Kwaliteit belabberd

Bij uitpakken oppottafel waren houten duvels afgebroken en was bij een duvel een stuk afgescheurd en zat aan het verbindingsstuk. Ik heb nu de verbindingen gelijmd en met lijmtangen vastgezet. Ik vond het terugsturen een gedoe en daarom zelf deze oplossing gekozen.

Snel en Netjes afgeleverd plus de nalevering.

Een bestelling van 5 hekken met palen netjes en snel geleverd. Toen bleek dat het beslag niet meegeleverd was een mail verstuurd en kreeg direct reactie. Volgende dag is de nalevering verstuurd. Kortom, alles netjes afgehandeld voor een nette prijs.

Vlotte communicatie en levering goed product aan scherpe prijs, aanrader

Goed bereikbaar voor communicatie, vlotte bestelling en levering.

Prima levering

De bestelling was na een week binndn. Ik werd hoed geïnformeerd over de levering.

Snelle levering en prima product. Was wel handig geweest als de bezorger ook daadwerkelijk had aangebeld.

Goede en betrouwbare service

Prima!!

Bestelling kwam snel en in keurige conditie aan.

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht ontvangen. En raxendsnel bezorgd. Hartstikke gied

Alles goed geregeld

Zeer snelle levering van een prima produkt.

De plantenbak, die ik zocht, snel gevonden op de website. De bestelling werd veel sneller geleverd dan ik verwacht had. Prima service!

Snelle correcte levering tegen lage bezorgkosten

Goed product en snelle correcte levering. Bedrijf is ook makkelijk telefonisch bereikbaar

Prima kwaliteit product

Goede kwaliteit product geleverd, korte levertijd, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Mooie spullen

Snelle bestelling.. vriendelijk personeel

Snel

Snel in het afhandelen, topper

TOP

als er staat word binnen 1 dag geleverd , maar dan als het een groter pakket is gaan ze intern overleggen wanneer hun vervoer kan brengen en dat kan wel n week of meer overheen gaan, EN dat dat moeten ze op de site zetten zodat daar geen misverstand over ontstaat, Maar voor de rest TOP

Zeer slecht!

Aantal van de panelen zaten schimmel op. Bouwtekening niet juist waardoor het erg lastig was de kliko ombouw in elkaar te zetten , deuren sluiten niet goed aan waardoor er aanpassingen gedaan moesten worden omdat de geleverde scharnieren niet pasten! Heb gebeld en gemaild hierover, nog in afwachting.

Goed en snel geleverd!

Super service

Super service

Mooie containerombouw

Het is een mooie containerombouw en snelle levering. Ik had geen handleiding bijgekregen en na een telefoontje kreeg ik direct in de mail. Dat is heel fijne service! Op foto's op de website leek het erop dat de klep van de containerombouw zelfstandig open kan staan, maar in de praktijk is dat niet zo. Als je de klep omhoog duwt dan moet je die ook vasthouden want anders valt die gewoon weer naar beneden. Best onhandig als je afval wilt weggooien. Een ander punt is dat de bezorger alleen kwam. Ik had hem geholpen met het tillen van de pallet (wat ik niet erg vond), want het was heel zwaar. Ik vraag mij af hoe had hij dat gedaan als ik er niet was. In je eentje was het onmogelijk om van de wagen te tillen.

Alles prima verlopen

Alles is verlopen naar wens

Prachtige plantenbakken

Snelle levering, en zeer nette plantenbakken.

Goed product. Lage prijs. Helemaal naar mijn wens.

Hele slechte houtopbergkast

De kast zou voorgemonteerd zijn maar niets was voorgesorteerd,allemaal losse onderdelen

goed geïnformeerd van te voren en snel geleverd

snelle levering, zeer rustiek schapenhok

Schapenhek met poort gekocht. Afscheiding met de buren. Voor een poort gekozen, kunnen de honden met elkaar spelen en makkelijk voor een kop koffie. Dubbelzijdig geplaatst en geeft een prachtige rustieke sfeer in het groen. Top keuze geweest.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.