Precies wat ik had besteld
Ook prima geholpen aan de telefoon
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.052 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
Beoordelingen geven over het algemeen snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service aan. Een minderheid meldt beschadigde of ontbrekende onderdelen, maar deze problemen worden meestal snel opgelost. De berichten benadrukken duidelijke communicatie en een soepele bestelervaring. Over het geheel genomen lijkt het een betrouwbare en gemakkelijke winkelervaring.
Ook prima geholpen aan de telefoon
Remie
Druten
De spullen zijn goed Alleen de levering vond ik niet zo goed het is zo half op de weg voor de poort neer gezet en zo weg gegaan zonder even aan te bellen
maarten
Hekelingen
Snel besteld en geleverd
Tineke
Oegstgeest
Mooi natuurlijk hekje van 50 cm hoog om de puppy uit de tuin te houden. Zeer tevreden mee.
Louis
Goirle
Duidelijk website,mooie aanbieding...snel geleverd en produkt zoals verwacht.
Geertje
Emmen
De pakketbox was lastig in elkaar te zetten. Het onderste slot is een gammel ding wat niet ècht lekker werkt.
Beveelt niet aan
Jolanda
Tilburg
Vlotte levering. De verpakking was wat rommelig en niet zo stevig. Van het hekje was 1 latje gebroken, dat was jammer.
Minke
Eindhoven
Snelle goede levering. Prima materiaal.
15 September 2026
Frans
Eijsden
2 x besteld. 2 x prima ervaring. Gunstige verzendkosten.
15 September 2026
Leon
Maastricht
Bezorgmoment kwam niet uit ivm onze afwezigheid. Prettig gecommuniceerd en nieuw bezorgmoment afgesproken binnen 3 werkdagen alsnog bezorgd.
14 September 2026
Harrie
DEVENTER
De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd. Vriendelijke telefoniste.
14 September 2026
WA
Almelo
Snel geleverd. Goede kwaliteit..ooit!
13 September 2026
Barry
Strijen
12 September 2026
Gerda
Gorinchem
Alles liep perfezect en de hekjes zien er goed uit
12 September 2026
Albi
IJHORST
Mooie tafel voor een mooie prijs.
cor
Alkmaar
Top en snel!
Rebekka
Papendrecht
Snel geleverd, plantenbak zit stevig in elkaar.
Annette
Almelo
Mijn pergola was snel besteld en bezorgd op de tijd van afspraak ,ik werd goed geinfirmeerd met de gang van zaken omtrend mijn bestelling , de chaufeur is zeer vriendelijk en behulpzaam , Tuintoppers is voor mij een aan aarader,
10 September 2026
Riekus
Almere
De aankoop van mijn bankje is heel goed bevallen. Ik ga hier zeker weer iets bestellen.
9 September 2026
Patrick
Hoogezand
Snelle en persoonlijke levering. Mooi product.
8 September 2026
R.
Franeker
Van bestelling telefonisch contact tot levering. Alles prima......
8 September 2026
Karin
Enschede
De hazelaar schapenhek zag er op de foto waar voor geld uit: mooi rechte en stevige latten. Wat ik echter ontving leek meer op samengebonden onregelmatig gekliefd aanmaakhout.
Beveelt niet aan
Siegfried
Gent
Pakket is keurig aangekomen , ook snel. Kwaliteit is wel minder dan verwacht . Soort nietjes zitten schuin en niet ín het hout, steken dus uit . Ook best gammel geheel als het in elkaar zit. Hout ziet er wel mooi uit.
Jacqueline
Broek Op Langedijk
Snelle levering en Goede kwaliteit
A
Hippolytushoef
Snelle levering, bestelling zoals omschreven
Doreen
Doetinchem
Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.
Francois Haverschmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden