Snelle verzending, heel fijn!

Zeer snelle levering

Ik ben altijd verbaasd hoe snel ik mijn bestelling binnen heb. Heel fijn!

Integer en zeer waardevol familiebedrijf

Mijn ervaring, zowel tijdens consult in de praktijk als bij de keuze en aanschaf van zelfzorg middelen, is heilzaam en positief, met langdurige nawerking. Er wordt aandacht vol en respectvol met de mensen omgegaan. Wat een mooie praktijk, daar zit (al meerdere generaties) liefde in!

Altijd goed bereikbaar

Bijzonder veel baat bij de supplementen

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Donderdag besteld en vrijdag al binnen. En snelle reactie nadat ik een mail had gestuurd met een vraag. Goed advies gekregen. Heel fijn.

Heeft hele goede kennis over alles

weet waar hij het over heeft, geeft duidelijk uitleg van waar hij mee bezig is en hoe en medisch allemaal in elkaar zit. Het is allemaal erg helder.

Betrouwbaar en snel

Bestelling wordt meteen opgepakt en als het even kan volgende dag bezorgd. Uitstekend!

Gewoon geweldig!

Zoals de titel al doet vermoeden, gewoon geweldig en een flinke steun.

Het werkt gewoon!

Vanaf dat ik bij Schreuder kom gaat mijn gezondheid vooruit, iets wat ik met de reguliere zorg niet voor elkaar heb gekregen. Ook fijn dat ze bij vragen gelijk reageren!

Zeer goede ervaring. Ook in de praktijk zelf

Altijd een zeer snelle levering. De middelen zijn goed te vinden in de shop. Duidelijke omschrijving over de middelen.

Als gezondheid u aangaat dan is uw welzijn in goede handen

Naast de “reguliere” artsen die zeer kundig zijn. Is het verstandig er een ander geluid tegenover te zetten. Zeker iemand die naar je gehele lichaam kijkt en weet wat nodig is om zonder chemische middelen niet van probleem naar probleem te gaan. Vandaar dat ik naast de Isala artsen tevens mijn ziekte liet begeleiden door deze kundige natuurgeneeskundige. En dat is mij zeer goed bevallen. Toch jammer dat ze niet met elkaar praten vandaar dat ik de intermediair mocht zijn. Hulde aan deze “reguliere” natuurgeneeskundige wat de patiënt ten goede komt.

Uitstekend, snelle levering

Gisteren besteld, vandaag in huis. Sneller gaat niet!

Boven verwachting

Toen ik in 2017 gediagnostiseerd werd met de ziekte van Parkinson, stortte mijn wereld in, want deze tot dan toe voor mij onbekende ziekte ging ineens mijn toekomst bepalen. Gelukkig is die toekomst redelijk stabiel en kan ik een redelijk normaal leven leiden met Parkinson, dankzij de behandeling met natuurlijke supplementen zoals Ginko en PQQ. Beide supplementen zorgen ervoor dat de Levodopa beter opgenomen wordt. Ook het gebruik van slaaprust in combinatie met magnesium heeft ervoor gezorgd dat ik weer gewoon rustig slaap zonder de vervelende onrustige slaap die zo kenmerkend is voor de ziekte van Parkinson. De magnesium heeft dusdanig geholpen, dat ik niet meer met zware benen wakker wordt. Kortom, ik gun dit iedereen die lijdt aan de ziekte van Parkinson. Helaas is de ziekte nog niet te voorkomen of te genezen, maar met de supplementen van Schreuder is het draagbaar.

prima !

Prima , luid en duidelijk advies .

Later alles prima gegaan!! Site was eerst niet beschikbaar!!

Snelle levering. Alles op voorraad beschikbaar.

Integer en werken met goede producten!

Fijne mensen om mee te werken! Onze overheid moet dit stimuleren incl. de zorgverzekeraars!!

Prima en goed

Prima en goed

Uitmuntend!

Hoe en waar moet ik beginnen en kan ik wel goed verwoorden hoe top ik ze wel niet vind! Altijd vriendelijk, professioneel, doen wat ze zeggen en bovenal ze leveren werkelijk waar TOP producten zowel voor mijzelf als voor mijn paard! Wat ik allemaal wel niet geprobeerd hebt om te kunnen slapen en 1 mailtje naar Schreuder en hoppa ik kan weer slapen! Ik kan ze wel zoenen!

Of het helpt weet ik niet, maar wel snel geleverd

uitstekend

Snelle service en fijne producten

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Fijne producten

Niet alle pillen zijn gemakkelijk te slikken.

Ik heb regelmatig en met name last met het doorslikken van de glucosaminepil. Een witte dop vind ik persoonlijk handiger. Daar kan je met stift op schrijven ( hoeveel/ tijd op een dag)

Makkelijk te bestellen op de site, goede uitleg. Super snelle levering en ontzettend goede producten.

Ondersteunend en eerlijk

Een aantal jaren ben ik bij Jeroen geweest. Ik vond het waardevolle momentjes. Het heeft me inzichten gegeven en mijn gezondheid ondersteunt. Dank je wel Jeroen.

Naast "reguliere" zorg tevens een "alternatieve" zorg

Allereerst was het een verademing dat er iemand vanuit het geheel kijkt en niet alleen naar waar het niet goed zit. Ook fijn was dat er iemand was die hoop gaf ipv steeds aangaf dat weten we nog niet zoals de reguliere zorg Jammer dat de beiden disciplines van "regulier" en "alternatieve" zorg niet met elkaar communiceren waardoor beiden minder leren in plaats van elkaar te respecteren. Kortom ik was en ben zeer tevreden dat het zo is gelopen en dat ik daardoor zonder stoma loop. Wel moet ik melden dat ik te laat aangeklopt hebt bij de "alternatieve" zorg. Maar ik zou het morgen weer zo doen. Complimenten aan deze natuurgeneesheer Dhr J.Schreuder

Nieuw Baarnstraat 45

3743 BP Baarn

Over Schreuder Natuurgeneesmiddelen

Sinds 1958 is Schreuder Natuurgeneesmiddelen een vertrouwd adres voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Als familiebedrijf combineren wij jarenlange ervaring in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie en heilmagnetisme met een persoonlijke benadering. Onze praktijk en webshop bieden een breed assortiment aan hoogwaardige natuurlijke producten, zorgvuldig geselecteerd om lichaam en geest in balans te brengen. Wij geloven in de kracht van de natuur en bieden ondersteuning bij uiteenlopende gezondheidsklachten, van vermoeidheid tot hormonale disbalans. Onze gezondheidsprofessionals denken actief met je mee en adviseren op maat, zodat je altijd de juiste oplossing vindt. Klanten waarderen onze deskundigheid, snelle levering en warme service. Bij Schreuder staat kwaliteit voorop: al onze producten zijn puur, effectief, vrij van onnodige toevoegingen en gekeurd volgens strenge kaders van de FSSC 22000 . Of je nu kiest voor voedingssupplementen, kruidenpreparaten of orthomoleculaire middelen – je bent verzekerd van natuurlijke ondersteuning die werkt. Bezoek een van onze praktijken of bestel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Ontdek zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op Schreuder Natuurgeneesmiddelen – Tussen mens en natuur, de balans.