Snel geregeld

Meubella heeft ons super geholpen met de aankoop van een kledingkast en de snelle bezorging was een enorme uitkomst

Leuke en betaalbare meubelen en snelle levering

Meubella leverde mijn tafel en TV-kast snel en goed verpakt. De meubels zijn leuk, betaalbaar en van goede kwalitieit. Duidelijke instructies voor in elkaar zetten en schroeven/moeren en gereedschap zaten erbij dus niet moeilijk. Nu kijken hoe goed alles blijft na jaren gebruiken maar tot nu toe een prima ervaring met deze levering. Aan te bevelen voor leuke en betaalbare meubelen voor schappelijke prijs.

Zeer tevreden, snelle en correcte levering,zeer vriendelijke bezorger. En heel mooi kastje Bedankt

slecht

ik heb mijn bestelling (ladekast) vies en met schade ontvangen. Vervolgens was aangegeven dat het een makkelijk in elkaar te zetten kast was. Dat bleek helemaal niet zo te zijn. We zijn er uren mee bezig geweest. En wat blijkt, de ladekast is ook nog erg onstabiel en niet sterk. De kwaliteit van de ladekast is enorm slecht. Prijs - kwaliteit is totaal niet in verhouding. Alle IKEA kasten waren veel beter geweest. Ik baal dan ook dat ik bij jullie heb besteld met het idee dat ik dan een ladekast zou ontvangen die van goede kwaliteit was.

Mooi dressoir voor een leuke prijs

Montage lijkt qua systeem op de bekende Ikea meubels. Het is relatief eenvoudig en alles past prima. We vinden het toepassen van gefreesde 'golven' in het front van de lade goed passen bij dit meubel.

Hoekbank en tafel en tvkast en dressoir, Besteld bij meubella en ik ben heel blij dat alles goed binnen kwam en heel goed verpakt en alles was compleet onbeschadigd! Handleiding was ook goed te begrijpen alles ging makkelijk en vlot. Beter dan ikea 100%!! En voor mensen die laag budget hebben of willen weinig uitgeven beste bestelsite 1000%

Super service ook na de garantieperiode

Drie jaar geleden een TV-meubel aangeschaft. Nu bleek de lade niet soepel meer te lopen. Na contact met de klantenservice krijg ik kosteloos nieuwe onderdelen toegestuurd. Ook al is de garantietermijn verstreken. Dat noem ik nog eens service!

Goede en snelle service!

Goede en snelke service! Kastje voldeed zeker aan de verwachting; sterk, alles zit geschroefd en lades met geleiderails. En dat voor die prijs! Wel veel werk om in elkaar te zetten maar alle schroeven en andere onderdeeltjes ruimschoots aanwezig. Wij zijn wederom zéér tevreden over Meubella!!

Goede levering en prima prijs-kwaliteit

Een bed besteld, snel geleverd, even tobben met in elkaar zetten, maar al met al een mooi bed. We zijn er blij mee.

In love with this wardrobe

The quality of the materials is perfect! We absolutely love the color and how classy it looks in our space.

Snelle service en reactie

Ik kwam 1 onderdeel te kort. Even een belletje en de volgende dag binnen. Super

snel geleverd

mooie kast snel geleverd met duidelijke beschrijving

Prachtige kledingkast stevig en mooi

Ben super tevreden en ook met een grote ovale spiegel!!! Duidelijk handleiding

Rappe levering

Rap geleverd en goed monteerbaar mooi

Goed product

Goed product , makkelijk in elkaar te zetten

Hele goede ervaringen

Ik heb oprecht hele goede ervaringen gehad met Meubella. Erg behulpzaam en ongelooflijk mooie meubels van goede kwaliteit. Supersnel bezorgd en je wordt netjes op de hoogte gehouden. Ik heb nog een bureau en een kast nodig die ga ik binnenkort ook zeker hier bestellen!

Goede kwaliteit en ook makkelijk in elkaar te zetten.

Hele mooie keukenkast die dankzij heldere instructies (op alle onderdelen zat zelfs een sticker genummerd) goed in elkaar te zetten was. Aanrader !

Op tijd en goed afgeleverd

Werd goed op de hoogte gehouden m.b.t levermoment

zeer positief

Snel geleverd je krijgt snel antwoord op je vragen. Chauffeur en bijrijder zeer vriendelijk en bekwaam.

Bestelling al na 1 dag geleverd. Zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden over de bezorgtijd en prima afgeleverd. Alles compleet en netjes verpakt. Heel tevreden met de kast.

Livreur top

Livreur top malgré que ils n’ont pas tout su mettre en haut

Zeer slecht

Zeer slechte kwaliteit – weggegooid geld Ik heb hier een bed besteld en ben erg ontevreden. De kwaliteit is echt ondermaats – goedkope materialen, alles voelt gammel aan, hangt door als je er op gaat zitten. Zeer gebrekkige latten bodem waardoor de matrassen helemaal doorhangen. Tijdens het in elkaar zetten zijn er verschillende onderdelen afgebroken, waardoor retourneren niet meer mogelijk was. Echt zonde van het geld. Absoluut geen aanrader! Een restitutie van het aankoop bedrag zou op zijn minst gepast zijn.

Makkelijk in mekaar te zetten en snelle service

Erg mooi en goede prijs/kwaliteit verhouding!

De meubel is erg mooi en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goede ervaring

De kwaliteit van hun producten en de service zijn top. Alles verloopt netjes, van bestelling tot levering. Een winkel die je met een gerust hart aanbeveelt aan familie en vrienden!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot