Laden reviews...
482 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten melden een goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle leveringen. Er zijnenthousiaste reacties over duidelijke productinformatie en behulpzaam personeel. Enkele reviews noemen problemen met levertijden of retouren, maar deze zijn over het algemeen beperkt.
Met spoed een kantschuif nodig. Was snel geregeld en geleverd. Prima service!
8 August 2026
Ruud HJ Vugs
Tilburg
Goede produkten en netjes gelverd.
7 August 2026
Patrick
Nederweert
Vlotte en snelle levering van een groot Nedco lamellenrooster - aluminium - geanodiseerd, van uitstekende kwaliteit
Yves
Wechelderzande
Makkelijk te bestellen een prima assortiment maar de beloofde verzending binnen 24 uur werd absoluut niet gehaald.
André
Ermelo
Gezocht, gevonden en snel geleverd!
P
Papendrecht
Uitgebreid assortiment, scherp geprijsd,snelle afhandeling.
5 August 2026
Jaap
IJmuiden
Goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen.
5 August 2026
Ad
Halsteren
DHL had, zonder zich eerst bij ons te melden, het pakket aan de andere kant van de straat afgeleverd. Dit bleek een winkel te zijn die vervolgens wegens vakantie gesloten was. Na contact met GYZS hebben zij direct een nieuwe levering verzorgd, die wel correct werd afgeleverd. Perfecte service!!!
3 August 2026
Erwin
Maarssen
Alles zeer vlot verlopen wel zoals het hoort! Dikke pluim en nogmaals bedankt !
2 August 2026
Francois
Lichtaart
Heel snel geleverd opbrak van bestellen smidags en volgende dag in huis top tent
31 July 2026
Patrick
Alphen aan den Rijn
31 July 2026
Dave
Zoutelande
Nooit problemen. Retouren gelijk opgelost.
30 July 2026
Hèlena
Den helder
Duidelijke website en vlotte/snelle service. Wij zijn actief in de houtbouw en het product dat ik besteld heb voldeed aan de verwachtingen. In ijzerwaren wordt ook vaak amateuristisch/slecht materiaal verkocht maar dat is hier niet het geval. Zeker OK dus.
30 July 2026
Filip
Vissenaken
Simpel bestellen via de site Goede mailing over je aankoop en verloop van verzending Keurig verpakt Snel geleverd
29 July 2026
HaBo Service Harry Boute
Nijkerk
Ik wacht nu meer als 2 weken op mijn pakketten. Naar contact met de online support krijg alleen als antwoord dat post.nl vertraging oploopt en ik de track&trace in de gaten moet houden. Slecht service als het om oplossen van problemen gaat.
27 July 2026
Erkan
Roermond
Om een oude staldeur te kunnen repareren ging ik naar de site. Daar de juiste info gevonden en direct de juiste onderdelen besteld. En de volgende dag al in huis!
Berry
Koekange
Ik ben vooral onder de indruk van de service! Hele adequate adviezen voor deze onhandige klusser. Met veel geduld en zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik lastig was, ben ik te woord gestaan. Ze reageren ook snel, zelfs na sluitingstijd kreeg ik nog reacties. Het product dat ik besteld heb, was naar verwachting.
Nel
Amsterdam
Vrijdagmiddag bestelling geplaatst 'morgen in huis' Nee dus. Krijg berichtje dat er iets is mis gegaan. Maandag verwacht je dan een nieuw bericht. Nee dus. Zelf berichtje gestuurd. Sorry voor het ongemak, u ontvangt zsm een bericht over de verwachte levering. Dinsdag nog geen bericht. Order dus maar geannuleerd, het geld terugstorten is het enige wat vlot ging .... Eerste en laatste keer dat ik daar iets heb besteld. Bij een concurrent wat het dus wel de volgende dag in huis.
Guus Limberger
Hendrik-Ido-Ambacht
Super snelle levering!
B v Aspert
VOLKEL
Heb een universele brievenbus veer besteld heb echter twee miniatuur veren ontvangen, gebeld en ze vroegen om fotos dus fotos gestuurd en niets meer vernomen
Demi,
Millingen aan de Rijn
Tijdens het bestellen heb ik per ongeluk op 2 stuks gedrukt i.p.v. 1. Deze was niet terug te zetten naar 1 en hij bleef continu 2 weergeven. Zelfs na compleet verwijderen bestelling en opnieuw in winkelmand plaatsen gaf hij aan "2 stuks". Pas toen ik via een andere computer bestelde deed hij het goed. Erg ongemakkelijk/trage website. Over de kwaliteit en snelheid van levering wel uitermate tevreden.
Bram
Tilburg
Zeer goede en snelle service
Jack
ETTEN-LEUR
ger heeren
Bergeijkp
Snelle correcte levering, voor een scherpe prijs.
20 July 2026
Wim
Boekel
Overzichtelijk en snel
19 July 2026
Marc
Grave
Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers.
Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken.
Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!
Witte Paal 28
1742 NL Schagen