Dorpsstraat 66
1901 EM Castricum
Onze missie is om jou te voorzien van een zorgvuldig samengestelde collectie huidverzorgingsproducten die voldoen aan de diverse behoeften van verschillende huidtypen. Of je nu op zoek bent naar producten voor een gevoelige huid, anti-aging of gewoon dagelijkse basisverzorging, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bij de Huidspecialistshop geloven we in transparantie en eerlijkheid. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ingrediënten, effectiviteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die dezelfde waarden delen als wij. Bij elke aankoop bij de Huidspecialistshop kun je erop vertrouwen dat je investeert in producten die goed zijn voor jouw huid en goed voor de planeet.