snelle en adequate levering

Snelle en adequate levering voor een goede prijs

Heel erg blij mee

Top producten voor elke huid erg blij mee

Duidelijke website, makkelijk besteld!

Fijne website, alles wordt snel bezorgd.

Snel bezorgd en mooi verpakt!

Fantastische service en duidelijke website!

Helemaal top

Zeer tevreden, een aanrader.

Snel bezorgd

Zonder tegenslag en snel mijn producten binnen!

Bestellen ging eenvoudig en de website is overzichtelijk. Mijn producten werden snel en netjes verpakt geleverd. Persoonlijk advies van de huidspecialist maakte het helemaal compleet!

Hele fijne levering en mooi verpakt.

Snel geleverd (nog dezelfde dag) en met persoonlijk kaartje.

Fijne service! Snel bezorgd.

Top bezorgd, leuk verpakt

Overzichtelijke webshop, aanrader!

Fantastische behandeling, goed resultaat!

Snel geleverd aan huis

Producten netjes verpakt leuke samples snel bezorgd

Snelle en vriendelijke levering

Een leuk persoonlijk kaartje er bij ensnelle levering

Professionele behandelingen, vriendelijk warm en goede uitleg!!

Verfrissend

Goeie service! Thuisgebracht!

Heel fijne producten en ook nog thuisbezorgd!

Goede service, duidelijke uitleg

Ik probeer de aankoop van nieuwe producten te combineren met een bezoek aan de schoonheidssalon. Door omstandigheden was dat onlangs niet mogelijk, en ging het via de post. Binnen enkele dagen was het pakketje thuis geleverd, en kon ik met een gerust hart weer verder met mijn huid verzorgen.

Fijne producten, snelle levering!

Heel blij met de fijne producten op deze website. De website is zo ingesteld dat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt er producten vinden voor elk huidtype.

Super fijne webshop!

Na top advies te hebben gekregen over welke producten het beste bij mij zouden passen, heb ik de producten besteld via de webshop. De webshop is overzichtelijk waardoor het makkelijk was om de juiste producten te vinden. Er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden en ook kon ik de producten nog dezelfde dag ophalen wat erg fijn was!

Top producten

Fijne producten. Ik gebruik regelmatig producten van Dehuidspecialistenshop. Ook voor de gevoelige en acne huid een aanrader.

Top product!

De Essential hydrating cream is mijn favoriete creme geworden. Niet alleen doet die wat die moet doen maar ook de geur vind ik zeer prettig: erg subtiel. Ook smeert hij lekker op de huid!Echt een aanrader voor je skincare routine in de ochtend en avond!

Goede service, duidelijke uitleg.

Om te zorgen dat mijn huid tussen de behandelingen door niet achteruit gaat, maak ik gebruik van diverse producten die door de huidspecialistshop worden aangeboden. Het aanbod is zeer divers, van dagelijkse crèmes en cleansers, tot maskers voor een lekker verwenmoment. Erg prettig zijn de producten waarin geen microplastics zitten. Insmeren met zonnebrand en een duik nemen zonder de zee te vervuilen? Het kan gewoon. En verandert mijn huid, gedurende de seizoenen, dan is er snel en vakkundig advies om een beter passend product uit te kiezen.

Topproducten met zichtbaar resultaat en deskundig advies

Ik ben ontzettend tevreden over de producten die ik heb gekocht bij Aniëlle. Ik heb de producten in de ochtend besteld en kon dezelfde ochtend nog ophalen, wat echt super service is! Aniëlle nam de tijd voor advies over welke producten het beste passen bij mijn huidtype en behoeften, en ze heeft helemaal gelijk gehad. Mijn huid voelt zachter en ziet er egaler uit. Kortom, de producten voelen luxe aan, zijn makkelijk in gebruik en mijn huid is merkbaar verbeterd sinds ik ze gebruik. Dehuidspecialistshop.nl kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar kennis, kwaliteit en persoonlijke aandacht!

Een superfijne dagcreme die niet vet aanvoelt

De dagcrème van Absolution voelt erg lekker op de huid en voelt niet vet zoals vele andere dagcrèmes soms wel kunnen doen. Deze crème hydrateert mijn huid supergoed en doet wat hij belooft!

Super snel in huis

De volgende dag had ik al mijn favoriete producten in huis. Goed ingepakt en nog een attentie erbij ook.

Geweldig!

Heel tevreden met de service en snelheid van mijn eerste bestelling! Snel geleverd en mooi verpakt! Top!

Dorpsstraat 66

1901 EM Castricum

Over Dehuidspecialistshop.nl

Onze missie is om jou te voorzien van een zorgvuldig samengestelde collectie huidverzorgingsproducten die voldoen aan de diverse behoeften van verschillende huidtypen. Of je nu op zoek bent naar producten voor een gevoelige huid, anti-aging of gewoon dagelijkse basisverzorging, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bij de Huidspecialistshop geloven we in transparantie en eerlijkheid. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ingrediënten, effectiviteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die dezelfde waarden delen als wij. Bij elke aankoop bij de Huidspecialistshop kun je erop vertrouwen dat je investeert in producten die goed zijn voor jouw huid en goed voor de planeet.