Perfecte service!
Het pakketje was super snel bezorgd en de producten zijn van erg goede kwaliteit. Ik ben er super blij mee!
13 December 2025
Fleur
Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een soepele bestelervaring. De algehele ervaring wordt als prettig en betrouwbaar beschreven, met extraatjes die de ervaring verbeteren. De winkel komt betrouwbaar en waardegericht over bij herhaalbezoeken.
13 December 2025
Fleur
En snelle levering
11 December 2025
Marina
Castricum
Fijne webshop om te bestellen
11 December 2025
E
Castricum
Alles wat ik besteld had kwam heel snel, was mooi ingepakt en er zat een leuk kaartje bij.
10 December 2025
Edith
Alphen aan den Rijn
De ontvangst van mijn bestelling voelde als een kadootje krijgen, zo mooi met aandacht was de zending verzorgd! Dank daarvoor!
8 December 2025
M.J.Slangen
ZEIST
Snel geregeld en heel fijn product.
5 December 2025
Angela
Castricum
Het product is snel geleverd en Dehuidspecialistshop is een webshop waar alles klopt. Overzichtelijke informatie, en producten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Je merkt dat hier vakkennis en passie achter zit. Bestellen gaat soepel, verzending is snel en elke bestelling komt met iets extra's. Kort gezegd: een professionele, betrouwbare webshop die met zorg werkt en waar je als klant echt gezien wordt. Een aanrader voor iedereen.
4 December 2025
Eva
Goede producten, snelle levering
2 December 2025
Marlon
Heiloo
Snelle verzending, en kreeg een heel lief cadeautje bij mijn bestelling
20 August 2025
Britt
Boorsma
Ik vond het geweldig en het resultaat is super!
8 August 2025
Livia
Zwanenburg
Zeer ervaren, vriendelijk en professioneel!
8 August 2025
Bianca
Zwanenburg
Duidelijke productinformatie en fijne producten
16 July 2025
Mirjam
Prettig advies!
16 July 2025
Marijke
Amsterdam
Altijd fijn om hier weer te komen voor mijn huid. Goed en professioneel geholpen.
14 July 2025
Uitgeest
Duidelijke webshop
Guido
Castricum
Fijne klantenservice en ik kreeg een leuk kadootje bij de bestelling. Uitgebreid assortiment
Meta
Beverwijk
Snelle levering en fijne site!!
Marit
Uitgeest
Webshop snelle levering, leuk ingepakt en toegankelijk. Goed geholpen
4 July 2025
M.D.M.
Goede service, leuke extra’s
4 July 2025
Pien
Heiloo
Eva Groot
Beverwijk
Het was snel bezorgd, alles was mooi verpakt. Er zaten extra samples bij!
Gerda
Jacqueline
Castricum
Super fijne webshop voor mooie producten. Snel geleverd, mooi ingepakt en natuurlijk fijn in het gebruik! Raad het iedereen aan om hier te bestellen!
30 June 2025
Marleen
Castricum
Onze missie is om jou te voorzien van een zorgvuldig samengestelde collectie huidverzorgingsproducten die voldoen aan de diverse behoeften van verschillende huidtypen. Of je nu op zoek bent naar producten voor een gevoelige huid, anti-aging of gewoon dagelijkse basisverzorging, wij hebben alles wat je nodig hebt.
Bij de Huidspecialistshop geloven we in transparantie en eerlijkheid. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ingrediënten, effectiviteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die dezelfde waarden delen als wij. Bij elke aankoop bij de Huidspecialistshop kun je erop vertrouwen dat je investeert in producten die goed zijn voor jouw huid en goed voor de planeet.
Dorpsstraat 66
1901 EM Castricum