Planken zijn keurig op tijd geleden. Kwaliteit lijkt zo op eerste fezicht in orde. Ik moet nog met de klus verzinnen.
ga zo door
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee.
Beste Peter, Wat een mooie reactie! Fijn dat je onze vriendelijkheid en meedenken waardeert. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Een relatief kleine bestelling Het bestellen ging redelijk soepel Maar de communicatie omtrend leveren kan beter. Je moet zelf een dag vooraf bellen en toen bleek eea niet binnen bij jullie, dus is er nieamd thuis gebleven. Toch is er een deel geleverd? en op de vrijdag na Hemelvaart, waar wij aangegeven hebben niet thuis the zijn is toch de rest geleverd?
Ik wordt altijd netjes geholpen. korte levertijd.
Beste Hans, Dankjewel voor je positieve reactie! Goed om te horen dat je netjes geholpen bent en dat de levertijd naar wens was. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Enkele weken geleden hebben wij samen met de buren Trespa platen aangeschaft om de huidige delen boven onze garages te vervangen. De platen bleken bij plaatsen niet op de juiste doorgeven maat gezaagd, dus moesten we de klus onderbreken om dit opnieuw te laten zagen. Daarnaast bleken bijna alle platen niet netjes gezaagd, (waarschijnlijk een verkeerd of versleten zaagblad gebruikt),waardoor bijna alle platen rondom kleine beschadigingen hebben. Kortom, meer dan €900,- uitgegeven, met het idee betere kwaliteit te krijgen dan bij een bouwmarkt, maar uiteindelijk niet het resultaat waarop was gehoopt.
Beste Franck, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat ontzettend vervelend dat de Trespa platen niet op de juiste maat én met beschadigingen zijn geleverd. Dat is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten: kwaliteit staat bij ons op nummer 1. We willen dit graag zo snel mogelijk met je oplossen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Vermeld daarbij ook graag bij welke vestiging de platen zijn gezaagd, zodat we dit intern kunnen oppakken en verbeteren. Daarnaast horen we graag of de platen al zijn verwerkt of nog ongebruikt zijn, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. We vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent en dat je met een goed gevoel je project kunt afronden! Alvast bedankt voor je medewerking. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Altijd vriendelijk Behulpzaam Goede prijsafspraken maken
Beste Walter, Bedankt voor je positieve woorden! Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid, behulpzaamheid en prijsafspraken waardeert. We blijven ons best doen om je goed te blijven ondersteunen. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Leveringen gaan goed alleen prijzen stijgen te hard ! Ook voor kleine hoeveelheden is prijsstelling te hoog Lege pallet retour kan beter
Beste Wim, Bedankt voor je eerlijke feedback. We zijn blij dat de leveringen goed verlopen. We begrijpen dat de stijgende prijzen een punt van zorg zijn, en ook dat de prijsstelling voor kleine hoeveelheden niet altijd ideaal is. We nemen je opmerkingen serieus en kijken hoe we dit beter kunnen afstemmen. Ook voor het retourproces van lege pallets willen we graag verbeteringen doorvoeren. Dank dat je dit met ons deelt! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Advies op maat, groot assortiment en leveringen meestal op tijd.
Beste Toon, Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je ons advies op maat, het brede assortiment en de leveringen waardeert. We blijven ons inzetten om je nog beter van dienst te zijn. Mocht je nog verbeterpunten zien, horen we dat natuurlijk graag! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Ben een doe het zelver maar nog nooit Keraliet gevelbekleding gekocht. Hulp gevraagd en gekregen....helaas wel verkeerde hoek profiellen ontvangen maar die kon ik inruilen tegen de goede.
Beste Henry, Wat fijn dat je de hulp hebt gekregen die je nodig had! Vervelend dat je verkeerde profielen hebt ontvangen, maar gelukkig hebben we het kunnen oplossen. We hopen dat je project nu geslaagd is! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Na bestelling goede afhandeling
Beste Twan, Dankjewel voor je feedback! We zijn blij dat de bestelling en de afhandeling naar wens zijn verlopen. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Prettig
Beste Gert, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je ervaring prettig was. We hopen je graag nog eens van dienst te mogen zijn! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Makkelijk bestellen snelle levering en goede service
Beste Frank, Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat je het bestelgemak, de snelle levering en onze service zo waardeert. We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer te mogen helpen! Met Vriendelijk Groet, Team Jongeneel
Altijd klant vriendelijk.
Goede communicatie, service en een ruime voorraad
Beste Chris, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je onze communicatie, service en ruime voorraad waardeert. We doen ons best om altijd aan je verwachtingen te voldoen en kijken ernaar uit om je snel weer te helpen! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Al een aantal jaren klant bij Jongeneel Woerden. Altijd snel en vakkundig geholpen door klantvriendelijk personeel. Voldoende voorraad op de locaties en anders snel vanuit het DC geleverd.
Beste John, Wat een fijne review, bedankt daarvoor! We zijn blij dat je al jaren klant bent bij Jongeneel Woerden en dat je onze snelle en vakkundige service, klantvriendelijkheid en voorraad zo waardeert. We blijven ons inzetten om jou snel en professioneel te helpen bij elk project. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Goed geregeld en goed contact.
beste Jelle Fijn dat je een goede ervaring hebt met ons! Wij hopen dat we nog lang samen door kunnen gaan! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
zeer vriendelijk personeel zowel kantoor als in het magazijn en altijd wel voorraad van wat we nodig hebben
Beste Dave, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de vriendelijkheid van ons personeel en de beschikbaarheid van onze voorraad waardeert. We streven ernaar om jou altijd snel en goed te helpen! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
IK heb een goede ervaring met Jongeneel, altijd behulpzaam goed meedenkend staan altijd voor je klaar prijs kwaliteit.
Beste Rini, Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de prijs-kwaliteitverhouding. We blijven ons graag inzetten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Goede en prettige samenwerking
Beste Michiel, Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze samenwerking als prettig en goed ervaart. Daar doen we het voor! We blijven ons inzetten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Zijn altijd klantvriendelijk en denken graag met je mee. En de koffie is goed.
Beste Chris, Fijn dat u goed geholpen bent! Wij hopen om snel weer een kopje koffie te drinken! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
goed geholpen en zijn altijd vriendelijk
Ik kom graag in de vakwinkel.
Beste Esther, Fijn om te horen dat u graag in de winkel komt! We hopen u snel weer in de winkel te zien! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
het fijne van jongeneel is de landelijke dekking
Beste Francois, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat u dat vind! Wij hopen dat u snel bij ons terug komt! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Jongeneel is een bedrijf die op tijd levert wat je bestelt, ze communiceren goed, ze denken met je mee.
Beste Roland, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring heb gehad bij ons. We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel