Wij hebben nu voor de 2e keer onze meubels hier weg. De vorige bank was toch te groot voor ons. En we miste nog 1 kast bij de collectie. Weer zeer tevreden, betaalbaar en juiste kwaliteit. Waar voor je geld.
Beste Am, Hartelijk dank voor je mooie review en voor het vertrouwen om opnieuw bij ons te bestellen! Wat leuk om te horen dat je weer voor ons hebt gekozen en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Fijn dat je de collectie nu compleet hebt kunnen maken. We wensen je veel plezier met je meubels! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het gerust weten, we helpen je graag. Hartelijke groet, Team Meubella
alles was zoals we besteld hadden prima
Beste Els, Dank voor de 5 sterren, super fijn om te zien dat je tevreden bent! Hopelijk zien we je de volgende keer weer :). Hartelijke groet, Team Meubella
I purchased the TV-Meubel Calgary – Beige – 200 cm, and overall the product looks nice, but the presentation on the website was a bit misleading. The main image makes it look like the TV unit comes as one single piece, but when it arrived it was actually delivered in two separate packages with two units that need to be installed together. Although the description mentions two packages, the product photos give the impression that it is a single unit. Because of this, the installation was more complicated than expected. I recommend reading the description very carefully before buying so you understand that it comes in two parts rather than one whole piece. The final result looks good, but clearer images on the website would help avoid confusion.
Dear Renann, Thank you for your review. We’re glad to hear that you’re happy with the final result and that the product looks good. We understand that the presentation on the website may have caused some confusion. Your feedback about the product images is appreciated, and we will certainly take this into consideration as we continue working on improving the clarity of our product pages for future customers. Thank you again for your feedback and for choosing us. If you ever have any questions, our team is always happy to help. 😊 Hartelijke groet, Team Meubella
Wij hebben onlangs een tv-meubel besteld bij Meubella en zijn erg blij met het meubel. Tijdens het monteren had ik zelf helaas een fout gemaakt waardoor er gaten zichtbaar werden in de deurtjes. Dat was natuurlijk mijn eigen schuld en ik baalde daar enorm van. Ik heb Meubella een bericht gestuurd met de vraag of het mogelijk was om nieuwe deurtjes te bestellen. Tot mijn grote verrassing reageerden ze super vriendelijk en hebben ze meteen twee nieuwe deurtjes voor mij besteld, zelfs op hun kosten. Dit soort service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Ze reageren snel, denken mee en lossen het gewoon netjes op. Kortom: prachtig meubel én uitstekende klantenservice. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen!
Beste Liz, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep. We hopen je de volgende keer net zo goed te kunnen helpen :). We wensen je er veel plezier mee! Hartelijke groet, Team Meubella
ook fijn dat vooraf gebeld werd over precieze tijdstip van levering. Minpuntje is inderdaad de onduidelijke handleiding omdat de tv kast zelf niet genummerd was en je dat zelf eerst moet uitzoeken,voor je de kast in elkaar zet. dat zou dus beter kunnen.
Beste José, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het Tv-meubel zo goed bevalt. We nemen je feedback zeker mee! Veel plezier ermee, en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Mooi bed snelle levering handig in elkaar te zetten. zeer tevreden
Beste Miranda, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bed zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee, en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Snel geleverd en van goede kwaliteit
Beste John Dank voor de 5 sterren, super fijn om te zien dat je tevreden bent! We hopen je snel weer te zien! Hartelijke groet, Team Meubella
alles prima verlopen.
Beste Douwe, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Wat een prachtige sfeerhaard, genieten!
Beste Roelie, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de sfeerhaard zo goed bevalt. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Al meerdere keren meubels gekocht, goede kwaliteit en snel geleverd.
Beste Pierre, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
De bestelling ging zo makkelijk en snel! De bezorging was ook top en de tv meubel zelf is heel mooi! Tijdens het monteren van de meubel heb ik zelf een van de poten beschadigd. Ik belde met de klantenservice om te vragen of het mogelijk is om een nieuwe te krijgen en er werd voor mij gelijk een nieuwe gestuurd zonder extra kosten. Wat een top service! De medewerkerster was zo vriendelijk en heeft mij heel snel geholpen. Ik ben erg tevreden over alles!
Beste Shahad, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het tv-meubel goed bevalt. Heel goed om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent :). Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
Het bestellen en de bezorging ging heel snel. Maar toen we de kledingkast in elkaar gingen zetten, merkten we dat het één niet op het ander paste. We zijn nu "in gesprek" met de klantenservice, waarbij er tot nog toe niet naar ons wordt geluisterd. We krijgen natuurlijk eerst de algemene tips, terwijl we al foto's gestuurd hebben, dus eigenlijk kunnen we het algemene gedeelte overslaan. De achterwand past niet in de kast, dus dit moet netjes worden opgelost. M.a.w.: wordt vervolgd......
Beste J, Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en helpen je graag verder waar nodig. Goed om te horen dat je al contact opgenomen hebt! We doen ons best om je zo spoedig mogelijk een oplossing aan te bieden :). Hartelijke groet, Team Meubella
Alles goed ontvangen, goede beschrijving voor het in elkaar zetten en hét bureau is precies zoals op de foto. Mochten we weer eens een keer een meubel nodig hebben nemen we zeker weer een kijkje bij Meubella.
Beste Fransie, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het bestelde meubel goed bevalt. Daar worden we blij van! We wensen je er heel veel plezier mee. Hartelijke groet, Team Meubella
De kast die we kochten was exact wat we zochten en past perfect in ons interieur. Het enige nadeel is dat er lichte schade aan de kast was meteen uit de doos. Buiten dat ging alles vlot.
Beste Taner, Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en helpen je graag verder waar nodig. Neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Hartelijke groet, Team Meubella
Ik heb hier een bed besteld, levering was bestellen en volgende dag in huis en dit was echt zo. Ik ben van België. Ook zeer vriendelijke bezorgers, bij het leveren hebben ze mij ook goed geholpen.
Beste Lili, Wat leuk om je positieve review te ontvangen, dank je wel daarvoor! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dat is precies waar we het voor doen. We blijven ons uiterste best doen om je ook bij een volgende bestelling weer net zo goed (of zelfs nóg beter 😉) te helpen. Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens advies bij nodig hebben, laat het vooral weten. We staan graag voor je klaar!
Tafel besteld binnen 2 dagen geleverd en zeer goed verpakt. Kwaliteit prijs verhouding zeer goed.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
In eerste instantie was ik wat huiverig. Onbekende zaak voor ons, dus afwachten of we goede meubels zouden krijgen. We waren blij verrast met de prijs kwaliteit verhouding. Dit is zeer goed te noemen. Mooi design. Staat heel erg mooi in onze woonkamer..
Beste Harold, Wat leuk om je positieve review te lezen, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. We doen er alles aan om ook bij een volgende bestelling weer dezelfde fijne ervaring te bieden. Heb je in de toekomst nog vragen of kunnen we ergens bij helpen? Laat het gerust weten, we staan graag voor je klaar! Hartelijke groet, Team Meubella
Nette levering en zeer correct gehandeld bij een opmerking.
Beste Piet, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
We hebben een 6 deurs kast besteld van Malibu en de kasten zitten vol beschadigingen! Het erop dat de kast meerdere keren gebruikt is en vervolgens uit elkaar gehaald en aan ons verkocht! Contact opgenomen en mail gestuurd met alle beschadigingen maar vervolgens tot op heden niks gehoord! Hele dure prijs voor een waardeloze kast die vol beschadigingen zit! Kwaliteit en prijsverhouding is zeer slecht! Voor een paar €100 extra hadden we een kast op maat kunnen maken maar omdat we volle vertrouwen hadden dat dit geweldig zou zijn, zijn we hiervoor gegaan. Mijn partner heeft eerder besteld bij Meubella dus dit hadden we zeker niet verwacht! Extreem zwaar teleurgesteld!!
Beste Ravina, Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en helpen je graag verder waar nodig. Je gaf aan dat je contact had opgenomen maar nog niks hebt gehoord. Dit is niet de bedoeling natuurlijk, kan je ons een mail sturen? Dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Hartelijke groet, Team Meubella
Le service client super sympathique, les paquets porté à l'etage par les livreurs. Merci
Dear Adam, Thank you for your positive review! We are glad to hear that everything went well. We will continue to do our best to provide you with the same excellent service for your next order. If you have any questions in the future, please let us know we are happy to help! Kind regards, Team Meubella
Op tijd geleverd
Beste Ruba, Dank voor de 5 sterren — super fijn om te zien dat je tevreden bent! Hartelijke groet, Team Meubella
Het artikel wat wij hadden besteld was toch niet wat we zochten. Prima op de hoogte gehouden tijdens retour en het geld was ook weer super snel op de rekening.
Beste Ron, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Via internet een bank aangeschaft en ben er ontzettend blij mee .zaterdag besteld en dinsdag in huis wat een service voor weinig geld mooie kwaliteit .
Beste Mario, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
We hadden een leuk kastje besteld. Helaas waren er een aantal panelen beschadigd aangekomen. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice en ze stuurden direct de goede panelen op. Echt top !
Beste Claudia, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Goed om te horen dat je snel met de schade geholpen bent. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten, we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Heel mooi bankstel.Zit prima.Bedankt Meubella.
Beste Sigrid, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten, we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella