Laden reviews...
492 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten melden een goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle leveringen. Er zijnenthousiaste reacties over duidelijke productinformatie en behulpzaam personeel. Enkele reviews noemen problemen met levertijden of retouren, maar deze zijn over het algemeen beperkt.
Voor mijn schuifdeur had ik een rubber nodig. Een lokale firma moest er zelfs een offerte voor opstellen. Bij GYZS was ik voor €13 klaar.
15 July 2026
Thomas
Spaubeek
gemakkelijke site
15 July 2026
pascal
9840 De Pinte
na de aankoop van een taatsscharnier bleek deze niet te passen in de deur ik wilde deze retourneren. Dat was niet mogelijk. ondanks dat het een voorraad artikel was. super slecht niet meer kopen bij deze bouwmarkt
13 July 2026
Frank van der Meer
abcoude
Beste Frank,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het weigeren van de retourzending voor een vervelende verrassing heeft gezorgd, zeker omdat het een standaard voorraadartikel betreft. We willen hier dan ook graag openheid over geven.
Bij de beoordeling van je retouraanvraag is gebleken dat de bestelling als een zakelijke aankoop is geplaatst. In onze algemene voorwaarden en retourinformatie staat vermeld dat voor zakelijke klanten het wettelijke herroepingsrecht en de bedenktijd niet gelden. Omdat een zakelijke aankoop wordt gedaan voor beroeps- of bedrijfsdoeleinden, valt deze buiten het consumentenrecht en kunnen we voorraadartikelen helaas niet standaard retour nemen.
Team GYZS
Product snel en goed ontvangen. Niks mis mee. Alles klopt. De prijs was goed. De bestelprocedure simpel en vlot geleverd. Niets dan lof.
11 July 2026
Ben
Driebergen
******proof gemaakt voor vervoer, snel geleverd en voor een billijke prijs; puik!
Rien
Voorschoten
De producten werden te laat geleverd. Er is contact opgenomen vanuit gyzs en daarop hebben we gevraagd de order te annuleren. Daarop is na 2x het verzoek geen reactie meer gekomen. Nu is het alsnog geleverd en dienen we het retour te zenden.
Kenzie Van den Bergen
Hulst
Beste Kenzie,
Onze oprechte excuses voor deze uiterst omslachtige en vervelende gang van zaken. Je hebt hierin volkomen gelijk: als er vanuit ons contact wordt opgenomen over een vertraging en je vraagt vervolgens netjes om de order te annuleren, dan horen wij dat per direct administratief te verwerken en de verzending te blokkeren.
Dat er na twee verzoeken vanuit jouw kant helemaal geen reactie is gekomen, en het pakket vervolgens alsnog bij je is bezorgd, is simpelweg fout gegaan in onze interne communicatie tussen de klantenservice en het magazijn. Het is dan ook volkomen logisch dat je er nu niet op zit te wachten om zelf de moeite te moeten nemen om het pakket weer retour te sturen. Dit had allang opgelost moeten zijn.
We willen dit direct correct en zonder verdere moeite voor je afhandelen.
We zullen er voor zorgen dat je direct een kosteloos retourlabel ontvangt.
Nogmaals excuses voor de miscommunicatie en het extra werk dat dit je nu bezorgt.
Team GYZS
Snelle levering voor een nette prijs. Zal hier zeker opnieuw bestellen.
H.
Eibergen
no nonsens ervaring
8 July 2026
Edwin
Alkmaar
vorige week 2 sleuteltjes besteld, de volgende ochtend al binnen en de bestelling was precies wat we nodig hadden!
6 July 2026
Richard Kastelijn
EINDHOVEN
Meerdere bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden. Goed assortiment.
5 July 2026
WFJ Potijk
Emmen
Alle bouwmarkten in de buurt af geweest voor tocht profiel voor grotere kieren (oud huis). Hier gevonden en besteld, mooie kwaliteit en netjes ingepakt.
4 July 2026
Lian Jagtman
Wormerveer
Het product wat ik zocht, was makkelijk te vinden. De gehele afwerking van bestellen, betalen tot aan de levering was duidelijk en makkelijk te volgen.
2 July 2026
Andre Dech
Oostzaan
Goede prijs en kwaliteit, veel producten in 1 koop beschikbaar,
Rick
Heiloo
Een veertje van € 5 euro versturen en uiteindelijk ruim € 13 moeten betalen. Terwijl een postzegel € 1,40 kost!
Piet
Beverwijk
Beste Piet,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen je reactie heel goed; als je puur naar de afmeting en het gewicht van een klein veertje kijkt, voelt een bedrag van ruim 8 euro aan verzendkosten inderdaad erg hoog aan in vergelijking met een postzegel.
We willen hierin graag transparant zijn over waarom we deze verzendkosten hanteren. Wij versturen al onze bestellingen – hoe klein of groot ook – standaard als track & trace-pakket via de pakketdienst. Dit doen we omdat reguliere post (met een postzegel) helaas niet verzekerd is, niet te volgen is bij vermissing en er relatief vaak orders kwijtraken. Om de garantie te bieden dat een bestelling ook daadwerkelijk en snel aankomt, kiezen we voor een vaste pakketprijs.
Daarnaast dekt dit bedrag niet alleen de postzegel, maar ook de kosten voor de verpakking en de verwerking in ons magazijn.
We begrijpen dat dit bij kleine artikelen van 5 euro relatief zwaar drukt op het totale aankoopbedrag. We tonen de verzendkosten daarom altijd vooraf duidelijk in de winkelwagen, zodat je niet pas bij het afrekenen voor verrassingen komt te staan.
Team GYZS
zeer goede kwaliteit, maar net zo belangrijk de service een dikke 10, een aanrader voor elke zzp,er
bart nooren
Oisterwijk
Deze secondelijm is uitstekend (wel oppassen voor je vingers) een aanrader voor iedere modelbouwer.
Harry
Temse
Benodigde artikelen makkelijk te vinden in de webshop, eenvoudig bestelproces en snelle levering.
Roel
Harderwijk
Volgens afspraak
Raymond
Varsseveld
Veel te lang wachten op het artikel
29 June 2026
Patrick
Noordwijkerhout
Beste Patrick,
Onze oprechte excuses voor deze slechte ervaring. Anderhalve week moeten wachten op een rooster dat als 'op voorraad' op onze website stond, is simpelweg veel te lang. We begrijpen volkomen dat je hier ontevreden over bent en ons niet aanbeveelt.
Wanneer een product op voorraad is, moet dit snel geleverd worden. Als er onverhoopt toch een vertraging optreedt, horen wij je hier direct proactief over te informeren. Dat is in dit geval helaas niet gebeurd, waarvoor onze excuses. We gaan intern uitzoeken waarom deze levering zo is blijven liggen en waarom de voorraadstatus niet overeenkwam met de werkelijkheid.
prima snel
29 June 2026
Michel
Meeuwen
Er staat al vanaf 2 Juni een vraag met ticket nr 955493347 open. Het lang wachten op antwoord zonder geïnformeerd te worden kan beter
26 June 2026
Ernst
Koolhaas
Order liep vertraging op. Uiteindelijk na contact met personeel heb ik 1 van de 2 items opgestuurd gekregen. Na een week wachten het tweede item nog niet ontvangen. Daarna heb ik teruggebeld maar in het systeem stond dat ik beiden items heb gekregen. Nu wachten op terugkoppeling van leverancier. Maar een maand verder sinds de bestelling. En ik heb het tweede item niet en de verbouwing loopt vertraging op.
26 June 2026
Irma Mehmedovic
Venray
Beste Irma,
Onze oprechte excuses voor de moeizame gang van zaken en de vertraging die je verbouwing hierdoor heeft opgelopen. Dat een order vertraging oploopt is al erg vervelend, maar dat er vervolgens onduidelijkheid ontstaat over de levering van je artikelen maakt het extra frustrerend.
We hebben deze situatie direct intern en met de transporteur uitgezocht om te achterhalen waar het misverstand zat. Uit de controle van de zending en de gewichtsmeting is gebleken dat beide items destijds in één en dezelfde verpakking zijn meegezonden. Omdat de artikelen samen in de doos zaten, leek het er in eerste instantie wellicht op dat er maar één product in zat.
Inmiddels hebben we hierover ook telefonisch contact met je gehad om dit toe te lichten en te horen of alles in goede orde is aangetroffen.
We balen ervan dat de communicatie en de afstemming hierover zo lang hebben geduurd, waardoor je een maand in onzekerheid hebt gezeten. We nemen deze situatie intern mee om onze informatievoorziening rondom gecombineerde zendingen duidelijker te maken, zodat dit soort verwarring in de toekomst wordt voorkomen.
Mocht er naar aanleiding van ons gesprek toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan gerust direct weer contact met ons op. Veel succes met de verdere verbouwing.
userfriendly platform.
Heemskerk
Alles verliep naar wens
Willy Vancauwenberghe
8550 - Zwevegem
Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers.
Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken.
Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!
Witte Paal 28
1742 NL Schagen