Eenvoudig, snel en compleet

Eenvoudig online bestellen, prima telefonische ondersteuning en levering op tijd met zelfs de avond ervoor een tijds indicatie van levering. Voor mij een van de eerste ervaringen met Jongeneel maar ik ben dik tevreden.

dienstverlenig prima, accountaanmaakprocedure kut

Ik heb er anderhalf uur over gedaan om een account aan te maken. De mededelingen die op het scherm verschenen bij een password dat niet door de password parser geaccepteerd werd waren formeel niet juist. Doorzetten loonde, lof over bediening in Breda.

hele goede persoonlijke service en hulp

ideaal met de auto + aanhanger er doorheen .. als je buiten komt is je aanhanger vol met alles wat je nodig hebt.

klantcontact

Ik had 2 artikelen besteld en betaald. Echter een artikel afgezegd i.v.m. niet juiste maat. Na telefonisch en persoonlijk contact zou ik telefonisch worden geinformeerd t.a.v. het te veel betaalde bedrag. Tot heden geen contact met verkoper na toezegging. Ik hoop op een correcte afronding.

Snelle levering, maar aantal planken zo slecht dat ze niet te gebruiken waren

De levering was snel en keurig geregeld. Echter zaten er een paar rabat delen bij met grote gaten, 1 kromme plank en van 2 planken aan de onderkant kapot waardoor ze niet bruikbaar waren. Echter, had ik gelukkig genoeg. Waarschijnlijk had ik ze wel kunnen omruilen als ik er achteraan had gebeld.

goede prijs/ kwaliteit verhouding en goede service

Goede service, snelle leveringen/ goede adviezen.

Goede bediening en goed hout

Vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen, goed assortiment. Wat lang moeten wachten omdat er meer personeel in het kantoor dan aan de balie was.

Goede samenwerking met voorlichting in de vorm van workshops en advies op verzoek en natuurlijk goede kwaliteit van producten.

Duidelijke communicatie en snelle reactie

Ik had een offerte opgevraagd en daar werd snel op gereageerd. De bestelling ging ook echt super snel waardoor ik hele snel alle materialen binnen kreeg.

vriendelijk en behulzaam

wordt goed en plezierig geholpen en hoef nooit te wachten met vragen

Goede service aardig personeel

Bij het afhalen worden we snel geholpen Bij bestelling wordt alles goed geregeld

Goed advies en snelle levering

Alles duidelijk omschreven en op tijd geleverd Wat wil je tegenwoordig nog meer

Altijd meedenkend en behulpzaam, veel op voorraad.

Zie boven

klantvriendelijk en behulpzaam

wat ik ervaar is dat we snel geholpen worden op een deskundige manier.

Fijn

Fijn bedrijf vriendelijk personeel

Prima, precies geleverd zoals afspraak!

Bestelling precies geleverd. Chauffeur belde netjes een half uur vantevoren

Snelle service en zeer klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk

Behulpzaam en goede service.

Abet platen gezaagd geleverd

Vooraf door Michael Kragt inhoudelijk en zinnig besproken, blij mee. Keurig HPL voorgezaagd en klaargelegd op pallet om zo mee te kunnen nemen en lokaal te verwerken. Goed gelopen, blij mee!

Goed contact

Goede uitleg n materialen en toepassingen

Fijn bedrijf en uitstekend service.

Goed bedrijf Jongeneel Kunt gewoon met de bus naar binnen rijden en soms wordt je geholpen om de spullen in te laden en iets te zagen. Alles voor de bouw vind je daar en mogelijkheid om een bakje koffie te drinken en toilet bezoek kan ook. Dus voor mij helemaal prima. Kom daar graag. Groetjes van Peter Jacobs klusbedrijf uit Groesbeek.

Zeer behulpzaam personeel

Klant vriendelijk en behulpzaam personeel

Klant vriendelijke bediening en koffie

Goed geregeld!!!

Had hard houten schroten snel nodig en is ook snel geregeld waardoor ik de klus kon afmaken!!! Super tevreden

Symon Spierweg 17

1506 RZ Zaandam