Goed verpakt en snelle levering
Komt overeen met wat de side laat zien
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 57 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews tonen een mooie urn die aan de verwachtingen voldoet. Klanten prijzen snelle levering en zorgvuldige verpakking, en gravering werd gecontroleerd. Een enkele opmerking betreft een urn die iets scheef is, maar over het geheel genomen zijn kopers tevreden. De prijs-kwaliteit wordt als gunstig ervaren.
Komt overeen met wat de side laat zien
18 January 2025
Annerieke
Almere
De artikelen zijn makkelijk te bestellen, heel vlot geleverd en zien er kwalitatief goed uit.
10 January 2025
Lianne
Leeuwarden
Het is allemaal erg goed geregeld onze urn kwam iets later als gepland maar netjes een mailtje gehad keurig netjes allemaal.
8 January 2025
Pieter
ELST GLD
Goed verpakt, niks op aan te merken!
23 November 2024
Hennie
Drunen
Alles naar mijn wens ziet er goed uit. Ben goed geholpen en wat ze zeiden doen ze ook. Alles ziet er mooi uit ben er trots en blij mee.
14 November 2024
Wim
Sint Willebrord
Alles verliep prima
31 October 2024
Cristina
Nijmegen
Uitstekende webshop. Samen met de expertise van de klantenservice uiteindelijk een aankoop gedaan. Snelle levering
18 October 2024
Fabian
Dordrecht
Echt topservice. Waar vind je dat nog.. denkt goed mee, eindresultaat werkelijk verbluffend. Sympathiek bedrijf!
14 October 2024
Pieter van der Weg
Kaatsheuvel
We zijn aangenaam verrast door de kwaliteit van de gouden vlinder urn. Hoewel de urn later aankwam door problemen bij PostNL was het voor ons heel bijzonder dat hij aankwam precies op het moment dat mijn vader, 2 jaar geleden, onwel werd en de dag erna overleed. Tot onze verbazing stond op de achterkant de naam van de artiest 'Geert Kunen'. Hoe toevallig gezien mijn vader ook Geert heette. Een mooi teken voor ons dat we de goede urn hebben gekozen.
8 October 2024
Kim
Stadskanaal
Na een telefonisch onderhoud over de bestelling van een zilveren ketting heb ik gekozen voor een dun zilveren asketting. Snel besteld en binnen gekregen, maar de zilveren ketting is zo dun en licht dat mijn wederhelft daar niet de ashanger aan durft te hangen. We zijn beiden bang dat als de hanger door bewegen een paar keer heen en weer gaat de ketting gauw slijtage zal krijgen en snek zal breken. Deze ketting is leuk voor een klein licht hangertje maar niet voor een ashanger tot onze grote spijt
Beveelt niet aan
1 October 2024
Rene
Amersfoort
Hallo René,
Al onze colliers zijn van het merk Atlantis Memorials. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ashangers en bijpassende kettingen (colliers).
Wij begrijpen uw zorgen over het risico van verlies. U heeft nu de dunste variant besteld, maar mocht het een geruststellender gevoel geven, dan hebben wij ook een dikkere variant beschikbaar. Wanneer de ashanger eveneens van Atlantis Memorials is, kunt u erop vertrouwen dat zowel de dunne als de normale collier stevig genoeg is en veilig kan worden gedragen.
Wij zouden nooit iets verkopen waarvan wij niet met zekerheid kunnen garanderen dat het van hoge kwaliteit is!
Graag komen wij met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden.
Mvg,
Premium Urnen
Ik had een urn nodig voor mijn overleden moeder. Bij Premium Urnen vond ik een hele mooie vlinder urn. Hij was snel binnen en in het echt was hij nog mooier dan op de foto. Echt een heel mooi aandenken.
30 September 2024
Karin
Leeuwarden
Ontzettend fijn geholpen en advies gekregen. We zijn dankbaar en blij met de asketting die we hebben gekregen. Aanrader!
Mike
Oosterhout
Complimenten aan de medewerkers van premium urnen voor de goed verpakken van de urn
Frank
Uitgeest
Urn besteld en snel geleverd. In het echt is hij nog mooier dan op foto’s en filmpjes
Adrian
Dokkum
Persoonlijk, meelevend en invoelend. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Matthijs
Eindhoven
Toen ik de urn (van massief grenenhout in bal vorm) tegen kwam wist ik dat het die urn moest worden. In het echt is het ook echt prachtig. De klantenservice was erg prettig toen we nog een aantal vragen hadden.
10 September 2024
Kim de Jong
Rotterdam
Ik ben fijn geholpen bij het vinden van de juiste urn, nogmaals bedankt!
10 September 2024
Dorien
Eindhoven
De urn is erg mooi en op tijd aangekomen
9 September 2024
Kevin
Eindhoven
Goede, duidelijke website met een fijne klanten service die erg begripvol en snel reageert. Wat in een tijd van veel verdriet enorm fijn is. Bedankt voor de fijne service!
6 September 2024
Anke
Aalsmeer
Eergisteren een prachtige Geert Kunen urn besteld. Deze was al na 2 dagen geleverd. Super snel! Kan Premium Urnen aan iedereen aanraden.
6 September 2024
Wieger
Tzummarum
Ik heb een prachtige urn bestelt, en deze is snel geleverd. Ik heb van tevoren een persoonlijk gesprek gehad om mijn wensen te bespreken en wat er mogelijk is. Er wordt echt alle tijd voor je genomen. Ontzettend fijne service!
5 September 2024
Thea
Lemmer
Was nog mooier dan op het filmpje en foto’s. Heel erg blij me
5 September 2024
yessie
prima service.
4 September 2024
Tineke Salm
Alphen a.d. Rijn
Werd snel en vriendelijk geholpen met mijn vragen over urnen. Erg dankbaar voor de rust en het begrip in zo’n lastige periode. Ik raad iedereen die in deze lastige, maar onontkoombare situatie terecht komt aan om gebruik te maken van de diensten van Premium Urnen.
4 September 2024
Ruurd
Lemmer
Snelle levering. Ik had nog een vraag aan de klantenservice, ben heel goed geholpen.
3 September 2024
Anne
Lemmer
Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige, stijlvolle urnen en herdenkingsproducten. Ons team begrijpt de gevoeligheid van het moment en streeft ernaar om families te ondersteunen met producten die zowel mooi als betekenisvol zijn. Bij Premium Urnen staan persoonlijke service en klanttevredenheid voorop. Wij zijn er trots op dat we van betekenis kunnen zijn in uw zoektocht naar de perfecte manier om uw dierbaren te herdenken.
Troost - Herinneringen - Kracht
Oostergoweg 10