Kleuren rolgordijnen op website kloppen niet
Ik plaats niet vaak reviews, maar omdat ik anderen wil behoeden voor dezelfde slechte ervaring, doe ik het nu toch.
Ik had gekozen voor een rolgordijn in de kleur beige, maar ik kreeg een rolgordijn geleverd in de kleur gebroken wit. Nadat ik contact heb opgenomen met Dakraam.nl, en een foto heb gedeeld van mijn geleverde rolgordijn, bleek er van coulance geen sprake, ik had gewoon pech. Volgens hen klopte de levering; ze baseerden hun antwoord op de kleurstalen die zij hebben en gaven aan dat de door mij gekozen kleur overeenkwam met hun kleurstaal. Op de website moet je een kleur kiezen op basis van een heel klein kleurenvakje en er staat nergens aangegeven dat je kleurenstalen kan opvragen, dus dat argument ging niet op. De klant ziet alleen de kleurtjes op de website en daar is de kleur beige toch echt heel anders dan de kleur die ik heb ontvangen. Ik heb ze aangeraden om de website aan te passen, de kleuren duidelijker te vermelden en heel zichtbaar de optie te vermelden dat je tegen een kleine vergoeding kleurenstalen kan opvragen, voordat je definitief besteld. Dan is het ook duidelijk dat het risico bij de klant ligt. Dat was nu niet het geval en zit ik met een rolgordijn in de verkeerde kleur. Voor mij de laatste keer dat ik hier besteld heb, omdat ik de service achteraf zeer teleurstellend vond.