Bestelling wordt super snel geleverd en is altijd goed.

Bestelling voldoet aan verwachting en volgende dag in huis !

Prima service!

Alles wat je nodig hebt als imker. Goed contact en prima afhandeling van de bestelling.

Super snel geleverd, goede prijs kwaliteit.

Zeer tevreden Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Product was niet leverbaar . Werd netjes gebeld mocht wachten of mijn geld terug. Heb gewacht keurig mail gekregen wanneer het werd verstuurd. Super sevice

Doen wat ze beloven

Netjes goed verpakt en prijs technisch prima.

Vanaf de bestelling werden wij goed op de hoogte gehouden. De verpakking was heel goed. Gelukkig kon ik het Duits gebegrijpen.

De Hr leo de Boer lost altijd perfect problemen op

Ik ben niets verplicht. Zulke dwang vind ik weet niet passend

Mooi aanbod en correcte en snelle levering.

Mooi aanbod en correcte en snelle levering.

Niet snel met levering

13 augustus besteld en betaald en nu nog niets binnen. 21 augustus

goed bedrijf

Snelle verzending

Goede uitleg en snelle levering.

Het product zelf moet nog getest worden maar de producten zijn snel geleverd in goede conditie met een goede duidelijke uitleg.

Snelle levering vangkooi voor Aziatische hoornaar, met gebruiksaanwijzing en lokmiddel. En niet te duur

Bestelde product werd snel en gratis thuis bezorgd door de ondernemers zelf!

Fijn dat jullie goed gesorteerd zijn en producten voorradig hebben.

Goede voorraad

Alle goed geregeld

Ik heb 2 koninginnen besteld, ik kon ze na een paar dagen al ophalen , alles prima geregeld

Snelle goede levering

Snelle levering, alles goed spul

Netjes en op tijd bezorgd

Netjes bezorgd

Niet professioneel!

De Q die jullie stuurden zat nog wel in het kooitje, maar het kooitje lag los in de doos en kon alle kanten op. Niet bevorderlijk voor Q die hopelijk nog aan de leg is! Ik denk echt dat jullie inpakker het ophangsysteem niet goed heeft toegepast. Onbegrijpelijk!

Ging super snel

Ik heb even contact gehad, omdat Ik geen bevestiging had gekregen, maar werd gelijk op gelost

Positief!

Ik heb veel telefonisch contact gehad met Leo, hij was erg behulpzaam en geduldig met al mijn vragen - dank daarvoor! We hebben twee koninginnen opgehaald in Rhenen. De ene, kleine, kanttekening was het uitblijven van een bevestiging van de dag van ophalen - daardoor konden we de oude moeren niet 2-3dagen van tevoren uit de kasten halen. NB: graag voortaan mijn prive email address gebruiken: [email protected]

Prima.

Alles volgens afspraak keurig geleverd

goed meedenkende mensen, heel fijn

Snelle levering en hebben me gebeld of de bestelling wel klopte, supper meegedacht een hele goeie servide!

Altijd perfect

Goede prijs, ruim assortiment, goede kwaliteit en de meest vriendelijke en deskundige mensen.

uitstekende service

ik kocht een fles ijsazijn (tegen de wasmot). Een lastig artikel, maar het werd voortreffelijk en veilig verpakt en verzonden.

Tongerenseweg-Zuid 119

8162SB Epe

31619374519

Over Het Honingmagazijn : imkerwinkels & imkerij Epe - Rhenen

Het Honingmagazijn : professionele imkerwinkel & imkerij In Epe, in onze winkel- en in onze webshop, kun je terecht voor alles wat je maar nodig hebt voor het bijenhouden. Van een bijenkast tot imkerkleding, maar ook voor heerlijke rauwe honingsoorten, api-cosmetica en andere honingheerlijkheden. In Rhenen, op onze imkerij, voor de verhuur/verkoop van bijenvolken diverse cursussen/workshops en groepsuitjes. Wij bieden enkel het beste. Bijenhouden is immers pure ambacht en is meer dan een passie.