Heeft een totaal van 12.112 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment86%
De verzamelde reviews tonen overwegend tevreden klanten die snelle levering en aandacht voor kwaliteitsdetails noemen. Prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als een kracht, evenals heldere communicatie en snelle service bij issues. De algemene ervaring is positief, met enkele opmerkingen over montagegemak en handleiding die verbeterd kan worden.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Snelle levering, goede klantenservice.
Mijn bestelling was er snel en de kwaliteit was goed. Helaas paste de kleuren van de meubels niet goed bij mijn bank en vloer. Gelukkig kon ik mijn bestelling weer laten ophalen. Jammer dat het niet paste maar ik zou zeker hier nog een keer bestellen in de toekomst. En raad de webshop aan! Je hebt voor een redelijke prijs al mooie moderne en goede kwaliteit aan meubels.
21 September 2026
Karima
Delft
GEWOON SLECHT
HEB DRESSOIRS SALONTAFEL EETTAFEL GEKOCHT HEEL INGEWIKKELD OM ALLES ZELF TE MONTEREN BEST DAT JE NAAR DE UNIVERSITEIT GAAT EN ZE HEBBEN ZELFS GEEN MENSEN DIE DE MEUBELEN KOMEN MONTEREN NOOIT KOOP IK DAAR NOG IETS SLECHTE SERVICE IK RAAD DEZE FIRMA NIET AAN
DE MEUBELEN STAAN DAAR INGEPAKT ZIT GEWOON VAST
valerie janssens
linkebeek
Matig
Het transport was niet aangekondigd.
Gelukkig waren we op het moment van levering thuis.
De kwaliteit van het hout en schroefverbinding was niet top. Dan staat Ikea hier toch verder in.
Ondanks alles toch best tevreden met het design en eindresultaat.
Ivo
Zaventem
Geweldig bureau.
Ik stond even raar te kijken toen 2 mensen hier 2 pakketten binnen zette. Ik moest het zelf in elkaar zetten zeiden ze. Oeps daar had ik niet op gerekend. Mijn vrouw en ik zijn van 15 tot 18 uur bezig geweest en toen hadden we een prachtig bureau met 9 laden in mijn hobbyruimte staan. Helemaal blij mee.
Toine
Dongen
Bijna helemaal top.
mooie tv kast Pepinos 200 besteld, en snel geleverd door Meubella. In elkaar zetten was een peuleschil. Alleen blijkt dat de meegeleverde pootjes van plastic zijn. En na 2 dagen klonk er al een knak uit 1 van de poten. Navraag bij Meubella leverde op dat er geen ijzeren/stalen pootjes voor beschikbaar zijn. Jammer, dat zou mij een veiliger gevoel geven dan de plastic die er nu onder zitten. Vandaar 4 sterren ipv 5.
17 September 2026
Frank
Tilburg
Beste Frank,
Bedankt voor je positieve review!
Fijn om te lezen dat het meubel aan je wensen voldoet. Wij leveren ons assortiment direct uit voorraad waardoor andere onderdelen niet mogelijk zijn om te leveren.
Mocht er iets met je bestelling aan de hand zijn, mag je ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice.
Met vriendelijke groet, Team Meubella
Voorgeboorde gaten lades niet goed
De voorgeboorde gaten van bureau Floren zitten net niet helemaal goed waardoor de lades te strak in het bureau zitten. Hierdoor gaan twee lades niet goed open. Zonde.
17 September 2026
Rene
Vught
Beste Rene,
Goed dat je ons hierover informeert.
Natuurlijk is het wel de bedoeling dat het meubel volledig in orde is. Graag kijken wij hiervoor samen met je mee!
Ben je in de mogelijkheid om contact op te nemen met onze klantenservice?
Groetjes, Team Meubella
rapide et efficace
engagements tenus, livraison rapide et efficace
14 September 2026
bruno
seneffe
Mooie kast maar onduidelijke handleiding
De Boets kast (150 cm breed) zie er heel mooi uit maar toen we de kast gingen monteren zijn er heel wat frustraties uitgesproken.
Voorgeboorde gaten ontbraken op veel plaatsen, en de handleiding was heel onduidelijk. Wij zijn zelf echt wel goede klussers maar dit ging ons te boven, we hebben 'm voor de helft in elkaar kunnen krijgen, de andere helft gaan we een klusbedrijf inschakelen.
13 September 2026
Yvonne Jullens
Bedum
Beste Yvonne,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kast, maar jammer dat niet alles helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we graag met je mee en zorgen we dat dit netjes wordt opgelost.
super fijn
Snelle levering en prachtig mooi kleed.
12 September 2026
ingrid
Heerenveen
Beste Ingrid,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en je bestelling goed bevalt. Veel plezier ermee!
Hartelijke groet, Team Meubella
ze zijn gewoon goed ! stom he !
bezorging precies op afspraak ,tot over de drempel, leuke bezorgers , hier ga ik zeker meer bij bestellen .. tof !
12 September 2026
Henk
Winschoten
Beste Henk,
Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag!
Hartelijke groet, Team Meubella
Super alles geleverd ,en zeer netjes.
Wat je ziet, en heb besteld is het ook echt
11 September 2026
Hiska de graaf
Muiderberg
Beste Hiska,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. Veel plezier ermee!
Nette en snelle levering
Kleine schade welke binnen 1 week weer is opgelost.
10 September 2026
Wil
Etten-Leur
Beste Wil,
Heel goed bevallen !
Ik was op zoek naar een nieuwe kledingkast, en heb uit de ruime keuze, uiteindelijk gekozen voor de Mandalin. Prachtig (half) mat zwart met heel veel ruimte. Uitgepakt en alle bevestigingsmaterialen gesorteerd, daarna alle vlakken voorzien van de benodigdheden (schroeven, houten plugjes, etc.) en in elkaar gezet. Staat zeer netjes en is een mooie en stevige(!) kledingkast. Ook de levering door de transporteur is heel netjes en snel verlopen.
Ik ben echt heel blij met deze kledingkast, en kan dit alles alleen maar aanraden !
Anoniem
Terneuzen
Beste,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de Mandalin kledingkast goed bevalt. Veel plezier ermee!
Mooi dressoir
Mooi dressoir en snelle levering
Maria
Almere
Beste Maria,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het dressoir goed bevalt. Veel plezier ermee!
Niet goed
2 nachtkastjes gekocht, in elkaar gezet 1 is goed, bij de andere klopt de achterkant niet. Plaat is te klein.
Gemaild geen reactie
Broeders
Rijen
Beste,
Uiteraard is het wel de bedoeling dat beide meubels in orde zijn! Hiermee willen wij je graag verder helpen. Zou je ons opnieuw een E-mail willen sturen?
Met vriendelijke groet, Team Meubella
Zeer behulpzaam en goede afhandeling
Nadat een artikel van de levering een gebrek had, is deze snel opgelost geworden door het oosturen van een nieuw artikel om het andere te kunnen vervangen
7 September 2026
Marleen v/d Bergh
Ulestraten
Beste Marleen,
Fijn om te lezen dat het probleem die zich heeft voorgedaan snel is opgelost met de klantenservice!
Wij wensen je veel plezier met de bestelling.
Het is goed
6 September 2026
Said Kossa
DEN HELDER
Beste Said,
Dank voor de 4 sterren — super fijn om te zien dat je tevreden bent!
Ik ben zeer tevreden..
Fantastisch werk, fantastisch team! Ga zo door!
4 September 2026
Konul Abasova
Oostende
Beste Konul,
heel tevreden
ik ben super tevreden alles is zo netjes geregeld. was op tijd binnen zo als ze zijde. dus ik ben dik tevreden over dit bedrijf. ga zo door.
4 September 2026
jacqueline van loon
tilburg
Beste Jacqueline,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Veel plezier ermee!
Goede kwaliteit, goede service
We zijn zeer tevreden
1 September 2026
Harold Elshof
Leidschendam
Beste Harold,
Dank voor de 5 sterren — super fijn om te zien dat je tevreden bent!
Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie hoekbank goede prijs alles volgens afspraak geleverd top bedrijf.
En de bezorgers waren zeer aardige mannen Ton en Daan
1 September 2026
Truus
Rotterdam
Beste Truus,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de bank goed bevalt. Veel plezier ermee!
ZEER SLECHTE LEVERING VAN POST NL
MIJN IS DE GANSE DAG THUIS GEBLEVEN VOOR DE LEVERING ,ZE BELLEN 2KEER DAT ZE KOMEN EN LEVEREN DE DAG ERNA IN POST NL PAKKETWINKEL ,WAAROM HEB MIJN KAMERAAT MOETEN VRAGEN ONDAT DAT PAK NIET IN MIJN AUTO KREEG . DEZE KEER VIND IK HET EEN ZEER SLECHTE LEVERING GR JEAN
31 August 2026
jean aerts
heusden zolder
Beste Jean,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met MEUBEL, maar jammer dat niet alles helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Hartelijke groet, Team Meubella
Kwalitiet van de kasten zijn goed.
De kasten die ik had besteld vielen alleen klein uit, op foto leken ze groot, dus goed naar de afmetingen kijken!
De zetel die ik had besteld was ook goed van kwaliteit alleen de poten zijn van hard plastic.. wat ik persoonlijk minder goed vind want dat is snel te breken maar opzich kan de zetel ook zonder poten op de vloer staan.
Dus eigenlijk was alles wel goed kwaliteit voor de prijs
31 August 2026
Shanti
Langdorp
Beste Shanti,
Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken.
Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen — we kijken graag met je mee.
Prima kast
Je moet er ruim de tijd voor nemen, maar het resultaat mag er zijn. Goed instructies volgen.
30 August 2026
Cees
ERMELO
Beste cees,
Mooie kast, maar....
De kast is ontzettend mooi en de levering ging ook top!
en in principe is hij niet moeilijk in elkaar te zetten als je ruimtelijk inzicht hebt, alleen is de beschrijving niet helemaal kloppend en/of duidelijk.
Ik had gehoopt dat het echt goede kwaliteit zou zijn voor dit geld, maar je moet uiterst voorzichtig zijn want anders bladert de coating eraf.
Dat kan natuurlijk aan het materiaal liggen of de kwaliteit.
Verder echt een mooie stevige kast!
30 August 2026
Roma Exalto