Heeft een totaal van 51 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment85%
De acht recensies tonen over het algemeen hoge tevredenheid. Klanten prijzen snelle service, redelijke prijzen en correcte uitvoering. Enkele opmerkingen noemen onduidelijkheden over regelgeving en vragen om betere communicatie. Over het geheel genomen wordt de leverancier als betrouwbaar gezien, met ruimte voor betere informatieoverdracht.
Sterke punten
Redelijke prijzen
Betrouwbare installatie
Gebaseerd op 8 reviews
prima ervaring
Watt heeft me goed geholpen in het offerte traject.
De plaatsing en prijs waren ook prima
Al met al een tevreden klant!
Frank
Best
Werkt prima!
Stopt met laden als er teveel spanning in huis gebruikt wordt en gaat weer verder als het kan. Zeer tevreden.
K. van der Meule
Tegelen
Uiteindelijk positief
Levering en uitvoering goed. Door misverstand moest installateur weer terug komen. Overleg van te voren was beter geweest.
Klaus Ueckert
Maastricht
Reactie van WATT
Bedankt voor de positieve reactie en het geduld. Inderdaad hadden we alles liever in 1 keer goed gedaan:-)
Uitstekend geregeld.
Alles tot in de puntjes verzorgd, zelfs klein foutje ontdekt in de meterkast werd even opgelost.
J.C. Overkleeft
VEGHEL
Top dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Watt.
Uitstekende service en snelle en correcte installatie
Op de afgesproken datum en tijd is de wallbox geplaatst en aangesloten. Bedankt!
Adri
Oploo
Professioneel en flexibel.y
Het installeren van de laadpaal verliep vlekkeloos en daarbij op een prettige wijze te woord gestaan door een vriendelijke monteur.
De installatie datum moest ik door gewijzigde omstandigheden mijnerzijds 2 maal verplaatsen maar dat was geen enkel probleem.
12 February 2025
Theo van Rijt
Veldhoven
Zeer goed geholpen
Zijn afspraken die gemaakt zijn goed naar gekomen
Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit geleverd
12 February 2025
Gerard Boonman
Nuenen
Had beter gekund.
Ik hou aan alles wat gemengde gevoelen over, omdat niet alles aan Watt zelf lag, maar ook aan de toeleverancier.
Coen Vervoort
Aarle-Rixtel
Reactie van WATT
Helaas liet de load balancer het afweten en dat is inderdaad overmacht. Daarom hebben we opnieuw langs moeten komen om alles op te lossen. We zijn blij dat alles uiteindelijk goed voor elkaar was en begrijpen uw kanttekening. Bedankt voor uw positieve review en uw geduld.
Keurig geholpen
Prima ervaring met het installeren van de laadpaal en het installeren van de app
Robert Jan Corporaal
Utrecht
super met hier of daar een hapering!
goed!
Dolf Hehenkamp
Amersfoort
Top dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Watt.
Nog steeds ervaar ik nog leermomentjes, omdat e.e.a. niet simpeler werkt dan ik denk.
Om de thuis-aansluiting te activeren heb ik (nog) altijd mijn telefoon (app) nodig. Het kan niet anders of ik zie iets over het hoofd waardoor het nodig blijft.
Ik laad op verschillende momenten van de dag thuis, maar blijkbaar moet ik dan de Sence wel / niet met de tijd aanpassen, in het begin ging dat maar nu niet meer ? Op externe punten gaat goed. Vandaar de 8. Misschien moet ik nog een keer om raad vragen bij Watt ? Groet Jab van Lamoen
Jab van Lamoen
's-Hertogenbosch / Rosmalen
Reactie van WATT
We hebben hierover reeds contact gehad en alle instellingen aangepast. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd even bellen met Watt.nl: 088-24 20 370
Top, snel en flexibel
Jeroen Schreuder
Lage Vuursche
Top dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Watt.
zoals beloofd alles waargemaakt, wij zijn zeer tevreden
Henry Duisters
Nuland
Onduidelijke onboarding
Nog altijd niet duidelijk of het stroomverbruik thuis correct verrekend wordt.
Nu inmiddels 6 apps moeten installeren, niet helder wat waar zichtbaar is en kan me met de druppel op de meeste apps ook niet aanmelden. Heb daar een laadpascode voor nodig die ik niet heb.
Dus eens even afwachten of het thuisladen correct uitbetaald wordt.
Roger
Venray
Reactie van WATT
We zijn even benieuwd of het laadstation inmiddels naar behoren werkt en of de laadsessie thuis naar tevredenheid verlopen. Elektrisch rijden brengt een hoop nieuwe dingen met zich mee.
Voor de instellingen zijn inderdaad verschillende app's nodig. We begrijpen dat dit soms ingewikkeld is. De complexiteit zit hem een beetje in de verrekening van laadsessies en de leaseauto. Als er nog vragen zijn, dan horen we dat graag: 088 - 24 20 370
Watt heeft ons uitstekend geholpen met het plaatsen van een laadpaal.
Wij zijn zeer tevreden over Watt. Snelle doorlooptijd, Professioneel en een goede service. Wij kunnen iedereen Watt aanbevelen.
10 July 2024
Joey Massop
Geldrop
Top dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Watt.
goede uitleg , snelle uitvoering en duidelijke uitleg
Na eerste gesprek onze thuislader besteld. Snel plaatsingsafspraak gekregen en snelle montage met goede uitleg.
Helemaal tevreden.
9 July 2024
Harry
Vught
Prima afspraken die nagekomen worden
Goede ervaring met een bedrijf wat z'n afspraken nakomt, iets wat niet iedereen kan zeggen.
8 July 2024
Johan Overkleeft
VEGHEL
Geweldige ervaring
Snelle communicatie prima uitleg.
Montage top monteur.
Zeer tevreden.
8 July 2024
Ed
Den-Bosch
Top dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Watt.
Leuk bedrijf, dat exact doet wat beloofd werd.
Ik kreeg goed advies. Niet het duurste product werd aanbevolen, maar dat wat in mijn situatie het beste paste. De adviseur kon alle vragen beantwoorden en gaf mij het gevoel dat ik hier bij het juiste adres was. De installatie verliep probleemloos, de monteur legde precies uit wat hij aan het doen was. Ik had nog een extra wens, betreffend onderdeel werd nog tijdens de installatie door Watt.nl geleverd. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.
10 June 2024
Thomas
Wijchen
Uitstekend werk gedaan
Zeer goede monteur
10 June 2024
Dragomir
Etten leur
Snelle en zorgvuldige installatie van laadstation
Vanwege aanschaf van nieuwe auto was ik op zoek naar een laadstation voor thuis. Via de dealer kwam ik in contact met Watt. Na het ontvangen van de offerte had ik een aantal vragen. Die werden allemaal door de medewerker beantwoord. Medewerker wist waar hij het over had. Daarop opdracht gegeven voor installatie die binnen een week werd uitgevoerd. Monteur werkte netjes en verstond zijn vak. Puntje voor verbetering is het versturen van de afspraakbevestiging. Daar moest ik zelf achteraan.
31 May 2024
Johan Otte
Tilburg
Makkelijk
Zeer makkelijk te hanteren
30 May 2024
Bett
Den haag
Snelle levering en vriendelijk personeel
Laadpaal werd snel geleverd. Problemen bij de aanleg werden soepel opgelost, Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gingen pas weg toen alles helemaal werkte.
29 May 2024
Jeroen
Breda
goede service, goed product, bereikbaar
alles netjes gedaan, goed bereikbaar, nette monteur
22 May 2024
Paul
Geffen
werkelijk perfecte offerte en installatie
Erg tevreden met de hele afhandeling van het offerte traject tot aan de aanschaf en installatie van de laadpaal.
Wat een verschil met jullie mede concurrenten!
Vooral dat er altijd snel en adequaat gereageerd wordt.
Professionele installatie met een nette afwerking!
Compliment.
1 February 2024
Jan
Veldhoven
Review overzicht
Positief sentiment85%
Heeft een totaal van 51 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Over WATT
Watt is jouw partner in duurzame energie. Bij Watt geloven we in een toekomst waarin duurzame energie de norm is en werken daarom hard om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun duurzame energie ambities.
Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag. Mail ons op [email protected] of bel 088 24 20 370