Heeft een totaal van 320 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
Positief sentiment82%
De meeste reviews zijn enthousiast over de tuinen en de reisorganisatie. Reizigers roemen de aangename chauffeur en de fijne sfeer in de groep. Enkele opmerkingen gaan over hotels of maaltijden, maar de algehele ervaring blijft positief en men kijkt uit naar herhaalbezoeken.
Sterke punten
Vriendelijke chauffeur
Prachtige tuinen
Goede organisatie
Gebaseerd op 93 reviews
Top reis, top chauffeur en fijn hotel!
Alhoewel het een erg droge periode was voor een tuinreis, was het toch erg de moeite waard, door de vrolijke chauffeur die er echt zijn best voor had gedaan en zich goed had voorbereid. Unicum: hij maakte iedere dag (mooie) foto's die hij deelde met het reisgezelschap!
Het hotel was heel fijn en het eten lekker en goed geregeld doordat je de dag ervoor kon kiezen wat je de volgende avond wilde eten.
De meeste tuinen stonden er toch nog behoorlijk bij en het gezelschap was aardig. Weer top gedaan Kupers!
Cotswolds en Oxford
Yvonne Haenen
Lomm
Uitstekende reis naar Noord Holland
De reis is goed georganiseerd, veel gezien in 3 dagen.
Noord Holland
Thea van der Eijk
Enschede
Bijzonder
De tuinen en Hortus die we bezocht hebben waren bijzonder en inspirerend. Ook het hotel was prima.
Het was alleen jammer dat de chauffeur zo slecht voorbereid was, waardoor we veel tijd verspild hebben.
Berlijn
Cécile
Leiden
Ik heb erg genoten van de prachtige tuinen
Mooie reis en fijn gezelschap.
Shropshire
Margot Rooijmans
Sint-Michielsgestel
Goed georganiseerde reis.
Alles was goed. Informatie, bus, reis. Hotel, programma. De chauffeur was geweldig.
Normandie met tuinen van Monet
Marleen ten Brinke
DOETINCHEM
mooie afwisselende reis met fijne reisbegeleiding en prettige chauffeur
Elke dag een mooi programma. Goed hotel. Uitstekende reisbegeleiding en gezellige chauffeur met prima rijkwaliteiten.
Welke tuinreis heeft u gemaakt?
Tuinen en kastelen langs de Loire
Fenna
Schagen
Goed georganiseerde tuinreis met voldoende particuliere tuinen.
De reis bood voldoende afwisseling met voornamelijk particuliere tuinen die voldoende inspireerden voor de eigen tuin.
Het hotel was comfortabel, de maaltijden prima, hoewel het voor het bedienend personeel in het restaurant moeilijk was om tijdens het diner aan de diverse dieetwensen tegemoet te komen.
Buschauffeur had een rustige rijstijl en gaf goede informatie.
Zeeland
Marianne
Lisse
Heel erg genoten van mooie tuinen, fijn gezelschap, heerlijk hotel en uitstekende chauffeur/reisleid
Het was echt een verwenreis.
Cotswold en Oxford
Annemieke
Oss
Zeer geslaagd
Ondanks het feit dat ik een van de weinige mannen op deze reis was.
Zeeland
Gezellig.mooie tuinen gezien
Monet
Petri
Molenhoek
Super gezellige goed georganiseerde reis
Met een top chauffeur/reisleider die de groep heel hecht wist te maken , kon onze reis niet mislukken.
Cotswolds en Oxford
Wibetty
Bavel
Een mooie, goed begeleidde, reis
Richard, onze chauffeur, zorgde voor een fijne veilige reis. Opgewekt regelde hij alles en deelde de mooie foto’s die hij maakte met ons.
Het was jammer dat een aantal tuinen erg door de droogte hadden geleden, maar niet allemaal. Er was nog genoeg moois te zien.
De kamers in het hotel waren prima en het eten was ook lekker en gevarieerd.
Cottswold en Oxford
Lily
Cuijk
Overweldigend mooie reis naar de Cotswolds.
Vanaf de eerste tot de laatste tuin die op het programma stond hebben we genoten. Ook de onderkomens waren van beste kwaliteit. Het reizen naar de tuinen vanaf het hotel werd gedaan door een zeer gekwalificeerde chauffeur. We boften met het gezelschap en last but not least ook met het weer.
Dit was voor herhaling vatbaar.
Bedankt en tot ziens.
Romantische Cotswolds
Frank
Stadskanaal
Afwisselend programma en een heel fijn hotel
Met een zeer vrolijke en behulpzame chauffeur een mooie reis gemaakt, heerlijk gegeten en veel gezien
Oxford en de Cotswolds
Nelleke de Haan
Ronse
Een fantastische reis gehad met Kupers!
Zoals altijd bood Kupers een bijzonder goede service, ook toen ik wat extra informatie van ze nodig had. De chauffeur was een goede rijder en ook reisbegeleider. De tuinen waren, ondanks de hitte, zeer bijzonder. Er waren gelukkig verschillende mooie schafuwtuinen bij.
De tuin van Max Liebermann vond ik heel bijzonder. En de botanische tuin.
Tuinenreis Berlijn
Janny
Hardenberg
Goed verzorgde tuinreis.
Al 2x meegeweest met kupers naar Engeland. Iedereen dezelfde hobby schept een band. Voor de chauffeurs is niets teveel.
Cotswolds
Arthur
Amersfoort
Wij vonden de chauffeur niet prettig rijden en slecht voorbereid op de reis.
Wij vonden de chauffeur niet prettig rijden en hij was slecht voorbereid. Moest tijdens het rijden nog inlezen.
Berlijn
Beveelt niet aan
Janneke
Ane
Goede tuinreis
Goede georganiseerde tuinreis met goed alternatief bij het vervallen van een van de tuinen. 3 keer een hortus bezoeken in 3 dagen vond ik wat veel.
Noord-Holland
Wilma Thijssen
Koningslust
De tuinen waren helaas vaak verdord
Het hotel het eten ennee chauffeur waren geweldig. De groep gezellig. Maar door de droogte en het sproeiverbod lagen tuinen er vaak verord bij, met name Hidscote.
Cotswalds 12 augustus 5 dagen
Petra
Haarlem
Super gezellig!
Tot nu toe is Kupers wat betreft Engelse tuinen voor mij een groot succes! 5 jaar achtereen gaan mijn vriendin en ik graag met Kupers mee. Vriendelijke chauffeurs en vooral prachtige tuinen, waar je tijd genoeg krijgt om rustig van te genieten. Ook de hotels zijn van prima kwaliteit. Volgend jaar weer!
Shropshire
Olga
Middelburg
Beste Olga,
Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Extra leuk om te lezen dat u inmiddels al vijf jaar samen met uw vriendin met ons meegaat naar de Engelse tuinen. Dat vertrouwen waarderen we enorm.
Fijn dat ook Shropshire weer zo goed is bevallen en dat u onze chauffeurs, de hotels en natuurlijk de prachtige tuinen zo waardeert. We hopen nog heel wat mooie Engelse tuinreizen met u te mogen maken!
Graag tot volgend jaar!
Kupers Tuinreizen
Je krijgt wat je beloofd is.
Eten bij tuinreis Elzas was culinair hoogstaand maar niet meer van deze tijd. Zuurkool hartje zomer en bergen vlees.
Elzas, Wallonie, Zuid Duitsland en Noord Holland
Nicolaas
Heerlen
Alles top geregeld
Eerste tuinreis en alle lof chauffeur Kevin!
Hotel goed en heerlijk gegeten, zeker een volgende keer.
Normandië
Alet
Kraggenburg
Beste Alet,
Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Extra fijn om te lezen dat uw allereerste tuinreis zo goed is bevallen.
De complimenten voor chauffeur/reisleider Kevin geven we natuurlijk graag aan hem door. Ook fijn dat u zo tevreden was over het hotel en de maaltijden.
Dank voor de prachtige 10 en heel graag tot een volgende tuinreis!
Kupers Tuinreizen
Kuperstuinreizen komen na wat ze beloven.
Ik vond het een prettige ervaring: met de bus naar Engeland.
We hadden een ervaren, veilig reidende chauffeur die vriendelijk en behulpzaam was.
Soms was het programma zo vol dat we moesten kiezen tussen tijd nemen voor een lunch of om het dorpje te bekijken. Dit tijd gebrek was jammer.
Verder hebben we schitterende en afwisselende tuinen (parken) bewondert. Het geheel was zeer de moeite waard en 5 of 6 dagen zijn dan ook meer dan genoeg.
Romantisch Cotswold
Connie Morel
Diemen
Beste Connie,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling! Fijn om te lezen dat u zo positief terugkijkt op de reis, de prachtige en afwisselende tuinen en natuurlijk onze chauffeur.
Uw opmerking over het soms volle programma begrijpen we. We proberen tijdens onze tuinreizen zoveel mogelijk bijzondere tuinen te laten zien en tegelijkertijd ruimte te bieden voor een lunch of een bezoek aan een dorpje. Die balans is niet altijd eenvoudig en uw ervaring nemen we dan ook graag mee bij de evaluatie van het programma.
Heel fijn dat de reis als geheel voor u zeer de moeite waard was. We hopen u graag nog eens mee te nemen naar een andere mooie tuinbestemming!
Goed verzorgde reisorganisatie
Correcte afhandeling, zeer fijne hotels en uiterst behulpzame chauffeurs met veel leuke tips zonder je dood te gooien met een bak aan informatie.
Normandië-o.a tuinen van Monet
Yvonne
Hollandsche Rading
Beste Yvonne,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de prachtige 9! Fijn om te lezen dat u onze organisatie, de hotels en onze chauffeurs zo positief heeft ervaren.
Extra leuk dat u juist de behulpzaamheid en tips van onze chauffeurs waardeert, zonder dat het te veel informatie wordt. Dat is precies de prettige balans die we tijdens onze reizen proberen te bieden.
Dank voor uw aanbeveling en graag tot een volgende tuinreis!
Review overzicht
Positief sentiment82%