Prachtige boom, zeer snel bereikbaar, meedenkend, adviserend, nemen even tijd om je vragen te beantwoorden als de boom geleverd wordt, prettig contact en klantvriendelijk.

Geweldige service!

Super goede en snelle service. Persoonlijk advies opmaat en en de boom is prachtig. ‘s avonds een whats appje gestuurd, volgende middag de boom geleverd.

Super service en prachtige boom!

Wij zijn enorm blij met de prachtige olijfboom met mooie pot die Noud bij ons heeft geleverd. Noud is snel en prettig in contact en heeft ons heel goed advies gegeven!

Zeer goede service

Bij vragen krijg altijd gelijk antwoord, zowel telefonisch als via Whatshap. Heel vriendelijk en meedenkend geholpen. Ga zo door !!!

Prachtige olijfboom en geweldige service

Van het goede advies om bijvoorbeeld de olijfboom in de juiste grond te zetten tot een mooie pot en het thuis afleveren. En ik woon niet echt om de hoek!

Goede service. En advies

Meteen afspraak kunnen inplannen Dag erna al bezorgt Vriendelijk behulpzaam en goed advies Toppers

Perfect!

Duidelijke site, prima contact met Noud en topbomen geleverd gekregen. Zeker aan te bevelen!

Geweldig!

2m lange olijfboom online besteld, die een paar dagen later gratis op de eerste verdieping wordt geplaatst.

Toppp

Harde werker goede service

Topservice en snel geleverd!

Evergreens heeft een mooie olijfboom compleet afgeleverd in de pot en in onze tuin gezet. Super goede service en snel geleverd.

Goede service en contact

Hele fijn contact en tips gekregen. Met name met Noud vakkundig en netjes. Geen vraag is teveel heel fijn. We gaan dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden

Super bedrijf en medewerker (Nout)

Snelle levering van 2 bijna identieke olijfbomen in TOP kwaliteit en dat ook nog voor een goede prijs. Plus nog wat goede tips van Nout. Dus een aanrader om hier te kopen. MvG Rob Arends

Hele fijne service! Ze hebben mij volledig begeleid en geadviseerd met als resultaat 2 prachtige olijfbomen die keurig zijn geplaatst!

Servicegericht, uitstekende prijs-kwaliteit.

Mijn vriendin en ik zijn erg blij met de prachtige olijfboom. Dankzij het goede contact met de leverancier konden we op basis van foto's een boom uitkiezen die we mooi vonden, kregen we goed advies over de verzorging van de boom en werd deze op een door ons gekozen moment geleverd.

Top bedrijf

Complimenten voor Evergreen Snelle reactie op vragen en snelle en correcte levering! Echt TOP

Perfecte service

Super blij met de olijfbomen en ben zeer te spreken over de service. Rond 19:00 besteld en om 20:15 krijg ik een appje: we kunnen morgen al leveren, kan dat? Super snel! Daarnaast kregen we van tevoren advies over het planten, foto's van de bomen én werden ze nog even gesnoeid. Echt zeer tevreden!

Gewoonweg perfect!

Ik heb een olijfboom bij Evergreens gekocht. Na de aankoop nam de verkoper, Naud, al snel appcontact met me op. Tijdens dit professionele en prettige contact, kreeg ik foto’s van meerdere olijfbomen doorgestuurd. Ik kreeg de keuze om mijn boom zelf uitkiezen. Dit vind ik ontzettend klantvriendelijk en zorgt ook voor een personal touch van de verkoper in het verkoopproces. De levering gebeurde zoals gepland. Naud heeft de olijfboom voor kundig ingepland in een mooie pot en op mijn terras neergezet. Je kan aan Naud merken dat hij echt gepassioneerd is over zijn vak en ook veel kennis heeft. Voor iedereen die nog een goede, professionele en vriendelijke verk van bijvoorbeeld olijfbomen zoekt, beveel ik Evergreens absoluut aan!

Perfect, secuur, betrouwbaar.

Fijn om met U zaken te doen, eerlijk en recht door zee.

Prima service en kwaliteit

Noud heeft vandaag naar volle tevredenheid onze olijfboom in pot geplaatst en was voorafgaand hieraan continue bereikbaar voor advies gepaard gaande met fotomateriaal van zowel boom als pot. Het plaatsen van de boom ter plekke is zeer vakkundig verlopen.

Snelle en erg behulpzame levering

Ik had op vrijdag contact via de app met Evergreens, ze stuurden gelijk een paar foto's van de olijfbomen door die ik op het oog had. Dezelfde avond nog de bestelling doorgegeven en maandagmiddag stonden ze al voor de deur. De bomen werden netjes naar de achtertuin gebracht en in de nieuwe potten geplant, voorzien van hydrokorrels en de juiste substraat die ze hadden meegenomen. Tot slot nog tips gekregen voor de verzorging van de bomen. Ze staan echt heel mooi en we zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader!

Prachtige Palm

Volgens afspraak afgeleverd. Prachtige Palmboom, nu kan ons genieten beginnen, want hij staat mooi in onze tuin.

Top service!

Wij hebben echt een prachtige olijfboom ontvangen en zijn er ontzettend blij mee. Het contact met Noud via whatsapp was perfect, we ontvingen filmpjes van de olijfbomen en uiteindelijk hadden we een voorkeur voor één en olijfboom binnen een week ontvangen, door hemzelf gebracht. Ik zou Evergreens iedereen aanraden!

Prachtige boom!

Heel blij met de olijfboom! Goede service en fijn contact!

Perfect van begin tot eind

Van eerste contact, het delen van foto’s en video’s tot het einde met het leveren en plaatsen was echt top. Absoluut aan te bevelen. De olijfboom was ook prachtig

Simon Stevinstraat 15

5916 PZ Venlo

0031 6 31 497 846

Over Evergreens

Dé leverancier voor groenblijvende bomen en planten!