Verschrikkelijke montage

Ik heb inmiddels al 2 tv-meubels besteld. De eerste vond ik niet mooi en was bovendien erg moeilijk in elkaar te zetten. De tweede kast is gelukkig wel mooi en stevig, daar ben ik tevreden over. Alleen is het monteren echt een drama. Er zitten nergens stickers of aanduidingen op het hout, dus je weet totaal niet wat links of rechts is. Hierdoor zijn we ontzettend lang bezig geweest met het in elkaar zetten. Daarnaast zitten alle schroeven los door elkaar in één zakje. Op de beschrijving staat dat de montage ongeveer 2 uur duurt met 2 personen, maar wij zijn er zeker 4 uur mee bezig geweest. Voor deze prijs had ik echt veel meer verwacht. Ik ben erg teleurgesteld over de montage en de afwerking hiervan.

Bij 1 kast mindere kwaliteit en bij 1 kast dingen niet goed

Ik had 4 kasten besteld bij hun 2 daarvan waren prima maar bij de halkast zijn de kapstokhaken van slechte plastic kwaliteit je hangt er 3 winterjassen aan en ze vallen er af. En bij de grote kledingkast was geen enkel onderdeel genummerd en bij 1 paneel zater de gaten aan de verkeerde kant, alle schroeven zijn ook in 1 zak gegooid waarvan het verschil 0.5 mm is dus probeer dat maar is uit te zoeken.

zeer goed ervaring

Dressoir Tahiti besteld bij Meubella. Zeer vlotte levering. Bij montage bleken er 8 dopjes te missen, welke in bevestigingsschroeven moesten. Gebeld en 3 dagen later ontvangen. Wij zijn dik tevreden.

Zonder instructie in elkaar moeten zetten

Prachtige tv-kast maar in de doos zat geen montagehandleiding. Op de website stonden deze helaas niet gepubliceerd zoals Ikea dat gelukkig wel doet. Omdat alles uitgepakt was, en ik door wilde, is het met veel Ikea-ervaring en gepuzzel (telkens in en uit elkaar en proberen) uiteindelijk gelukt. Het resultaat is uitstekend. De kast blijkt onder diverse namen verkocht te worden, op het blaadje in de doos stond de naam zoals hij in de UK wordt aangeboden.

Mooi meubel, goede prijzen

Veel keus en snelle levering

Snel en goede kwaliteit

Meubels keurig op de afgesproken dag geleverd. Relatief gemakkelijk in elkaar te zetten en prima kwaliteit.

Echt goed

Perfecttttt

Mooie en kwalitatief goede kast

mooie en stabiele kast. Het in elkaar zetten van de kast duurt even met 38 pagina’s en niet altijd logische handleiding. Het is mooi hout en alles voelt solide aan. een aanrader.

Wat een top meubelzaak

Dressoir besteld goed verpakt nette bezorgers ik gebruik dressoir als tv meubel besteld volgende dag in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden toppie meubella ga zo door goede kwaliteit

Prima in orde. Goede prijs/kwaliteit en levering volgens afspraak

Ik heb een kledingkast besteld en ik vind de prijs /kwaliteitverhouding prima. De kast werd bezorgd en keurig vooraf bericht en een telefoontje vlak voor de levering. De kast werd door 3 personen afgeleverd. Opbouw verliep goed. Tekening aanwezig. Met 2 personen ongeveer 1 dag werk om op te bouwen.

Niet tevreden

Als je dit gebeurd wordt je er niet blij van. Alles uitgepakt en dan klopt een onderdeel niet. Recht van annuleren en terugsturen, verpakkingen heb je inmiddels weggegooid, hoe dan?

Mooie kasten heb er inmiddels 3

Mooie designs maar met fabrieksfouten

Ik heb een mooie kast met ovale spiegel gekocht bij Meubella, maar helaas viel de ervaring tegen. De handleiding klopte niet en er zaten meerdere fabrieksfouten in de kast. Echt zonde, want de kast heeft een mooie uitstraling. Door deze ervaring bestel ik hier niet opnieuw en zou ik het ook niet aanraden.

Geweldig. nette levering en meubels zijn precies hoe ze op de site staan.

De site is erg makkelijk. De foto's zijn zoals de meubels geleverd worden. lever tijd precies wat aangegeven staat op de site. in een woord geweldig.

Blij met de kledingkast, monteren was nog even zoeken hoe e.e.a. In elkaar zat, maar uiteindelijk blij met het resultaat. Ook de bezorging verliep volgens planning!

Geen afstandsbediening gekregen

Geen afstandsbediening gekregen

Slecht kwaliteit

Kaptafel is van erg slecht kwaliteit, net of het van de action is, maar dan wel 100 x duurder. Zeker niet aan te raden.

top service en levering

Simpel, werkt goed, goede producten en top levering.

In 2021 een vitrinekast aangeschaft bij Meubella. En nu, in 2026, ging er twee scharnieren kapot. Mail gestuurd aan Meubella of ze dit onderdeel nog voorradig hadden en zo ja, of zij dat mij, uiteraard tegen betaling, konden opsturen. Wie schets mijn verbazing dat ik het volgende antwoord kreeg: "Uiteraard kunnen we de defect scharnieren naleveren, de kosten zullen we op ons nemen". Vandaag de scharnieren ontvangen en de deur weer in de kast geplaatst. Wat een absolute Topservice van Meubella !

mooi meubel voor een schappelijke prijs

Mooie halkast gekocht. Monteren kon makkelijker (niet alle gaten zijn voorgeboord), maar eindresultaat staat prima.

goede ervaring

dressoir kasten. Ben tevreden van de kasten mooi goede plaatmateriaal voor die prijs kan ik ze niet zelf maken . Alles is goed en correct verlopen tevreden van meubella .

Deur met zelf veroorzaakte schade ,kostenloos vergoed...super goed geregeld.. bedankt meubella.

goede service en zeker klantvriendelijk

snel geleverd, kleine beschadiging aan kast maar dezelfde dag opgelost

Hele mooie kast, zeer blij mee.

Het in elkaar zetten van de kast ging goed. Duidelijke beschrijving die erbij zit.

Gewoon perfect

Een heel mooi kastje voor een zeer respectabel prijs prima verpakt en met een hele duidelijke gebruiksaanwijzing goed lezen en het ziet er prachtig uit Ja, super

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot