Snelle levering vangkooi voor Aziatische hoornaar, met gebruiksaanwijzing en lokmiddel. En niet te duur
Leo
Sommelsdijk
Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 238 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden snelle leveringen, vriendelijk personeel en betrouwbare afhandeling. Het assortiment is breed en orders worden probleemloos verzonden. De verpakking is verzorgd en producten arriveren in goede staat. Al met al waarderen klanten de prijs-kwaliteitverhouding en de service.
Leo
Sommelsdijk
Bestelde product werd snel en gratis thuis bezorgd door de ondernemers zelf!
Bas
Langbroek
Goede voorraad
16 August 2025
Renée
Den Helder
Ik heb 2 koninginnen besteld, ik kon ze na een paar dagen al ophalen , alles prima geregeld
15 August 2025
Elly
Veenendaal
Snelle levering, alles goed spul
14 August 2025
Nico
Eijsden
Netjes bezorgd
10 August 2025
Jack
Oostkapelle
De Q die jullie stuurden zat nog wel in het kooitje, maar het kooitje lag los in de doos en kon alle kanten op. Niet bevorderlijk voor Q die hopelijk nog aan de leg is! Ik denk echt dat jullie inpakker het ophangsysteem niet goed heeft toegepast. Onbegrijpelijk!
Beveelt niet aan
3 August 2025
Pieter
Drachten
Ik heb even contact gehad, omdat Ik geen bevestiging had gekregen, maar werd gelijk op gelost
2 August 2025
Robert
Enschede
Ik heb veel telefonisch contact gehad met Leo, hij was erg behulpzaam en geduldig met al mijn vragen - dank daarvoor! We hebben twee koninginnen opgehaald in Rhenen. De ene, kleine, kanttekening was het uitblijven van een bevestiging van de dag van ophalen - daardoor konden we de oude moeren niet 2-3dagen van tevoren uit de kasten halen. NB: graag voortaan mijn prive email address gebruiken: [email protected]
1 August 2025
Gregory
Tuil
Alles volgens afspraak keurig geleverd
25 July 2025
Huub
Baarlo
Snelle levering en hebben me gebeld of de bestelling wel klopte, supper meegedacht een hele goeie servide!
21 July 2025
Myriam
Rhoon
Goede prijs, ruim assortiment, goede kwaliteit en de meest vriendelijke en deskundige mensen.
18 July 2025
Karin
Vriezenveen
ik kocht een fles ijsazijn (tegen de wasmot). Een lastig artikel, maar het werd voortreffelijk en veilig verpakt en verzonden.
17 July 2025
willem
maartensdijk
Ik heb wel een opmerking dat met de website te maken heeft. Ik had een bestelling potjes en dekseltjes. Voor de dekseltjes moest ik door veel pagina's scrollen. Dat kost mijn tijd omdat ik precies wist wat ik wilde bestellen.Voeg alle soorten potjes en dekseltjes op één pagina bij elkaar. Dat is klantvriendelijker! Nog een compliment voor de bezorger van DHL die erg behulpzaam was zonder dat ik dat vroeg. Wilt u dat doorgeven bedankt.
16 July 2025
Willy
Hoorn (nh)
Snelle levering en super goed verpakt
16 July 2025
Manuela
Delft
Er vriendelijk en behulpzame mensen.
13 July 2025
Bart
Huisseling
Heerlijke producten en goede service!
12 July 2025
Mary
Burgh-Haamstede
webshop is erg goed en door het bedrijf erg goed afgehandeld. Levering klopte exact, materiaal zeer goed verpakt en het werd snel geleverd.
12 July 2025
M.
Kampen
Gelijk word het geregeld, en ook telefonisch contact. Echt super
11 July 2025
Mariette
Breezand
Gelukkig kwam de koningin op zaterdag... Want ja er was gezegd snel.. maar het duurde uiteindelijk 2 weekjes
10 July 2025
Ineke
Poeldijk
Ik word altijd vriendelijk geholpen door zeer deskundige mensen. De winkel is compleet en de prijzen zijn prima. Kortom, een aanrader
6 July 2025
Ton
Ugchelen
Alles liep snel en goed. Wat op de website niet helemaal goed werd aangegeven waren de afbeeldingen op de dekseltjes. Ik had andere in gedachten, de omschrijvingen bij de te kiezen dekseltjes waren niet duidelijk.
6 July 2025
Marieke
goirle
Goede ervaring met de aftersales. Dat is ook belangrijk. Bedankt Leo!
24 June 2025
Roy
Geldermalsen
Snelle levering. Netjes ingepakt. Goed product.
19 June 2025
Maarten
Eefde
Alles is dik in orde.
14 June 2025
Dirk
Anzegem
Het Honingmagazijn : professionele imkerwinkel & imkerij
In Epe, in onze winkel- en in onze webshop, kun je terecht voor alles wat je maar nodig hebt voor het bijenhouden. Van een bijenkast tot imkerkleding, maar ook voor heerlijke rauwe honingsoorten, api-cosmetica en andere honingheerlijkheden.
In Rhenen, op onze imkerij, voor de verhuur/verkoop van bijenvolken diverse cursussen/workshops en groepsuitjes. Wij bieden enkel het beste. Bijenhouden is immers pure ambacht en is meer dan een passie.
Tongerenseweg-Zuid 119
8162SB Epe