Erg tevreden

Mooie kast met veel ruimte

Altijd goed

Goed geholpen eerder een bank gekocht betaalbaar en niet duur

Tevreden

Super tevreden en heel snel geleverd hebben ondertussen al 3 kleerkasten

Kwaliteit/prijsverhouding is prima

Kwaliteit ligt in de iets goedkopere sfeer maar doet niet af aan de kwaliteit

Ula

Polecam bardZo kontakt, i panowie od transportu bez problemu wnieśli ciężkie paczki.

Mooi kastje

Bij de eerste levering was er een plank gebroken en miste ik 1 item. Dit is snel opgelost. Kastje is mooi, wel even een klusje om in elkaar te zetten.

Slechte kwaliteit

Het is jammer genoeg zeer slechte kwaliteit. Veel beschadigingen zichtbaar vanwege een geplakte laag die makkelijk los komt. De schuiven gaan niet open met de drukknoppen. Je moet letterlijk ALLES in elkaar zetten.

Mooi meubel

Snelle levering en mooi meubel

Slecht nakomen afhandelen van garantie claim

Slecht nakomen van garantie

Mooie meubels en goede service

Toen ik halverwege het in elkaar zetten van een kast erachter kwam dat ik een onderdeel dat bedoeld was voor de lade al gebruikt had, hebben zij me gratis een setje reserve onderdelen gestuurd. Daardoor heb ik gelukkig de kast niet uit elkaar hoeven halen om verder te kunnen met de lade. Thanks Carmen van Meubella!

Uitstekend!!!

Ik was nogal sceptisch over de belofte voor een snelle levering van 1 dag. Maar het was niets minder dan waar!!! Perfecte staat mooie kwaliteit een kast waar ik al een jaar op zoek naar was. Ik ben er heel blij mee!! Prachtig hout, prijs-kwaliteitverhouding boven verwachting.

Leuke tafels en snel bezorgd

Dit is pech wat ik zocht, ronde combo tafels

Mooie meubels

Mooie meubels, ging allemaal soepel in mekaar

Superfijn geholpen

Na een stom foutje, waarbij ik door eigen toedoen de bovenkant van het nachtkastje had beschadigd, heeft Meubella kosteloos dat onderdeel opnieuw opgestuurd. Superfijn!

Verkeerde handleiding en onhandige/incomplete onderdelen

We hadden de kledingkast 'Blake' besteld; maar in de doos zat een handleiding voor de kast 'Bono' - wat een kledingkast is die daar op lijkt. Tijdens het bouwen zagen we dat wellicht 2-3 van de 18 foto's daadwerkelijk klopte. We waren bij iedere stap aan het twijfelen of we het wel goed deden. Tijdens de montage hebben we o.a. deze zaken ondervonden: - Schroefgaatjes zaten in de panelen op de verkeerde plek in vergelijking met de handleiding. - Onduidelijk aangegeven met welk onderdeel je bezig was (Onderkant? Bovenkant? Zeg jij het maar), het onderdeel werd pas een pagina of 2 later duidelijk. - Geen gaten overgelaten in de achterpanelen om de kast makkelijk in de muur te kunnen boren. - Incompleet bouwpakket, schroeven en pluggen waren niet meegeleverd om de kast in de muur vast te boren. Samengevat: een onhandig en onduidelijk product, wat de montage onnodig tijdrovend maakt. Daarom zou ik andere dit merk/product niet aanraden.

Goed & vlot gegaan

Had al eerder bij Meubella gekocht, ging weer soepel en goed, netjes bezorgd aardige bezorger..

Snel geleverd. Prachtige kast

Vitrinekast Storm is echt geweldig! In elkaar zetten vergt wel tijd en concentratie...

Fantastisch!

Hele mooie, unieke en kwalitatief goede producten, ik ben nog lang niet klaar met bestellen bij jullie! Want ik ben mijn huisje aan het inrichten. Wat ik wel echt ontzettend jammer vind en waarom ik geen 10 geef, is omdat jullie niet of niet goed met TSN Groen communiceren dat de spullen 1 trap omhoog zonder lift bezorgd moeten worden. Terwijl ik dit steeds wel netjes invul op jullie website die er ook specifiek naar vraagt. Dus bij een eerstvolgende bestelling ga ik jullie hierover bellen.

Precies wat op de site staat.

Ik was wat terughoudend om online te bestellen vanwege eerdere nare ervaringen met andere webshops, maar ik was erg verbaasd. De tv meubel is precies hoe het op de site staat. Erg mooi en kwaliteit ook niet slecht. Montage nam een beetje tijd, maar de prijs is erg goed. De kast past heel goed in onze woonkamer met onze andere meubels. Ik ben dus erg tevreden.

Mooie kast, veel bergruimte

Kast is mooi qua uiterlijk, monteren is goed te doen. Ik heb hem wel iets anders ingedeeld dan op de tekening, maar met een beetje handigheid is dat goed te doen. Voorzichtig met lamineerlaag, beschadigt vrij makkelijk. Nadeel: De hoeveelheid verpakkingsmateriaal is enorm, vooral tempex. Wordt een enorme bende en kost je een rit naar de lokale vuilstort. Nu hij eenmaal staat ben ik wel tevreden.

Snelle en goede service

Het is een mooi meubel alleen vind ik dat de handleiding beter kan. Het zou beter zijn geweest dat op elk onderdeel een cijfer of een letter stond zodat je weet welk schroefje moet gebruiken wat bij het onderdeel past.

Top kwaliteit en service!

Mooi stevig bed die makkelijk in elkaar te zetten is. Snelle levering, met een duidelijke tijd wanneer de levering plaats vindt. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Een defect door eigen toedoen aan het bed wordt kosteloos hersteld door Meubella! Topservice waar vindt je dat nog?

Afhandeling en met name bezorgservice echt fantastisch

De 2 bezorgers, Ali en Alan, waren echt mega hulpvaardig. Heel erg gewaardeerd! Wat een toppers. Service een 10 Nog veel dank. Verder zeer tevreden met de aankoop vh bed.

Helemaal top.

Vriendelijke en behulpzame bezorgers .

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot