Laden reviews...
450 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen geven over het algemeen snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service aan. Een minderheid meldt beschadigde of ontbrekende onderdelen, maar deze problemen worden meestal snel opgelost. De berichten benadrukken duidelijke communicatie en een soepele bestelervaring. Over het geheel genomen lijkt het een betrouwbare en gemakkelijke winkelervaring.
Wilco
Zwijndrecht
Heel tevreden over en met mijn aankoop Vriendelijke besteller , dank je wel
marleen
Wondelgem
rap geleverd contact blijft na aankoop niets op te merken. Bloembak zoals beschreven goed en mooi
luc
Torhout
Wij hebben eerst 1 bloembak besteld om te kijken hoe het er uit zag ,nou prima kwaliteit voor deze houten bloembak 40x40x33.Daarna de 2de besteld zelf wieltjes eronder gezet en nu worden het parasol/bloembakken.Een praktisch en simpele en mooie oplossing cement erin met parasolstok .De bovenste laag aarde bloemen erin.
26 June 2026
Briza
Heerde
De bestelling stond ineens in de voortuin, zonder verpakking, zonder afleverbon. Flink beschadigd. Er miste 1 scherm. Na een paar dagen belde de klantenservice en is er afgesproken dat ze de 2 schermen ophalen en de koop geannuleerd wordt. Dus geen bezorgkosten of ophaalkosten. Ben benieuwd wanneer het opgehaald wordt.
24 June 2026
Angelique
Leeuwarden
De levering kwam wat ongelukkig uit. Maar stuurde ff en mailtje om te zeggen waar ik het pakket graag had en tijdens de levering lag het pakket waar ik wilde.Top bedrijf met en goede samenwerking.bedankt
Marc
Sint-job-in-t-goor
Fijne, behulpzame klantenservice toen ik de lengtemaat van de voetjes onder de plantenbak wilde weten en goede kwaliteit van product. Alleen geen track & trace bij verzending.
Fedor
Amsterdam
Ondanks onze fout met opgegeven afleveradres, werd kosteloos de picknicktafel op goede adres de volgende dag bezorgd! Nogmaals hartelijk dank!
F
Harich
Mooie tuinbank voor het geld, er was een probleempje met 2 planken, werd binnen een mum van tijd op de mail geregeerd en de nieuwe planken werden de volgende dag al bezorgd. Zelden zo'n snelle en fijne klantenservice meegemaakt, top!
Claudia
Leerdam
Mijn enthousiasme was groot bij de aankoop van de boog. Echter werd dat snel de grond in geboord. Twee hoofdpalen waren gewoon krom getrokken waardoor het onmogelijk was om de boog recht in elkaar gezet te krijgen. Enkele stukken die vast horen te zitten waren los van elkaar of gebroken. Bij contact via mail krijg ik echter geen reactie. Spijtigige zaak, ik zal nooit meer iets kopen hier.
jordy
Dilsen
Over de producten en leverimg ben ik tevreden. Mijn vraag of ik een deur zonder slot en klink kon bestellen was afgewezen, omdat ik nu een dubbele poort heb zijn een slot en klinken en schuifslot overnodig. Volgens mij had dit beter gekunt.
Martien
Helmond
Une société qu on recommande Objet de qualité, à petit prix Sérieux, disponible, fiable Je recommande à 100 pourcent!
Corinne
Aywaille
Vorige week een tuinscherm van 180 x 80 cm gekocht en ik ben er heel blij mee. Mooie uitstraling, stevig materiaal en netjes afgewerkt. De levering was snel en het scherm was eenvoudig te monteren. Het geeft direct een nette en sfeervolle uitstraling aan de tuin. Zeker een aanrader!
Fabian
Loosdrecht
De bakken zijn van slechte kwaliteit en er zaten sporen/schimmels in. Ook veel gespleten latten en heel veel splinters. Daarnaast hoorde ik niks tot de dag voor levering, waarvoor we thuis zijn gebleven en het leermoment toch werd gewijzigd. Voor 50euro per bak verwacht je een mooi afgewerkt iets, maar nu moet ik dit zelf nog proberen af te werken.
Iris
Haarlem
Tuinbank gekocht, 2 stuks. Paar dagen later in huis, even monteren en ze staan al. Nu nog die oude naar het grofvuil. :) Het loo de ruim de moeite om bij tuintoppers te kopen....prijs vergelijk, voor dezelfde banken.....
JEFF
Alkmaar eo
Elke
Maarheeze
Aangezien dat ik werk had ik iemand gevraagd om even naar mijn huis te komen . Ik kreeg een melding dat ze tussen 8.15 en 10,15 zouden komen .Helaas ze kwamen pas om 13.00 uur
Peter
Tilburg
Ik had zondagavond een bestelling gedaan en die werd dinsdag al geleverd. Dat was zeer snel. Alle onderdelen zaten bij de bestelling en dat was ook prima. Het enige minpuntje was dat er een plastic zak met onderdelen (schroeven en instructieboekje) bij zat die vol zat met water. De schroeven zijn volgens mij van die zwarte "buiten" schroeven en die konden daar wel tegen, maar met dat instructieboekje konden we niks meer doen. Dus hebben we naar eigen inzicht dat ding maar in mekaar gezet.
20 June 2026
Edwin
OOSTERHESSELEN
Gewoon goed. Prima klantenservice
18 June 2026
Jimmy
Sluiskil
Gaaswerk hekken zijn uitstekend en een zeer vriendelijke nette chauffeur.
16 June 2026
Jacqueline
Achel
Levering was iets later dan aangegeven, dat kan gebeuren als je heel Nederland moet afrijden. Bezorger was vriendelijk en hielp mee alles in de tuin te zetten. Helemaal top!
16 June 2026
Arthur
Vlaardingen
Snelle verzending, vriendelijke levering, goede prijs kwaliteit
Tessa
Rumst
plantenbak, bij het assembleren blijkt bij het bevestigen van de onderste legplank dat deze te kort is, dus hebben we langs 1 zijde extra lange bouten moeten gebruiken
anny
Brecht
Heel snel geleverd, maar wel slecht ingepakt de doos was helemaal stuk aan een kant . Jammer.
Thea
Ell
Het product mag met enige zorg getransporteert worden. De chauffeur h1ndelt niet echt met redpect voor het product. Alles lag op een hoopje gegooid in de laadrumite. Jammer! Nochtans goeie prijs kwaliteit! Zorg dat de levering ook correct verloopt.
14 June 2026
Bart
Torhout
Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.
Francois Haverschmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden