Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven respondenten aan tevreden te zijn met kefir-producten. Veel reviews noemen snelle verzending, betrouwbare verpakking en smakelijke resultaten. Enkele meldingen betreffen leveringsproblemen of wachttijden, maar de tevredenheid blijft hoog. Klanten waarderen vooral de gezondheidsvoordelen en het gebruiksgemak van zelf kefir maken.
Het werkt fantastisch ☺️
25 July 2026
Cindy
Alblasserdam
Bestelling ging soepel. Produkt goed verpakt en bezorging op tijd. Met produkt zeer tevreden, lekker waterkefir.
19 July 2026
Suzette
Den Haag
Al jaren bestel en gebruik ik kefir van kefir.nl Tot mijn volle tevredenheid kan ik wel zeggen. Snelle levering, goede adviezen en een constante kwaliteit.
19 July 2026
Sophie
Utrecht
Ik gebruik deze zakjes al jaren. Lekkerder dan Kefir uit de supermarkt.
13 July 2026
Lucian
Emmen
De smaak is lekker van deze kefir
10 July 2026
Hendriek Heron
ENSCHEDE
Heel makkelijk om zelf water kefir te maken, ben aan het experimenteren met verschillende smaken door fruit toe te voegen. Heel leuk en lekker om het zelf te maken.
30 June 2026
Jess
Groningen
Er is veel zogenaamde kefir in de handel. Veel nep kefir. Wij echter. Hebben uitstekende ervaringen met de kefir van kefir.nl
25 June 2026
Gerrie
Beuningen
Behoudens betalingsherrinering niets ontvangen helaas. Kan dus persoonlijk geen keuze maken tot aanbeveling , maar moet dit wel aanklikken. Klik ja omdat dit indicentieel zou kunnen en wellicht niet aan KEFIR NL. zelf ligt.
23 June 2026
GER
Kerkrade
Heerlijk Kefir, goede prijs, snelle kevering
16 June 2026
Floris
Vries
Snelle levering van mijn kefirko pot en een zakje droge kefir korrels die nu groeien als kool
12 June 2026
FRANCINE
Hoeleden
Iedere dag ik glas kefir werkt voor mijn darmen zeer positief
11 June 2026
Elly
BRIELLE
7 June 2026
Tonny
Goes
Prima product en makkelijker dan de Kefir roosjes
4 June 2026
Robert
HAARLEM
Fijn product waar je melkkefir mee kunt maken.
3 May 2026
Esther
Rijswijk
27 April 2026
Marrit
Breda
Super gemakkelijk en erg lekker.
25 April 2026
Jan
Drenthe
I'm so happy with my babies, they're growing every day. Thank you so much, finally some good quality kefir grains!
21 April 2026
Graciela
Enschede
Prettig
20 April 2026
Marij
AMERSFOORT
Dit was voor de eerste keer yoghurt maken. Het was wel even ‘n gedoe om de melk op de juiste temperatuur te krijgen. Ondanks dat ik de melk in het kookproces roerde gaf de thermometer aan de zijkant en het midden verschillende temperaturen aan. Zijkant koeler dan het midden. Maar het is goedgekomen. Wat langer in de yoghurtmaker laten staan, resultaat, heel lekker. Ik heb in de melk ‘n theelepel suiker gedaan om het yoghurt maken te bevorderen.
17 April 2026
Hermie
Apeldoorn
Top product
16 April 2026
Monique
Lisse
Bestelling geplaats en nooit ontvangen
16 April 2026
Gaetano
purmerend
Kefir werkt uitstekend op mijn darmstelsel. Daarom zelf gaan maken. Een eerste investering kost ruim €15,-. Je krijgt daarvoor drie zakjes enzymen en een prima drupvrije plastic schenkkan. Dat lijkt prijzig maar blijkt niet zo te zijn. Met één zakje kweek je probleemloos (en super eenvoudig) 5 à 6 liter lekkere en prima kefir. Dus in totaal minimaal 15 liter. Voor nog geen euro per liter. Goedkoper, gezonder én lekkerder dan kant-en-klaar uit het koelvak bij de Appie. Aanrader!
14 April 2026
Eric
Doetinchem
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
13 April 2026
Godelieve
Peer
Heel makkelijk te maken en smakelijk
12 April 2026
Monica
Roosendaal
De melkkefir korrels waren heel klein en bij het zeven niks te zien Contact opgenomen wat ik verkeerd deed.werd doorverwezen naar stappenplan,die ik inderdaad zonder resultaat had opgevolgd.slechte klantenservice Weg 17 euro. Je kan beter korrels op marktplaats kopen.
10 April 2026
Kim
Den Haag
Ons doel is om u als consument een gezond en natuurlijk alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheids- en probioticadrankjes die in de winkel te vinden zijn. Kefir is een natuurproduct dat al duizenden jaren geleden gebruikt werd in de Kaukasus.
Kooimanstraat 52 302
7913 AX Hollandscheveld