gehandeld

geweldig

geweldig

Heel snel in huis.

snel

Ik heb het bestelde artikel snel en goed verpakt ontvangen.

Via website aankopen gedaan. 1 artikel bij plaatselijke winkel in Tilburg omgeruild. Dit is heel goed gegaan. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. Van het teruggegeven artikel keurig een bevestigings mail gehad ter bevestiging van teruggave. Al bij al, allemaal prima

Geweldig geholpen

Snelle levering aan huis

Super behulpzame verkoopster.

De verkoopster bij Nelson in Heerlen is super vriendelijk en behulpzaam. Ze was alleen maar nam de tijd om je te helpen. Kompliment voor deze verkoopster!

Zeer goed bevallen, afspraak nagekomen

In Hoofddorp,nieuwe filiaal,geweldig geholpen, een jonge dame die er nog niet heel lang werkt, gewoon een toppertje! leidinggevende ook een aardige dame,dus voor nieuwe schoenen weer naar Hoofddorp

Ik had in juli schoenen gekocht, de binnenzool bij de hiel was in oktober reeds versleten. Kreeg meteen nieuwe schoenen.

Uitgebreide collectie

De collectie steeds uitgebreider en hipper en blijft betaalbaar

Gewoonweg goed

Bij Nelson vind ik altijd wat ik wil. Het personeel is hulpvaardig en geduldig. Klantvriendelijk als je even binnen komt om te neuzen. Keuze voor iedereen die op zoek is naar laarzen, schoenen of sneakers.

Mijn bestelling via de webshop lag klaar in de winkel. Het was niet de goede maat, de verkoper heeft toen voor mij een kleiner model besteld. Deze paste ook niet. Ben uiteindelijk toch in de winkel geslaagd met een heel ander model. Goede service en vriendelijke verkoper/ verkoopster.

Doet wat het beloofd

Leuke boots en snel geleverd

Prima geholpen

Prima geholpen. Schoenen bestelling is keurig afgerond

Op mijn verzoek of ik een nieuw paar schoenen kon krijgen (niet eerder door anderen gepast), kreeg ik de tip dat de schoenen ook bij het hoofdkantoor (nieuw) besteld konden worden. In geen enkele andere winkel ooit gehoord! Supertip dus.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl