Heeft een totaal van 234 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment87%
Over het algemeen zijn klanten tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en het vriendelijke personeel. Veel reviews noemen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke montage. Enkele meldingen gaan over retouren of voorraadproblemen, maar de algehele ervaring blijft positief.
Sterke punten
Goede prijs/kwaliteit
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Gebaseerd op 75 reviews
Snelle correcte levering van het bestelde product. Eenvoudig te plaatsen met minimale goede uitleg.
11 July 2026
Jos
Bree Belgie
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, Jos! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. Veel plezier met je aankoop!
Eenvoudig te monteren rolhor
Rolhor besteld en volgens afspraak geleverd. Zeer eenvoudige montage. Ik moest wel even wennen aan de vergrendeling van de hor in de onderste stand, maar ik heb inmiddels de slag te pakken.
10 July 2026
Rob
Dongen
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, Rob! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. We helpen je een volgende keer graag weer.
Topservice
Had niet de juiste rolgordijnen besteld, wegens misverstand bij t opmeten.
Dakraam heeft vervolgens een heel schappelijke korting op de volgrnde bestelling gegeven van 50%
6 July 2026
Peter
Haarlem
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, Peter! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
Snelle levering en goede kwaliteit
Na lang zoeken kwam ik uit bij jullie site. Hier een passend rolgordijn gevonden voor mijn kantel raam op zolder. Was makkelijk te monteren en paste perfect. Ziet er weer netjes uit.
6 July 2026
Miriam
Heesch
Reactie van Dakraam.nl
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, Miriam! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. We wensen je er veel plezier van.
Top product, snelle levering
Zéér scherpe prijs, makkelijk te bestellen, uitstekende kwaliteit en zelf zeer eenvoudig te plaatsen, ook al heb je 2 linker handen. Zeer snelle levering, correct gecommuniceerd. Het juiste type dakraam eenvoudig te traceren op hun website indien je het model en nr in de rand van je raam ingeeft. Toppers !!!!
Erik
Bree
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, Erik! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. Veel plezier met je aankoop!
Product zoals beschreven, goed telefonische contact voor levering, snelle levering en top bezorging. Kwaliteit ramen en beschrijving heel god. Aanrader
AJ
Hoorn
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, AJ! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. We helpen je een volgende keer graag weer.
Keurig afgeleverd.
Het was een fluitje van een cent om het rolgordijn te installeren.
Elcjs
Coevorden
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, Elcjs! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
De rolgordijn was er snel en was goed
Gerda
Dronten
Reactie van Dakraam.nl
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, Gerda! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het product aan je verwachtingen voldoen. We wensen je er veel plezier van.
alles netjes compleet geleverd op afgesproken tijd
rien
Bolsward
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, rien! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het product aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier met je aankoop!
was een goede keuze
Is een mooi afgewerkt product en vrij simpel te plaatsen in enkele minuten
René
Lendelede , België
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, René! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. We helpen je een volgende keer graag weer.
Gewoon top !!!
Altid perfect passend op alle ramen,simpel te monteren. Snel geleverd en goede prijs.
Hugo
Venlo
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, Hugo! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, Pieter! Goed om te horen dat je bestelling vlot is geleverd. We wensen je er veel plezier van.
Supersnelle professionele service
Zeer tevreden top bedrijf en persoonlijke professionele diensten
9 June 2026
BTA
Nederland
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, BTA! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop!
Goed verpakt en snelle levering
8 June 2026
Martin
Baarle-Nassau
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, Martin! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. We helpen je een volgende keer graag weer.
Snel en precies op maat geleverd
Dik in orde.
Prijs/kwaliteit =10
4 June 2026
Lis
TIENEN (B)
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, Lis! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het product aan je verwachtingen voldoen. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
Goede prijs en snelle levering
Duidelijk en goed telefonisch advies gekregen en een razendsnelle levering door een vrolijke chauffeur!
4 June 2026
John
Hoogeloon
Reactie van Dakraam.nl
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, John! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. We wensen je er veel plezier van.
Snelle en goede service.
Prima firma om spullen te bestellen.
30 May 2026
Berry
Horst
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, Berry! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop!
Geweldige service
Afspraken nagekomen, daags voor de levering een belletje hoe laat het geleverd zou worden.
Vriendelijke bezorger en in de tijdsspanne volgens afspraak.
30 May 2026
J.w.m
Roosendaal
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, J.w.m! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. We helpen je een volgende keer graag weer.
Snel geholpen, geleverd en geplaatst
Had snel reactie op vraag over welk type rolgordijn ik nodig had. Na bestellen werd het snel geleverd, en installatie was super simpel en snel.
27 May 2026
Arie
Bolsward
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, Arie! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
fijne winkel
fijne online winkelervaring, op een vraag werd vrij vlot, duidelijk en netjes geantwoord. Het artikel is daarna makkelijk te bestellen en werd vrijwel direct verstuurd. Pakket werd goed verpakt . Ik raadt deze winkel aan.
Paula
Klaaswaal
Reactie van Dakraam.nl
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, Paula! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het product aan je verwachtingen voldoen. We wensen je er veel plezier van.
JLM
ALMERE
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, JLM! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met je aankoop!
er was een fout op levering met de lengten en de breedten van een rol hor terug gestuurd en op maat gekregen de geleiders waren op maat terug gestuurd maar maar de rol houder casten was de zelfde maat kreeg een nieuwe op maat terug en alles past
Remco
Oosterland
Reactie van Dakraam.nl
Dank je wel voor je positieve beoordeling, Remco! Mooi dat het product goed past en de montage prettig is verlopen. We helpen je een volgende keer graag weer.
Vriendelijk, snel en goed
Vriendelijk, snelle levering en goed.
J.
Alkmaar
Reactie van Dakraam.nl
Hartelijk dank voor je fijne review, J.! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het product aan je verwachtingen voldoen. Graag tot een volgende keer bij Dakraam.nl!
Je kunt op de site eenvoudig het juiste product vinden, wat in ons geval een rolgordijn voor ons Winstar dakraam was.
De communicatie met betrekking tot de bestelling is voldoende en het product komt professioneel verpakt aan.
De montage ervan is eenvoudig, helemaal als je eerst even het youtube filmpje bekijkt.
De pasvorm is heel goed, het past mooi strak.
Ik ga de volgende keer weer bij deze dakraam.nl bestellen.
Ernst
Wouw
Reactie van Dakraam.nl
Wat leuk om deze beoordeling te lezen, Ernst! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. We wensen je er veel plezier van.
Goed geregeld!
Netjes gebeld dat leveren een probleem was met de huidige lichtstraat. Een alternatief gekregen en deze is zeker goed! Nette service
10 May 2026
Nick
Nijverdal
Reactie van Dakraam.nl
Bedankt voor je mooie review, Nick! Fijn dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop!
Review overzicht
Positief sentiment87%