Heeft een totaal van 12.112 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment86%
De verzamelde reviews tonen overwegend tevreden klanten die snelle levering en aandacht voor kwaliteitsdetails noemen. Prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als een kracht, evenals heldere communicatie en snelle service bij issues. De algemene ervaring is positief, met enkele opmerkingen over montagegemak en handleiding die verbeterd kan worden.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Supermooie kasten en topservice
Twee hele mooie kasten en nachtkastjes van Meubella besteld. Had een probleem met één rail van een lade.
Ik belde en binnen 3 dagen had ik een nieuwe rail binnen. Dus heel blij mee.
Ik raad Meubella ten zeerste aan. Mooie spullen en mooie website en service
29 August 2026
Nina
Amsterdam
Beste Nina,
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag!
Mooi & kwaliteit
Mooi meubel, goed verpakt en keurig geleverd, ben er blij mee.
29 August 2026
Peter
Lobith
Beste Peter,
Hartelijke groet, Team Meubella
snelle levering, goede communicatie, nette bezorging en vriendelijke bezorgers.
27 August 2026
Pauline
IJmuiden
Beste Pauline,
Kwaliteit niet goed
Bed heeft geen goede lattenbodem
Richard Dielissen
Oudenbosch
Beste Richard,
Bedankt voor je review. Jammer dat je levering niet helemaal naar wens was. We kijken dit graag met je na en gaan ervoor zorgen dat dit netjes wordt opgelost.
Stuur ons even een bericht zodra het uitkomt, dan helpen we je direct verder.
Met vriendelijke groet, Team Meubella
De levering kwam snel en netjes aan. Heel makkelijk in elkaar te zetten!
Hülya
Wormerveer
Beste Hülya,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het meubel.
nog steeds niet ontvangen
heb hey nog steeds niet ontvangen
banken
lanaken
Beste,
Dank voor je bericht. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en dat had zeker anders moeten lopen.
Als je even contact met ons opneemt, zoeken we het meteen voor je uit en zorgen we samen voor een passende oplossing.
Met vriendelijke groet, Team Meubella
Degelijke qualiteit, een beetje moeilijk in elkaar te monteren.
De handleiding was soms een beetje onduidelijk.
25 August 2026
Thijs Crombach
RIJSWIJK ZH
Beste Thijs,
Bedankt voor je review. We nemen je feedback zeker mee!
Hartelijke groet, Team Meubella
Bank valt tegen in comfort en afwerking
We hebben een bank besteld, maar helaas zijn we erg teleurgesteld over de kwaliteit en het comfort. De bank valt ontzettend hard en op sommige plekken voelen de delen bijna alsof je rechtstreeks op hout zit. Hierdoor is de bank erg oncomfortabel.
Daarnaast sluiten de modulaire delen niet goed op elkaar aan. Bij de rugleuning is duidelijk te zien dat het ene deel hoger uitkomt dan het andere, waardoor de bank niet mooi aansluit en er slordig uitziet.
Gezien de prijs en de verwachtingen die we van de bank hadden, vinden we dit erg teleurstellend.
Kamil
Almere
Beste Kamil,
Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad — dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen voor onze klanten.
We helpen je graag verder en kijken dit graag persoonlijk met je na. Wil je even contact met ons opnemen? Dan zorgen we dat dit netjes wordt opgepakt en zoeken we samen naar een passende oplossing.
Top service!
Snel geleverd, vriendelijke en behulpzame leveranciers, perfecte aflevering met gedetailleerd aflevertijd, kwalitatieve meubels met gedetailleerd bouwplan!
Aanrader!
Katrien
Cuyvers
Beste Katrien,
Hartelijke groet, Team Meubella
Kledingkast besteld, ziet er mooi uit
De kledingkast die we besteld hebben ziet er mooi uit en lijkt voldoende ruimte te bieden
Hindrik
Hellevoetsluis
Beste Hindrik,
Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie kast, 2 dagen levertijd, 4 dagen monteren.
Snel bezorgd!
Dit komt denk ik het meeste bij wat ik denk dat de hel is.
Elke dag 3 langwerpige kartonnen niet te tillen dozen met houtplaten, schroeven, plastic, andere houten, gietijzer en ijzeren dingen en een handleiding elke dag om in elkaar te zetten en de volgende dag weer hetzelfde maar je weet niet meer hoe. Tot in de eeuwigheid. Misten wat essentiële schroeven, afdekplaatjes en stelringen. Geappt en snel in huis gekregen. Alle lof voor Meubella daarvoor en de bezorgers mag je best een leuke tip geven voor hun zware werk. Verder is dit de laatste keer dat ik iets Ikea-like in mekaar zet.
22 August 2026
KR
Goor
Beste,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel in orde is. We nemen je feedback zeker mee! Excuses voor de missende onderdelen.
Labels ontbreken
Prachtig meubel ontvangen en zeer goede kwaliteit.
Alleen was het een puzzel mbt het vinden van planken conform beschrijving. Had misschien handig geweest om de planken te labelen
21 August 2026
Fam Bootsma
Zijderveld
Beste,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. We nemen je feedback zeker meer! Veel plezier ermee.
Hartelijke groet, Team Meubella
Maken waar wat ze adverteren, vandaag hoekbank besteld, volgende dag geleverd !!
21 August 2026
Richard
Amstelveen
Beste Richard,
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bureau zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling!
Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie kast met een goede prijs/kwaliteit verhouding
De kast komt in 3 pakketten binnen en is voorzien van een omschrijving en instructie. Er zijn heel veel onderdelen en soorten schroefjes. Het in elkaarzetten vergt aandacht en 2 personen en duurt zo'n 120 minuten van dozen openen tot volledig geinstalleerd.
De kast oogt zoals op de foto's. Zoals de prijs doet vermoeden is het gelamineerd pershout en dien je voorzichtig te zijn met het in elkaar zetten. De kast is mooi en tamelijk stevig. Enige is wel dat de pootjes wat klein zijn en met kleine schroefjes vastzit. Eventueel een dubbele bodem maken en langere schroeven zou de kast stabieler maken.
Daarnaast leveren ze een muurbevestiging mee om de kast te zekeren. Dit adviseer ik om te doen want dan staat de kast veel steviger en stabieler. Kortom blij met de kast, wees voorzichtig en geduldig met in elkaar zetten en voor de prijs en prima kwaliteit.
20 August 2026
Geert
Apeldoorn
Beste Geert,
Hartelijke groet, Team Meubella
Mooi TV meubel, precies wat we zochten
Het is een beetje lastig om meubels online te kopen, maar Meubella heeft ons positief verrast. De foto's op de website geven een duidelijk beeld van het TV meubel. De website werkt vlot, bestellen is gemakkelijk. De levering was uitstekend. Goed verpakt en een vriendelijke bezorger. We zijn helemaal blij met ons nieuwe TV meubel!
19 August 2026
Annemarie Joziasse
's-Heerenhoek
Beste Annemarie Joziasse,
Afschuwelijke kwaliteit van materiaal
Het materiaal is van zulk slecht kwaliteit dat het al uit elkaar viel tijdens het in elkaar zetten van het meubelstuk. De planken van de opbergvakken in de kleerkast hebben geen bevestiging en schuiven lukraak mee wanneer je er kledij bovenop legt of wegneemt. Met dit merk eindig je met een gevoel van spijt, en een wankel meubelstuk dat zelfs geen voorzichtige montage kan overleven. Dit was een absolute miskoop: Meubella - Basmira - Kledingkast met 4 deuren - Eiken - 155x52x208 cm
Nathan
Brussel
Beste Nathan,
Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en helpen je graag verder waar nodig.
Neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.
Hartelijke groet, Team Meubella
Uitstekende kwaliteit en snelle levering
De kwaliteit van het meubel is uitstekend en hij werd de volgende dag al geleverd. Duidelijke handleiding en alle onderdelen compleet. De voorgeboorde gaten kloppen exact.
Els
Ommen
Beste Els,
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het meubel zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling!
Slechte kwaliteit
De kwaliteit van de geleverde kasten is voor mij echt onvoldoende. Lastig in elkaar te zetten en lades zitten gewoon scheef.
Wilco
Tuil
Beste Wilco,
Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie kast voor redelijke prijs, maar slechte instructies
Mijn pakketten kwamen op de afgesproken datum, en zijn netjes naar 1e verdieping gebracht.,(ben zelf slecht ter been, door herseninfarct)
Tijdens het in elkaar zetten kwamen we erachter dat de helft van de planken niet genummerd was, hierdoor hebben we superlang over het in elkaar zetten gedaan.
Daarnaast is het handiger als je weet welke schroefjes je moet gebruiken, de kleine lijken heel erg op elkaar.
Voor de lades graag beter aangeven dat de halve gaatjes aan de buitenkant moeten zitten, ivm bevestigen lades op rail.
Helaas hadden wij het net verkeerd gedaan, en moesten alle lades weer uit elkaar.
17 August 2026
Evert-Jan Koetsier
Dronten
Beste Evert-Jan,
Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. We nemen je feedback zeker mee!
Okay
17 August 2026
Elly Dongen
Rijen
Beste Elly,
Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. En we nemen je feedback zeker mee!
Mooie tafel
Sel en netjes afgeleverd helemaal top
16 August 2026
Monique Van Egmond
Den Haag
Beste Monique,
Snel en efficiënt
Overzichtelijke website. Snel geleverd. Heldere communicatie. Makkelijk zelf in elkaar te zetten (een simpele schroefmachine is wel fijn, maar niet noodzakelijk).
Dochter is erg blij met haar nieuwe bureau (Tavares2).
Kleine note: omdat er een lade in het midden zit is de beenruimte minimaal. Dochter is niet groot (165) dus het past maar voor mensen met langere benen is dit geen ideale hoogte.
16 August 2026
Tam
Hilversum
Keurig meubel
Heel netjes meubel. Makkelijk te plaatsen.
Alleen de bezorging was vervelend. Geen bericht vooraf en pakket was zomaar voor de deur gezet.
15 August 2026
John
Ingen
Beste John,
Meubella
Ik had alleen van mijn bestelling wat meer kwaliteit verwacht voor deze prijs
Voor de rest rest is het top zaak.
13 August 2026
Sonja