Laden reviews...
95 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn klanten tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en het vriendelijke personeel. Veel reviews noemen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke montage. Enkele meldingen gaan over retouren of voorraadproblemen, maar de algehele ervaring blijft positief.
Het product is net zo goed als het origineel van Velux maar veel goedkoper. De rolhorren werden ook nog eens binnen een paar dagen geleverd.
Ron
AMSTELVEEN
Snelle levering goed product goede kwaliteit prijs verhouding
Hans
Eindhoven
Artikel was goed verpakt. Goede handleiding erbij. Snelle verzending
J
Kootstertille
keurig geïnformeerd over het tijdstip van levering.
Huub
Oldeholtpade
Goed spul, makkelijk te monteren en het past nog ook.
6 August 2026
Wim
Klundert
besteld en vlot bezorgd. En bij een kleine defect supersnel opgelost
6 August 2026
Marga
schiedam
Het was even zoeken welke hor ik precies nodig had (passend bij mijn Velux dakraam) maar met de vriendelijke hulp van de medewerker van Dakraam lukte het. Bleek eenvoudiger dan ik dacht. Alles past precies en wordt goed en stevig verpakt aangeleverd. De montagehandleiding vind ik wat magertjes maar met de video op hun site kom je er wel uit.
4 August 2026
Pieter
Hoofddorp
Rolgordijnen passen prima, zitten er in een paar minuten tegen.
Tiny
Leende
De verpakking is oke De gebruiksaanwijzing redelijk helder zonder tekst. Wat ik niet begrijp is dat er schroefjes worden gebruikt waar je verschillende bitjes voot nodig hebt. Dus elke keer bitje verwisselen is echt vervelend. Verder past alles
Lodewijk
Sneek
Vanwege de warmte op zolder verduisteringsrolgordijnen gekocht. Niet supersnel geleverd maar dat ligt aan de transporteur. Montage is heel eenvoudig en ze passen perfect. Grootste winst is dat het weer uit te houden is op zolder.
Jac
Lage Mierde
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. De levering was erg snel en de installatie was heel eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Alles verliep soepel en het product werkt perfect. Ik raad Dakraam.nl zeker aan.
Gianna
Waardenburg
Een insecten hor op maat besteld! De bezorging is goed verlopen en de verpakking was onbeschadigd. Éénmaal uitgepakt bleek dat het "hor-deel" beschadigd was. Er zit (gelukkig aan de achterzijde) een knik in de onderste rand, deze beschadiging zal na montage waarschijnlijk beperkt zichtbaar zijn maar toch slordig dat dit zo is verzonden. We zullen de hor plaatsen omdat we niet de moeilijkste zijn, toch jammer van dit voorval!
Robert
Lelystad
Voordelig voor 2 oude dakramen passende zonwering aangeschaft. Beschrijving op de site was informatief en de spullen werden snel bezorgd. Prima
Frans
Arnhem
Goede verpakking simpel te plaatsen goede kwaliteit erg te vreden met 4 dagen bezorgd. Ps rails mag eventueel nog wel een stikker in voor rechts en lings nog iets handiger .
Gerrit
Warnsveld
Bezorger was prima op tijd en behulpzaam!
Erik
HENGELO OV
Prima dakraam. Past perfect. Geen muggen meer in slaapkaner. Geweldig
Gerrit
LIESHOUT
Snel opgestuurd en geleverd zeer degelijk materiaal goed verpakt en makkelijk om te plaatsen zou zeker nog aan kopen.
14 July 2026
Nancy
Pittem
Met beperkte info van mijn zijde , super advies verkregen en het juiste artikel geleverd.
14 July 2026
Hans
Alphen aan den Rijn
Snelle correcte levering van het bestelde product. Eenvoudig te plaatsen met minimale goede uitleg.
11 July 2026
Jos
Bree Belgie
Rolhor besteld en volgens afspraak geleverd. Zeer eenvoudige montage. Ik moest wel even wennen aan de vergrendeling van de hor in de onderste stand, maar ik heb inmiddels de slag te pakken.
10 July 2026
Rob
Dongen
Had niet de juiste rolgordijnen besteld, wegens misverstand bij t opmeten. Dakraam heeft vervolgens een heel schappelijke korting op de volgrnde bestelling gegeven van 50%
6 July 2026
Peter
Haarlem
Na lang zoeken kwam ik uit bij jullie site. Hier een passend rolgordijn gevonden voor mijn kantel raam op zolder. Was makkelijk te monteren en paste perfect. Ziet er weer netjes uit.
6 July 2026
Miriam
Heesch
Zéér scherpe prijs, makkelijk te bestellen, uitstekende kwaliteit en zelf zeer eenvoudig te plaatsen, ook al heb je 2 linker handen. Zeer snelle levering, correct gecommuniceerd. Het juiste type dakraam eenvoudig te traceren op hun website indien je het model en nr in de rand van je raam ingeeft. Toppers !!!!
Erik
Bree
Product zoals beschreven, goed telefonische contact voor levering, snelle levering en top bezorging. Kwaliteit ramen en beschrijving heel god. Aanrader
AJ
Hoorn
Het was een fluitje van een cent om het rolgordijn te installeren.
Elcjs
Coevorden