Goede ervaring
Het product is precies zoals beschreven. Super snel geleverd!
Igor
Amsterdam
Laden reviews...
495 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.990 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
De meeste klanten melden een goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle leveringen. Er zijnenthousiaste reacties over duidelijke productinformatie en behulpzaam personeel. Enkele reviews noemen problemen met levertijden of retouren, maar deze zijn over het algemeen beperkt.
Het product is precies zoals beschreven. Super snel geleverd!
Igor
Amsterdam
Moest wel lang wachten op levering!
Rein Sprong
OUD-ALBLAS
Prima product. Verzending was echter niet snel maar wel (te) veel mailcommunicatie hier over
Peter Hettema
Betrouwbaar
31 August 2026
Ron
Haarlem
product als omschreven verpakking goed verzorgd snelle levering
Berend
Heino
Hele snelle levering, meer dan goed geprijsd. Kortom een prima betaalbare keuze!
Roland
DELFT
Prima. Snel verstuurd.
Hans
Goirle
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit van het product is uitstekend en de prijs-kwaliteitverhouding is echt top. Daarnaast was de levering zeer snel. Zeker een aanrader!
Lucia
Gorinchem
Ik wou mijn schuifpui voorzien van een buitenklink. Samen met Gysz tot een mooie oplossing gekomen. Alles past in een keer! Bedankt voor een ouderwets fijne ervaring, tussen alle snelle/gehaaste handel tegenwoordig
Wessel Otter
Assen
Mijn ervaring met GYRS is top, goede site, snelle levering
Cassius
Purmerend
Goede website, prima omschrijving, breed leveringsprogramma! KP
28 August 2026
Frits Bennink
Hengelo Gelderland
Ik wilde deurrubbers bestellen maar wist niet precies welke. Kreeg heel snel antwoord via mail en toen kreeg ik ook nig eens twee gratis proefstukjes opgestuurd voor te proberen . Ik werd er gewoon blij van . Als her programma de warme douche nog bestond zou ik ze nomineren. De deurrubbers passen perfect. Nogmaals dank.
28 August 2026
henry maas
VALKENSWAARD
Zeer prettig geholpen, nadat beide partijen in de steek waren gelaten in de verzending van een pakket. Na telefonisch support zonder slag of stoot voorzien van een nieuw item met juiste inhoud. Quentin grote klasse voor je hulp en service.
Peter
Alkmaar
Ik wil een product retour zenden aangezien niet de correcte maten werden opgegeven, maar ik krijg geen respons meer.
Beveelt niet aan
Manika
Cosijns
Beste Manika,
Excuses dat het retourproces en de communicatie zo stroef zijn verlopen. Je hebt gelijk: als je een product wilt retourneren, verwacht je een snelle en duidelijke reactie.
Je retouraanvraag is gisteren goedgekeurd. Door een menselijke fout is het bericht hierover helaas niet automatisch naar je verzonden, waarvoor onze oprechte excuses.
We hebben de bevestiging en de retourinstructies alsnog direct naar je gemaild. Mocht je het bericht niet hebben ontvangen of nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op via [email protected]. Dan helpen we je meteen verder.
Met vriendelijke groet,
Team GYZS
Geert
Bovenkarspel
7 bolroosters gekocht voor dakgoot afvoer. Pakket werd snel geleverd. Goed verpakt. De roosters waren gemaakt van dikke draden met een soort van hoedje erop. Opvallend was de kwaliteit want het waren niet van die dunne spaghetti slieren zoals bij een DHZ winkel. Prijs kwaliteit is goed naar mijn mening.
Cor
Hekelingen
In eerste instantie werd mijn bestelling een week lang niet geleverd en geen reactie. Na mijn e-mailtje een onmiddellijke oplossing. Helemaal naar mijn tevredenheid.
Heino
Kerkrade
Mijn deur kom nirt meer dicht en wehebben ern nieiwe strip besteld. Was gheel nel binnen top jongens Houden zo die service Leni
Leni
Hoekvan Holland
Wat een genot om je onderdeel te mogen ontvangen. Lekker makkelijk en snel. Ook voor geen klant.
henk nieborg
Vries
Na even zoeken tussen de verschillende producten, was de juiste snel gevonden. Bestellen ging lekker snel. Wel zat de vakantie periode tussen bestellen en uit leveren. Werd goed op de hoogte gehouden.
24 August 2026
Tlsmi
Coevorden
Heb je een vraag aan GYSZ dan krijg je Tim aan de lijn. Daarna komt alles goed. Altijd.
22 August 2026
Maarten
Den Haag
22 August 2026
Peter
Kerkrade
Website is vlot toegankelijk, makkelijk te hanteren en een vlotte levering. Contact met de klantendienst was ook zeer aangenaam en effectief.
21 August 2026
Ronny Coppieters
Paal
Kleine bezem, handig voor balcon, goede kwaliteit
21 August 2026
Yolanda
NIEUWEGEIN
Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers.
Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken.
Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!
Witte Paal 28
1742 NL Schagen