Vlotte levering,puik materiaal,mooie prijs

Alle spullen netjes en vlot geleverd 1 artikel was niet in voorraad maar werd keurig nageleverd

Prima geholpen, perfect geregeld.

Hetfysieke adres staat op de website 1x goed en 1x incorrect vermeld. Verwarrend.

Goede en snelle levering

Prijs kwaliteit-10 Levering-10

Goed opgelost.

Hoewel niet ontvangen was wat de bedoeling was, is daarna alles goed opgelost. Met dank natuurlijk.

precies wat ik zocht

precies wat ik zocht.

Snelle levering en degelijk materiaal !

Degelijk materiaal en correcte levering

Prima prijs, levertijd bij lange na niet gehaald

Prima webshop met goede prijzen maar bij al mijn artikelen staat direct leverbaar maar het wordt pas geleverd na 1,5 week.

Prima geholpen

Zeer correct en snelle levering prima kwaliteit

Snelle levering goed product

Mooie prijs en kwaliteit en snelle levering.

Prima ,snelle afhandeling.

Service met een hoofdletter.

Een webshop met de service van een specialist bedrijf. Ik stuurde een mail met een vraag en werd snel teruggebeld met een vriendelijke en deskundige medewerker. Het scharnier wat ik besteld had om de kleur te kunnen zien was niet goed. Ik kon ipv andere te bestellen en een kaart met kleurmonsters krijgen. Ben er even heen gereden en kon het scharnier achterlaten. Creditnota werd omgaan gemaakt en een dag later stond het geld op de rekening. We kozen voor een toch bijzondere kleur, omber zwart en die hebben ze ook gewoon op voorraad. In het kort, topzaak met meer dan top service.

Snel en goed

Volgende bestelling is zeker weer hier

GYZS LEVERT!

Zeer snelle reactie op een geplaatste bestelling en ook heel vlotte en correcte levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Fantastische humorvolle verpakking; we hebben de doos enige tijd bewaard en aan vrienden laten zien. Alleen daarom al zou je bij dit bedrijf willen bestellen

De bestelling was in één dag geleverd zeer goed

Goed .

Netjes de communicatie met jullie, en een snelle afhandeling .

vandaag besteld, morgen in huis. Compleet geleverd. Communicatie per email is goed. Zending geleverd met DHL, met track and trace. Zeer scherpe prijs. ik zou iedereen aanraden.

Zeer lange levertijd!

Product is goed. Levertijd en reactie op mailverkeer zou verbeterd kunnen worden.

Buva driepuntsluiting

Product was de goede type en de maarvoeringklopte Was vervanging van de bestaande Wel via de buva site het typenummer uitgezocht Levering ongeveer 3 werkdagen Was goedkoper dan andere website

snelle levering.

snelle levering.

Snelle levering tegen een prima prijs!!

Slotplaat besteld. Bestellen ging makkelijk, concurerende lage prijs en een snelle levering!!!

Uitstekende service

Ook al ging het even verkeerd met een eerdere levering ( verkeerde onderdelen) werd dit op een snelle en zeer vriendelijke wijze rechtgezet. Volgende bestelling was perfect in orde. Vermits alleen diegenen die niets doen niets kunnen misdoen krijgen jullie toch 5 sterren voor de wijze waarop jullie vergissingen rechtzetten. Vriendelijke groeten Herman

goede ervaring, juiste keuze en snelle levering

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!