Goede kwaliteit

Erg mooi.

Hele goede communicatie en service

In de afgelopen jaren 3 Blake kasten gekocht. Na verhuizing een onderdeel kwijt wat moeiteloos en gratis in no time werd opgestuurd. Heel toegankelijk vriendelijk snel super bedrijf. Top Meubella! Bedankt.

Tv kastje

Kastje ziet er leuk uit. Van te voren geinformeerd of er een zware tv (35 kg) op kan staan. Antwoord was ja dat kan. Er zaten 5 pootjes bij waardoor wij de deurtjes niet waterpas kregen toen de tv erop stond. Uiteindelijk 2 extra pootjes erbij moeten kopen om de deurtjes waterpas dicht te krijgen

Helemaal top

Bestelling ging makkelijk, de bezorging door twee heren, helemaal netjes. Werd netjes gevraagd waar ze het neer moesten zetten. Werd netjes op de hoogte gehouden hoelaat ze er zouden zijn.

SLECHTE KWALITEIT

Ik heb 2 weken geleden een kast besteld bij jullie. Het ging al mis met de levering. De dag dat het geleverd moest worden, belden ze na 4 uren wachten, dat de kast niet in de bezorgbus past en het dus niet geleverd kan worden. Uiteindelijk een andere dag geleverd. Daarna blijkt de kast van super slechte kwaliteit te zijn!! Delen van de kast waren al kapot gegaan bij het überhaupt tillen van de dozen. De handleiding is erg onduidelijk. De deuren staan helemaal scheef, waardoor de lades dan ook niet fatsoenlijk dicht gaan. Zelfs na het bijstellen van de scharnieren blijven de deuren scheef, waardoor ze niet goed dicht gaan. Het ziet er niet uit!!! En dat voor €550! VRESELIJK.

Boven verwachtingen!

Ik heb ongeveer 3 jaar geleden een kast gekocht bij Meubella. Helaas is gisteren door een ongeluk één van de drie spiegelpanelen van de kast gebroken. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice van Meubella en was aangenaam verrast door de snelle en klantvriendelijke afhandeling. Binnen één dag kreeg ik al een passende oplossing aangeboden. Tot mijn verrassing neemt Meubella de kosten voor hun rekening en ontvang ik een nieuw spiegelpaneel. Dat noem ik pas uitstekende service, zeker omdat de aankoop al drie jaar geleden heeft plaatsgevonden. Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop dit is opgelost. De service is professioneel, snel en klantgericht. Daarom kan ik Meubella van harte aanbevelen en zal ik in de toekomst zeker terugkomen voor nieuwe meubels.

Excellent Entryway System

I ordered the Telora Entryway console and is a wonderful solution for my entry and exit rhythm. Really glad to find this console and it makes my daily life smoother.

Mooi meubel voor een leuke prijs Erg blij mee

Prachtig tapijt

Ruime keuze , Kleur echtheid en kwaliteit voor een lage prijs

Heel tevreden

Veel keus goede prijs netjes afgeleverd en net zo als op de foto staat afgebeeld

Alles goed verlopen

Tv meubel besteld - zeer scherpe prijs en een pracht van een meubel. Makkelijk in elkaar te zetten. Super blij mee. Enig minpuntje was het feit dat er aangegeven zou worden om zelf een bezorgdag te kiezen - helaas kwam deze optie niet in beeld. Na de bestelling gelijk een mail naar het bedrijf gestuurd met onze wens voor een latere levering. Geen reactie. Dan maar bellen en wat blijkt als het met postnl bezorgd wordt kun je de dag niet wijzigen. Nu hebben wij een snipperdag moeten nemen. Jammer dat niet bij het bestelproces duidelijk aangegeven werd dat de bezorgdatum soms te wijzigen is en soms niet.

Snelle levering goede kwaliteit

Keurig afgeleverd,en verpakt

Mooi

Zeer mooie en degelijke kast. Goede instructies om kast in elkaar te zetten. Vlotte en snelle levering. Vriendelijke bezorgers

Mooie meubels voor een goede prijs. Nette en vlotte bezorging

Een prettige ervaring.

Degelijk verpakt, mooi meubel, dat ons veel meer tijd kostte om samen te bouwen dan voorspeld.

De twee meubelpakketten arriveerden keurig verpakt en werden door TSN Groen -zoals aangevraagd- netjes op onze 1e verdieping neergezet. De montagehandleiding was vrijwel geheel zeer duidelijk, doch bevatte op plaatje nr. 9 een foutieve (verkeerd-om) plaatsing, waardoor twee deur/lade-sluit c.q. -uitstoot-mechanieken losgemaakt en opnieuw gemonteerd moesten worden. Dat heeft deze mechanieken geen goed gedaan, waardoor zij nu regelmatig uit hun grondplaten schieten. Wij hebben bij Meubella nieuwe exemplaren daarvoor aangevraagd en hopen die binnenkort te mogen ontvangen. Het meubel ziet er, gemonteerd en wel, fraai uit. Deuren en lades lijnen goed. Het samenbouwen kostte ons echter veel meer tijd dan de montagehandleiding aangeeft, zo’n 8 uur i.p.v. 2 uur voor 2 man.

Alles duidelijk

Bezorging liep goed. Twee mannen die keurig netjes waren , linnenkast in elkaar gezet alles was goed uitgelegd op de beschrijving en niks van een onderdeel tekort .. Kortom. Aanrader jullie zien mij terug bedankt voor de goede service

Zeer goede service en klantvriendelijk

Na de levering bleek één van de onderdelen schade te bevatten. Daar werd na contact direct actie op ondernomen en we krijgen een nieuw onderdeel toegestuurd. Daarnaast hebben ze uitstekende service verleend bij een ander onderdeel dat door ons eigen toedoen was beschadigd en waarbij ik vroeg naar de mogelijkheden voor (betaalde) vervanging. Dat bleek niet nodig want we krijgen de betreffende onderdelen gratis toegestuurd. Daarvan zijn we nu in afwachting, maar het contact verloopt ontzettend soepel en ik heb vertrouwen in een goede afhandeling hiervan. Boven verwachting.

Tot 2x toe beschadigde artikelen ontvangen

Een salontafel bestellen van bijna 300 euro maar kwalitatief slechter is dan de ikea. Bizar. Voor mij absoluut geen meubella meer. Moet zelfs nog wachten of ze mijn retour wel accepteren.

Snelle levering, top kwaliteit

De meubels waren snel en zorgvuldig bezorgd, kwaliteit is top en instructies zijn heel duidelijk opgeschreven. Dit was niet de eerste keer dat ik bij meubella bestelde en het is ook zeker niet de laatste.

Best wel goed

De schoenenrek die ik heb besteld, voldeed aan de beschrijving en de montagehandleiding was redelijk duidelijk. De kwaliteit is redelijk goed. Ik had graag gezien dat er op de website had gestaan dat het absoluut aan de muur vastgespijkerd moet worden. Ik vind het wieltje dat bij de schuifdeur werd geleverd niet zo fijn; het is erg wankel als je het niet aan de muur vastspijkert. Ik ga waarschijnlijk een nieuw exemplaar kopen, zodat het geen krassen op mijn vloer maakt.

Heel positief

Ik ben goed geholpen door jullie klantenservice waarvoor veel bedankt. Heel duidelijke communicatie..

Moeilijk in elkaar te zetten kast

De kast is moeilijk in elkaar te zetten, in de handleiding staan fouten, heel veel verschillende soorten schroeven die op elkaar lijken. Van de schuifwand hebben we boven een stuk van het metaal af moeten zagen, omdat hij anders niet goed open en dicht ging. Moet toch niet kunnen voor een relatief prijzige kast. Als hij helemaal staat is het wel een nette kast, maar dat kost je wel een werkdag.

Verschrikkelijke montage

Ik heb inmiddels al 2 tv-meubels besteld. De eerste vond ik niet mooi en was bovendien erg moeilijk in elkaar te zetten. De tweede kast is gelukkig wel mooi en stevig, daar ben ik tevreden over. Alleen is het monteren echt een drama. Er zitten nergens stickers of aanduidingen op het hout, dus je weet totaal niet wat links of rechts is. Hierdoor zijn we ontzettend lang bezig geweest met het in elkaar zetten. Daarnaast zitten alle schroeven los door elkaar in één zakje. Op de beschrijving staat dat de montage ongeveer 2 uur duurt met 2 personen, maar wij zijn er zeker 4 uur mee bezig geweest. Voor deze prijs had ik echt veel meer verwacht. Ik ben erg teleurgesteld over de montage en de afwerking hiervan.

Bij 1 kast mindere kwaliteit en bij 1 kast dingen niet goed

Ik had 4 kasten besteld bij hun 2 daarvan waren prima maar bij de halkast zijn de kapstokhaken van slechte plastic kwaliteit je hangt er 3 winterjassen aan en ze vallen er af. En bij de grote kledingkast was geen enkel onderdeel genummerd en bij 1 paneel zater de gaten aan de verkeerde kant, alle schroeven zijn ook in 1 zak gegooid waarvan het verschil 0.5 mm is dus probeer dat maar is uit te zoeken.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot