Perfect geregeld

Volgens afspraak geleverd op de gevraagde plek. Netjes neergezet en van te voren werden wij gebeld Ophalen werd een dag later maar was geen probleem en weer netjes meegenomen. Goed geregeld en hiervoor kan je zelf niet naar de stort rijden

Snelle levering, goed contact bij neer zetten

Bij t leveren worst je gebeld 15 minuten , dan kan je al klaar staan. Ophalen ging bericht ook goed. Alleen wonen wij nog niet op dat adres. Zou fijn zijn als we bericht kregen dat de bak opgehaald is. Voor de rest zeeeer tevreden

Container was prima, contact opnemen ging moeilijk

Container was prima. Contact opnemen ging moeilijk.

Praktisch en prijstechnisch voordelig.

Online aanvragen is prettig werkt allemaal top. Echter de afgesproken dag en tijdstip, geen gehoor en container niet op komen dagen. Uiteindelijk dag erna, niet thuis en daarom container niet helemaal op juiste plek... Verder afhandeling prima.

Gewoon heel goed

Heel makkelijk om te reserveren via de site, mijn vraag meteen beantwoord, Na melding op zondag dat de container opgehaald kon worden, werd deze op woensdag opgehaald(maandag pasen), dus prima!

Snelle levering, trage ophaling

Het bestellen ging erg makkelijk. Voldoende keus en prijstechnisch goed. Ophalen gaf wel een probleem. Haalopdracht ingevoerd maar datum niet nagekomen. Gebeld en gechat, maar geen reactie. Uiteindelijk via een mail werd de container de volgende dag opgehaald

Snel geleverd,en goede prijs.

erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Alles is verlopen zoals het moest. De container is op tijd aangekomen en ook op tijd opgehaald. De service was perfect. De volgende keer dat ik het nodig heb, weet ik wat mijn keuze zal zijn: Praxis is de beste

Snel geleverd, traag gehaald

De puincontainer is op de geplande dag geleverd maar een week te laat opgehaald. Het is bij ons betaald parkeren met een vergunningvrije periode van een week, als de container dan twee weken staat wordt je niet blij. Ik kan ze aanbevelen mits er geen betaald parkeren is.

Container dropped off, but no pick up!

The container was dropped off on the correct date. However, it took a week longer than expected for them to collect it! Customer service was not especially helpful.

Verkeerde container en leverdatum

Er was een optie voor een dichte container op onze locatie op een dag, Praxis schoof dit makkelijk door naar een kleine lokale verhuurder die dit helemaal niet had en niet kon leveren. Meerdere keren bellen met Praxis zonder een echt antwoord, de app werkte niet goed qua gegevens. Uiteindelijk de lokale verhuurder gesproken en die gaf aan dat hij dit nooit kon leveren en al dagen stad en land aan afbellen was voor me. Maar wij stonden stil op de bouw, dus uiteindelijk een open container geleverd omdat we door moesten en medelijden hadden met de lokale partij. Praxis spant lekker andere voor hun karretje zonder te weten of dit mogelijk en reëel is, maar wel de klant het zo voor laten doen. Hierdoor heb ik dus uiteindelijk onnodig lang moeten wachten op een container (5 dagen) en teveel betaald voor de daadwerkelijk geleverde container.

Snelle levering en scherpe prijs

Container volgens afspraak en snel geleverd. Minder betaald dan anderen vroegen.

De container is gebracht en gehaald op de afgesproken dag en het werkte perfect

Top.

Goede service. Duidelijke uitleg.

Prima service voor het huren van een container. Enige minpunt was dat het proces van het ophalen van de container wat stroever verliep, maar hij was uiteindelijk op de goede dag en vroeg opgehaald.

Helemaal goed

Goed,

Slechte informatie

Duidelijke voorafgaand aan huur verwoorden wat er allemaal niet in mag. Dan is de verassing van de extra €210 minder groot als de container wordt afgevoerd.

Keurig geleverd en opgehaald

Netjes contact over het levermoment in overleg een dag eerder. Ophalen eenvoudig aangemeld. En binnen de marge can 3 dagen opgehaald. Gezammelijk plaats bepaald. Aanradertje.

Bereikbaarheid is superslecht

Het heeft ruim 3 weken geduurd voordat mijn container werd opgehaald. Blijkbaar had ik het verkeerde soort afval in de container, maar om dat te wijzigen zodat de container wél werd opgehaald was een drama. Via telefoon (computer), Whatsapp, mail en chat geen reactie gekregen. Uiteindelijk zelf via de uitvoerder (niet Praxis) geregeld.

Perfect geregeld

Het is gegaan zoals ik het gepland prima geregeld.

Goed geplaatst.

Prima geholpen. Bericht gekregen dat hij binnenkort opgehaald wordt maar geen bericht gehad dat hij opgehaald is.

Redelijk goede ervaring

De aanvraag ging makkelijk en een datum prikken om de container te plaatsen was erg makkelijk. Wat minder was dat de datum die je had gekozen verplaats werd naar een paar dagen later dit gaf een klein beetje stress omdat je alles had geregeld voor die dag. Uiteindelijk is het wel goed gekomen. Omdat ik een 15 kuub container had besteld en die waren er maar beperk aantal ervan vandaar dat de container twee dagen later werd geplaatst. Het contact met de chauffeur hoe de container en waar de container moest komen is zeer goed gegaan en ook het ophalen van de container is goed verlopen.

Snelle levering trage ophaal.

De levering ging snel,maar het ophalen heeft nog heel lang geduurd. Toch beveel ik ze aan.Het kan een keer voorkomen dat ze wat trager zijn met de de container ophalen,zullen we maar zeggen!!!

Top chauffeur

Hele aardige kerel die het kundig deed afleveren van de container. Jammer dat ik moest bij betalen maar kon niet anders met de hoeveelheid die we hadden

Ophalen duurt lang

De levering verliep als verwacht. Inmiddels wacht ik al 2 weken op een ophaaldag. Na meerdere keren bellen en berichten sturen voel ik me niet serieus genomen. Er word telkens gezegd dat het binnen drie dagen opgehaald gaat worden of dat het echt niet kan, maar iedere keer weer verplaatst de datum en nu nog steeds staat de bak bij ons. Dit noem ik een slechte ervaring. Jammer!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.