Zeer goed en vriendelijk geholpen
De Yucca en olijfboom in pot waren nog mooier dan verwacht! En wat een service van dit bedrijf. Een dikke 10
2 September 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 119 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en duidelijke communicatie vanaf het eerste contact tot levering. Het personeel wordt beschreven als vriendelijk, deskundig en behulpzaam. De reviews benadrukken betrouwbare planning en gedetailleerde productinformatie. Over het geheel genomen wordt de service als betrouwbaar en bevredigend ervaren, met veel aandacht voor klantzorg.
2 September 2025
Lianda
Landsmeer
Goede service en een mooie boom gekregen die mooi past in onze tuin. Werd keurig gebeld toen hij er bijna was met afleveren.
26 July 2025
Roy
Arnhem
Gewoon top!
24 July 2025
Marcel
BELLINGWOLDE
Zeer tevreden Als je vragen hebt krijg je snel een reactie. Bestellingen worden snel bezorgd Personeel is zeer vriendelijk. Zijn zeer kundig in hun vak
22 July 2025
Paul
Roosendaal
Van begin tot het einde top. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Toppers
14 July 2025
Gemis
Bree
Heel fijn contact gehad met Noud, goed advies over de palmbomen gehad. Hij kwam ook snel leveren. De prijs kwaliteit verhouding is ook uitstekend. Echte aanrader om hier je bomen te bestellen.
6 July 2025
Kenny
Berlicum
Per app overleg gehad. Zelfs foto’s gekregen van de boom die we hebben gekozen. De volgende dag werd de boom persoonlijk afgeleverd met een strik er om. Was voor een kado. Kortom Chapeau!!!
5 July 2025
Dennis
Eibergen
Erg prettig contact gehad via WhatsApp. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, kreeg duidelijke foto’s toegestuurd en de service bij de bezorging was ook top. Absoluut een aanrader om hier te kopen
2 July 2025
Mandy
Nootdorp
Super vriendelijke en goede service. Goede hulp bij uitzoeken van de boom. Gratis bezorging. Echt prachtige bomen.
2 July 2025
Marja
Gemert
Communicatie verliep soepel, punctueel geleverd en de boom en potten zijn prachtig! Daarnaast een duidelijke uitleg voor de verzorging. Kan ze zeker aanraden!
1 July 2025
Tom
Purmerend
Snel, vriendelijk, toegankelijk, kundig.
25 June 2025
Rick
Kerkrade
Makkelijk om contact en afspraken te maken met dit bedrijf. Geweldige service en aflevering!
16 June 2025
Mirjam
Hoorn
Snelle levering en goed contact via de whatsapp!
15 June 2025
Marshella
Waalwijk
Prachtige boom, zeer snel bereikbaar, meedenkend, adviserend, nemen even tijd om je vragen te beantwoorden als de boom geleverd wordt, prettig contact en klantvriendelijk.
11 June 2025
K
Lakke
Super goede en snelle service. Persoonlijk advies opmaat en en de boom is prachtig. ‘s avonds een whats appje gestuurd, volgende middag de boom geleverd.
5 June 2025
Carmen
Harderwijk
Wij zijn enorm blij met de prachtige olijfboom met mooie pot die Noud bij ons heeft geleverd. Noud is snel en prettig in contact en heeft ons heel goed advies gegeven!
2 June 2025
Dieke
Boxtel
Bij vragen krijg altijd gelijk antwoord, zowel telefonisch als via Whatshap. Heel vriendelijk en meedenkend geholpen. Ga zo door !!!
17 May 2025
Janny
Dirksland
Van het goede advies om bijvoorbeeld de olijfboom in de juiste grond te zetten tot een mooie pot en het thuis afleveren. En ik woon niet echt om de hoek!
14 May 2025
Marjolein
Krommenie
Goede service. En advies
Wiljan
Nuenen
Meteen afspraak kunnen inplannen Dag erna al bezorgt Vriendelijk behulpzaam en goed advies Toppers
Leo
Horst
Duidelijke site, prima contact met Noud en topbomen geleverd gekregen. Zeker aan te bevelen!
Matthijs
Middelharnis
2m lange olijfboom online besteld, die een paar dagen later gratis op de eerste verdieping wordt geplaatst.
H. Bier
Rotterdam
Harde werker goede service
11 May 2025
Rachid
Haaksbergen
Evergreens heeft een mooie olijfboom compleet afgeleverd in de pot en in onze tuin gezet. Super goede service en snel geleverd.
7 May 2025
Silvia
IJlst
Hele fijn contact en tips gekregen. Met name met Noud vakkundig en netjes. Geen vraag is teveel heel fijn. We gaan dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden
7 May 2025
Diana
Heeten
Dé leverancier voor groenblijvende bomen en planten!
Simon Stevinstraat 15
5916 PZ Venlo