Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering en professioneel advies. Klanten waarderen de duidelijke informatie op de site en de vriendelijke, ervaren medewerkers. Er is een doorlopend gevoel van betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht, met nadruk op kwaliteit en service.
Vriendelijk en betrouwbaar. Vlotte levering.
19 July 2026
Marja
Huizen
Van een slechte stoelgang met perioden met diarree door langdurige pijnstilling en ooeratie met antibiotica naar een fijne ontlasting en geen darmklachten meer in een paar dagen tijd!
9 July 2026
Anrie
Zeewolde
Hele fijne snelle verzending!
4 July 2026
Lisette
Arnhem
Geweldige service en vriendelijke bediening!
1 July 2026
JANNY
ZWOLLE
Heel vertrouwd
28 June 2026
Cees
Haarlem
Behandeling vindt plaats in dialoog en lichaamsgericht. Wat past op jouw lijf.
27 June 2026
Zéér snelle levering!
25 June 2026
Willemijn
Muiderberg
Op advies van de dierenarts geef ik mijn paard de paddestoelenmix en kurkuma van Bonusan nadat er ernstige ontstekingen waren geconstateerd aan het gebit (EOTRH). Ook na behandeling in de kliniek ben ik hiermee doorgegaan met goed resultaat.
24 June 2026
Joke
Bilthoven
fijn om de voedingssupplementen te gebruiken advies te krijgen
17 June 2026
Elly
Putten
Producten middels de zoekfunctie makkelijker te vinden dan via de categorien.
14 June 2026
Onno
BOnaire
Zorgzaam, vriendelijk en erg behulpzaam.
14 June 2026
Toos
LAGE VUURSCHE
Een bestelling gedaan via de webshop, omdat de producten onder de naam Schreuder mij goed bevallen. Werd snel en accuraat opgepakt en vlot bezorgd!
8 June 2026
Wil
Eemnes
Snelle leveribg
7 June 2026
Marga
Nieuwstadt
Luisteren goed. Altijd duidelijke uitleg bij inhoudelijk gestelde vragen. Professioneel.
28 May 2026
Anneko
Budel-Dorplein
geweldige produkten,goede uitleg en snelle levering
27 May 2026
Jolanda Veneman
Geldrop
Ik bestel sinds december 2025 op advies van mijn dierenarts meerdere producten voor mijn paard (paddenstoelenmix en kurkuma) en ben daar zeer tevreden over. Inmiddels heeft zij een klinische behandeling ondergaan aan het gebit en deze producten ondersteunen haar herstel. Ze is weer helemaal haar stralende zelf.
18 May 2026
Joke
Bilthoven
Goed snelle levering
16 May 2026
Annemiek
Apeldoorn
Duidelijke website en ook via de email goed bereikbaar.
10 May 2026
Margriet
Deventer
Snelle, correcte afhandeling en service en producten van top kwaliteit.
8 May 2026
C.C.L.M.
Snelle levering. Heel blij mee
2 May 2026
Ellen
Van der Plaats
Ik ben altijd op zoek naar alternatieven voor het reguliere medische traject, waar ik in de loop der jaren door negatieve ervaringen steeds minder vertrouwen in heb gekregen. Schreuder biedt het alternatief waar ik vertrouwen in heb.
21 April 2026
Feija
zwolle
Artikel voorradig, snel geleverd en goede kwaliteit.
11 April 2026
F
Buren
Ok
1 April 2026
Cees
Haarlem
Super snelle levering zonder verzendkosten
31 March 2026
Ingrid
Soest
Sinds 1958 is Schreuder Natuurgeneesmiddelen een vertrouwd adres voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Als familiebedrijf combineren wij jarenlange ervaring in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie en heilmagnetisme met een persoonlijke benadering. Onze praktijk en webshop bieden een breed assortiment aan hoogwaardige natuurlijke producten, zorgvuldig geselecteerd om lichaam en geest in balans te brengen.
Wij geloven in de kracht van de natuur en bieden ondersteuning bij uiteenlopende gezondheidsklachten, van vermoeidheid tot hormonale disbalans. Onze gezondheidsprofessionals denken actief met je mee en adviseren op maat, zodat je altijd de juiste oplossing vindt. Klanten waarderen onze deskundigheid, snelle levering en warme service.
Bij Schreuder staat kwaliteit voorop: al onze producten zijn puur, effectief, vrij van onnodige toevoegingen en gekeurd volgens strenge kaders van de FSSC 22000 . Of je nu kiest voor voedingssupplementen, kruidenpreparaten of orthomoleculaire middelen – je bent verzekerd van natuurlijke ondersteuning die werkt.
Bezoek een van onze praktijken of bestel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Ontdek zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op Schreuder Natuurgeneesmiddelen – Tussen mens en natuur, de balans.
Nieuw Baarnstraat 45
3743 BP Baarn