Super blij

Snel besteld snel geleverd en super simpel in elkaar te zetten door de duidelijke omschrijving GEWELDIG

Ik geniet van mijn nieuwe bed

Slecht!

Bank komt met gat binnen vervolgens contact opgenomen mevrouw u moet mailen gedaan en je hoort niks meer veel te lange wachtrijen aan de telefoon ik voel mij niet geholpen! En beveel het daardoor momenteel niet aan!

Absolutely Terrible - Do Not Buy

I bought the Kledingkast Serra and it has been an absolute nightmare from the start. The quality is shockingly bad, pieces started breaking off almost immediately, and the entire structure feels flimsy and unstable. Just touching it leaves stains and marks, as if it’s made of the cheapest possible material. This is, without exaggeration, the worst kledingkast I have ever come across. For the price I paid, I expected at least basic durability, but this product doesn’t even meet the lowest standards. I regret this purchase completely - avoid it at all costs.

Zeer goed.

zie boven.

kwaliteit ver onder de maat

Prijs kwaliteit is niet goed, dressoir gekocht is niet af te stellen., Nu ben ik geen leek in het monteren van kasten Prijs veel te hoog voor wat je krijgt flinke tegenvaller!!

Super netjes geregeld en bezorgd

Een aanrader!!

Voor de 3de keer iets gekocht via online bij Meubella en zeer tevreden op alle punten en zou het zeker aanraden om iets aan te schaffen bij Meubella!!

Keurige levering volgens afspraak, uitstekende service!

Aflevering van een kast is keurig volgens afspraak afgeleverd en heb uitstekende service mogen ontvangen!

Dobre jakościowo meble, szybka przesyłka. Polecam

Dropshipping

Slechte kwaliteit, borg moeren breken, fineer klapt los en onder andere naam exact dezelfde gevonden voor 229 euro, deze was 379.

Worst customer service and quality

ordered 2 products, delivered one with wrong part and another with damaged part. Stull Waiting for replacement after 1 month of ordering and these stupid people doesn't even respond to my ticket

Tevreden

Ik ben erg tevreden over de spullen

Bezorgd zoals is afgesproken

Kast is niet anders dan is omschreven. Stevig, kleur als omschreven. Levering zoals was afgesproken..helemaal top

Super blij met mijn buffetkast

De buffetkast is precies zoals op de foto. Goede en duidelijke instructies om hem in elkaar te zetten. En alles paste perfect in elkaar. Snelle levering. 2 vd 5 pakketten waren wel zwaar, maar daar waren de bezorgers voor, om die naar de 1e verdieping te brengen. Super blij met resultaat

Heel goed eigenlijk

Ik heb contact gehad met de klantenservice voor wat vragen en werd goed geholpen. Ik heb een tv meubel, dressoir en salontafel gekocht bij Meubella. Netjes geleverd en de bezorgers waren vriendelijk. Mijn man had de meubels inmekaar gezet. Eerst vond hij de handleiding lastig maar aangezien we 3 inmekaar te zetten meubels hadden van meubella werden de andere makkelijker omdat hij de handleiding gewend was. Ik zou zeker hier weer bestellen ik vind namelijk de design van de meubels mooi en bij de tijd.

Bestel, snel en netjes geleverd

Leuk meubel besteld en netjes geleverd. Ook zeer snel in huis, door vriendelijke bezorgers.

Top!!!

Fluffy ribstof loungebank gekocht was iets mis met de bank na contact klantenservice in 1 dag opgelost, bedankt Meubella voor deze snelle oplossing. Ik ben heel blij met mijn bank en staat super cosy! Goed zitcomfort een aanrader!

Snelle bezorging

Heb meerdere aankopen gedaan hier en altijd tevreden. Ze leveren snel en goed verzorgd. Netjes gebeld van tevoren. Raad het aan!

Super snel geleverd aardige bezorgers mooie bank

Mooie en betrouwbare winkel

Winkelen ging zeer gemakkelijk. Bestelling vlotjes kunnen afhandelen. Goede opvolging qua levering. Alles is zeer netjes verlopen, chauffeur en collega waren super vriendelijk. Artikel was zeer goed verpakt. Ook goede handleiding erbij. Over alles zeer tevreden, geen enkel minpunt!

Mooie bank gekocht

Mooie bank gekocht, Bestellen ging makkelijk, de bezorging op de geplande dag ging ook goed, we kregen een half uur van te voren een belletje van de bezorgers dat ze onderweg waren. Aanrader!!

NOOIT bestellen

NOOIT bestellen. Ik plaats NOOIT reviews, want dingen kunnen simpelweg misgaan (in dit geval de leveringstijd was te laat en materiaal was waardeloos), maar het toppunt van walgelijk is de zogenaamde klantenservice. Niet alleen ging het al mis bij het in elkaar zetten (gedaan door timmerman), maar ik kreeg een instabiele plank op mn hoofd omdat de schroeven niet hielden. Schram op mn neus. Nul empathie en zowel zijkant als bodemplank onherstelbaar beschadigd en schroef afgebroken. Na anderhalf uur in de wacht, vervolgens na ruim een uur op whatsapp een reactie telefonisch zijn we niet bereikbaar. Maar ook via whatapp niet meer reageren. Doorgegeven welke producten opnieuw besteld moesten om half 3. 4uur golden ze DICHT nog steeds geen reactie. Ondertussen ligt mijn huis bezaaid met kleding omdat ik het niet kwijt kan en liggen overal planken van een niet in elkaar te zetten kast. Zelfs na het sturen van fotos en videos 0 reactie en 0 empathie. Vandaag weer 1uur45min in de wacht voordat ze via Whatsapp zeggen zeggen telefonisch niet bereikbaar door technische problemen. Zet je lijn dan dicht!! Geeist dat ze hun troep komen halen, maar (nog steeds niet gevraagd naar mijn verwonding of enig ander excuses) eerstvolgende mogelijkheid om op te halen is pas dinsdag. Kortom, ik lig nog 4 dagen in de troep van mijn kleding en een kapotte kast en kan mn kont niet keren in mijn eigen huis. 0 oplossing, 0 begrip, nul verantwoordelijkheid. Jullie moeten je kapotschamen. 800euro voor een paar plankjes hout, en geen waardige oplossing. Naar hey, is mijn eigen schuld. Had gewoon bij home24 moeten blijven. Meubella=kwaliteitloze, harteloze klootzakken

WAAR-DE-LOOS. A-BO-MI-NA-BEL

Product kwam te laat, ging bij het in elkaar zetten (door timmerman) al stuk, Klantenservice niet of nauwelijks bereikbaar, vervolgens heel onbeleefd zonder enige oplossing of empathie. 800euro voor een kledingkast met de kwaliteit van papier mache. Jullie moeten je kapotschamen. Alle aspecten van het doen van een koop gingen mis. En het ergste is dat er geen oplossing geboden wordt. Het interesseert ze geen fluit. En dan hebben ze het lef om mij de schuld te geven van HUN gebrek aan contact. Vervelend dat IK het zo ervaren heb? Dus dit is allemaal MIJN schuld geweest?? 2x anderhalf uur in de wacht gestaan om vervolgens via insta te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. ALLE gesprekken zijn bewaard. Leugenaars!!

De kast die ik had besteld was opeens...

De kast die ik had besteld was opeens op de dag van levering niet meer op voorraad (terwijl ik de kast ruim 2 weken ervoor al had besteld en betaald) Uit eindelijk heb ik een andere kast besteld (ivm verhuizing) maar ook dat is niet helemaal goed gegaan. Stukken van de kast zijn beschadigd en ook het pakket was beschadigd bij levering Ook hadden ze er even bij kunnen zetten dat je minimaal 4 man nodig hebt om deze kast in elkaar te zetten. En dat het ongeveer 10 uur duurt voordat je deze kast in elkaar hebt staan... Voor deze aardig dure kast verwacht ik dan ook goede kwaliteit maar het valt erg tegen ook de houtstrips moet je zelf op de kast plakken waar je ook weer ong 1.5 uur mee bezig bent. Is niet wat je verwacht voor dit bedrag

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot