Heerlijk
Fijn product waar je melkkefir mee kunt maken.
3 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 217 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Over het geheel genomen geven respondenten aan tevreden te zijn met kefir-producten. Veel reviews noemen snelle verzending, betrouwbare verpakking en smakelijke resultaten. Enkele meldingen betreffen leveringsproblemen of wachttijden, maar de tevredenheid blijft hoog. Klanten waarderen vooral de gezondheidsvoordelen en het gebruiksgemak van zelf kefir maken.
Fijn product waar je melkkefir mee kunt maken.
3 May 2026
Esther
Rijswijk
27 April 2026
Marrit
Breda
Super gemakkelijk en erg lekker.
25 April 2026
Jan
Drenthe
I'm so happy with my babies, they're growing every day. Thank you so much, finally some good quality kefir grains!
21 April 2026
Graciela
Enschede
Prettig
20 April 2026
Marij
AMERSFOORT
Dit was voor de eerste keer yoghurt maken. Het was wel even ‘n gedoe om de melk op de juiste temperatuur te krijgen. Ondanks dat ik de melk in het kookproces roerde gaf de thermometer aan de zijkant en het midden verschillende temperaturen aan. Zijkant koeler dan het midden. Maar het is goedgekomen. Wat langer in de yoghurtmaker laten staan, resultaat, heel lekker. Ik heb in de melk ‘n theelepel suiker gedaan om het yoghurt maken te bevorderen.
17 April 2026
Hermie
Apeldoorn
Top product
16 April 2026
Monique
Lisse
Bestelling geplaats en nooit ontvangen
16 April 2026
Gaetano
purmerend
Kefir werkt uitstekend op mijn darmstelsel. Daarom zelf gaan maken. Een eerste investering kost ruim €15,-. Je krijgt daarvoor drie zakjes enzymen en een prima drupvrije plastic schenkkan. Dat lijkt prijzig maar blijkt niet zo te zijn. Met één zakje kweek je probleemloos (en super eenvoudig) 5 à 6 liter lekkere en prima kefir. Dus in totaal minimaal 15 liter. Voor nog geen euro per liter. Goedkoper, gezonder én lekkerder dan kant-en-klaar uit het koelvak bij de Appie. Aanrader!
14 April 2026
Eric
Doetinchem
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
13 April 2026
Godelieve
Peer
Heel makkelijk te maken en smakelijk
12 April 2026
Monica
Roosendaal
De melkkefir korrels waren heel klein en bij het zeven niks te zien Contact opgenomen wat ik verkeerd deed.werd doorverwezen naar stappenplan,die ik inderdaad zonder resultaat had opgevolgd.slechte klantenservice Weg 17 euro. Je kan beter korrels op marktplaats kopen.
10 April 2026
Kim
Den Haag
Snelle levering , correcte prijs
4 April 2026
Christel
Antwerpen
Na 8 dagen zijn de nodes nog steeds niet geactiveerd en onveranderd gebleven.
4 April 2026
Luis carlos
Rotherdam
Altijd goed ga zo door
3 April 2026
Theo
Elten
Het bestelde startpakket bestaat uit welgeteld 1 gram Kefir. Het zal dus wel een hele tijd duren (misschien zelfs een jaar) voor ik zelf kefir kan maken. Levering en kwaliteit is wel in orde.
27 March 2026
Martine
Vosselaar
Snel bezorgd goed verpakt. We maken heerlijke kefir
25 March 2026
Marian
opmeer
Goed voor mijn darmen en heerlijk om te drinken. Gebruik het in geitenmelk.
22 March 2026
Rimi
Andijk
Snelle levering Kefir starter zakjes
9 March 2026
Bastiaan
Amsterdam
Met versturen van kefirkorrels is bewust gewacht tot na het weekend om vertraging te voorkomen, hierdoor één dag onderweg geweest. Heb een royale portie ontvangen die direct actief waren dus direct kunnen starten, ze begonnen vrijwel direct te groeien waardoor ik de dagelijkse portie langzaam kan opvoeren. Er word ook uitgebreide instructies meegeleverd maar die had ik eigenlijk niet nodig omdat ik al ervaring had maar anders erg nuttig had geweest.
8 March 2026
Rene
Amsterdam
De melkkefir arriveert in een tot in de puntjes verzorgde zending, en met een lange houdbaarheidsdatum. De recent nog uitgebreide instructies maken het mogelijk lang te doen van één portie, bij zorgvuldige opvolging (dit is niet moeilijk) en regelmatige consumptie.
27 February 2026
Maarten
Buitenland
Product doet wat het moet doen. Snelle levering Soms duurt het ivm koude weersomstandigheden langer voordat de kefir dikker wordt. Maar na tips hoe hiermee om te gaan gaat dit ook steeds beter Ik gebruik het ivm n spastische darm en daarvoor is dit product prima geschikt.
25 February 2026
Mirjam
Veendam
Ik gebruik elke maand een nieuw zakje Kefir om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen en het smaakt gewoon heel lekker.
14 February 2026
H.
Arnhem
Na mijn bestelling van de "droge" kefir heb ik deze direct op de melk gezet. Na 48 uur had ik nog hoegenaamd geen toename van de kefir korrels. We zijn nu een aantal weken verder, het begint te komen. Ik weet het was mijn vergissing, ik had gewoon 3 zakjes verse kefir moeten bestellen dat gaat gewoon veel sneller dus. Ik had beter moeten lezen. Groeten.
14 February 2026
Hans
Helmond
Ik had een tijdje teveel noten gebruikt en we kwamen er achter door een tehoog kalium gehalte in het bloed. Zelf bemerkte ik al lange tijd dat mijn ontlasting van kleur was veranderd. Ben tijdelijk gestopt met noten en voor de darmen heb ik dit ter ondersteuning gebruikt. Na een paar dagen was alles weer normaal en voelde weer gezond aan. Ook bemerkte ik dat mijn darmen na het 1e gebruik van dit middel reageerden maar ook dat ging over. Ik gebruik het op de nuchtere maag verdund met water.
8 February 2026
Martine
Zwolle
Ons doel is om u als consument een gezond en natuurlijk alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheids- en probioticadrankjes die in de winkel te vinden zijn. Kefir is een natuurproduct dat al duizenden jaren geleden gebruikt werd in de Kaukasus.
Kooimanstraat 52 302
7913 AX Hollandscheveld