Laden reviews...
2.571 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat Praxis overwegend positief werd beoordeeld met snelle levering en vriendelijk personeel. Er zijn wel klachten over planningsvertragingen en communicatie. Over het algemeen bleef de service betrouwbaar en betaalbaar, met veel tevreden klanten.
De container besteld voor het dagdeel 12:00-17:00 uur. Staat de chauffeur om 07:50 uur voor de deur. Gelukkig was er iemand thuis die de chauffeur aanwijzingen kon geven. Na alles duidelijk te hebben gecommuniceerd heeft de chauffeur de container toch verkeerd om geplaatst met het lage inlaad gedeelte naar een boom. Terwijl hij duidelijke instructies had gekregen. De chauffeur is weggereden en toen zagen wij pas dat hij verkeerd stond. Direct met de klantenservice gebeld, dat ze meteen de chauffeur moeten bellen want die was bij wijze van spreken nog in de straat. Nou dat gesprek ging erg langzaam en werd ca 5 minuten in de wacht gezet. Het antwoord was vanmiddag komt de chauffeur de container omdraaien, nou je raad het al nog geen 10 minuten later stond de chauffeur al voor de deur om de container te draaien. Hierna volgde een rekening van 50 euro voor het omdraaien van de container en een factuur van € 84,70 voor wachttijd. Ben benieuwd wat me nog meer te wachten staat als de container morgen wordt opgehaald.
29 June 2026
Sylvia
Hellevoetsluis
Voor het ophalen van mijn container zijn minimaal 3 vrije parkeerplekken nodig. In Amsterdam kan ik niet hele dag 3 parkeerplekken afzetten met een lint. Ik had praxis puincontainer bedrijf soeciaal hierover gebeld en verzocht mij vooraf over de tijdstip te contacten. S'ochtends rond 07:40 stond de ophaler van de container opeens voor de deur zonder enige melding. Er stond op die tijd een auto van iemand naast de container en dus kon het ophalen niet doorgaan. Ik heb bij verschillende buren aangebeld en niemand wist van wie de auto was. Nu krijg ik €150 boete omdat het ophalen van de container niet door kon gaan.
24 June 2026
Mazhar
Amsterdam
Besteld voor in de ochtend en hij was ook lekker vroeg. Kon zelfs op de parkeerplaats voor mijn huis ondanks de beperkte ruimte. Alleen zou het ophalen wat sneller kunnen. De 8e afgemeld en de 13e pas opgehaald en dat is laat daar er maar beperkte parkeergelegenheid is tegenwoordig.
18 June 2026
J.A.
Breda
Fijn om te horen dat de levering vroeg en soepel verliep, en dat de plaatsing ook op die beperkte plek gelukt is. Dat de ophaling wat later was dan je had gehoopt, had dat anders mogen gaan. Als je dat nog even met ons wil doornemen, hoor ik het graag via [email protected].
Goede communicatie per email.
17 June 2026
Johan
Spijkenisse
Fijn om te horen, Johan! Prettig dat de communicatie voor jou goed voelde. Veel succes met het klussen.
Mijn ervaring met de service was over het algemeen positief. De levering en het ophalen van de container verliepen snel en volgens afspraak. Wel is er één aandachtspunt: bij de levering en plaatsing van de container is er geen telefonisch contact geweest, terwijl dit wel was aangekondigd (een belletje ongeveer een halfuur van tevoren). Dit was in mijn situatie, omdat ik in een flat woon, wel belangrijk. Hierdoor heb ik de container aanvankelijk niet direct herkend, mede omdat deze voorzien was van het logo van een partnerbedrijf en niet van het verwachte eigen logo. Ook was dit belangrijk om de plaats van de container te bepalen. Ondanks dit punt ben ik tevreden over de snelheid en verdere afhandeling van de service.
17 June 2026
Charlain
Assen
Fijn om te horen dat de levering en het ophalen soepel zijn verlopen, Charlain. Bedankt dat je ook aangeeft wat anders had kunnen gaan, dat nemen we serieus. Als je het fijn vindt, mag je altijd even mailen naar [email protected] zodat we dat samen kunnen bekijken.
Streng in regels richting klant maar flexibel in regels die met eigen levering te maken hebben. Verschillende keren met de helpdesk moeten bellen omdat de container niet opgehaald werd. Zeer vriendelijke mensen maar ze moesten iedere keer terugkomen op hun eerder toegezegde afspraak. Als er een chauffeur ziek wordt bijvoorbeeld, kunnen ze niet direct schakelen, dan moet je weer extra dag(en) wachten.
Moniek
Eindhoven
Geen op- of aanmerkingen. Prima breng en haalservice. Chauffeur is vriendelijk en denkt mee over de juiste plaats
Frank
Dordrecht
Fijn om te horen, Frank! Prettig dat alles naar wens is verlopen en dat je je goed geholpen hebt gevoeld. Veel succes met het klussen!
Geen problemen alles naar wens
siemen
Oudega Gem Smallingerlnd
Fijn om te horen, Siemen! Dat alles soepel is verlopen en naar wens was, is precies wat we voor ogen hebben. Veel succes met het klussen!
I requested the removal of the container on 12-06-26 and so far, the container is still parked in front of the house.
Frederico
Leiden
De bak werd op tijd geleverd. Komst werd aangekondigd
Ton
Nieuwegein
Bedankt, Ton! Fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat je op tijd werd geïnformeerd. Succes met het klussen!
As a German company, it is not always easy to find reliable partners."
Gerold
Nordhorn
Gerold, fijn om te horen dat de samenwerking goed beviel. We helpen je graag weer als je een volgende keer een container nodig hebt.
Fijne klantenservice voor vragen. Bak is snel en volgens afspraak opgehaald. Niks te klagen!
14 June 2026
Cheyenne
Steenwijk
Fijn om te horen, Cheyenne! Dat de levering en ophaling soepel zijn verlopen en dat je de klantenservice als prettig hebt ervaren, dat maakt ons blij. Succes met het project!
hoe moet je nou weten wat het verschil tussen bakken is, een bak is toch een bak. echt raar dat jullie verschillende soorten hebben.
13 June 2026
Yakup
Amsterdam
Snel netjes en goed contact met de mensen
13 June 2026
Mario
Zoetermeer
Fijn om te horen, Mario! Dat het snel ging en het contact prettig was, daar doen we het voor. Succes met het project!
Top.
TT
Den haag
Fijn dat je tevreden bent, dat is precies wat we willen. Veel succes met het project!
Lekker snel gegaan, moest alleen (helaas) de tuinstenen er in dumpen.
John
Zoetermeer
Fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was, John. Die tuinstenen zijn nu in ieder geval netjes weg!
Super oplossing! Recht voor de deur neergezet en vol geladen weer opgehaald op de geplande dag.
Angelique
Veghel
Wat fijn om te horen, Angelique! Dat het zo soepel is verlopen, van aflevering tot ophalen, is precies hoe het bedoeld is. Veel plezier met het resultaat van jouw klus!
Snelle levering en op plek waar die moest komen Ook bij het ophalen geen problemen Goede service
Daphne
Hoogezand
Fijn om te horen, Daphne! Dat de container op de juiste plek terechtkwam en het ophalen ook soepel verliep, dat is precies hoe het hoort te gaan. Bedankt voor je review!
Niks op aan te merken. Gewoon naar verwachting geleverd en via de online omgeving ook weer makkelijk laten ophalen. Zou het van harte aanbevelen. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste. Meer dan waard.
Daan
ZEVENHUIZEN ZH
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, Daan. Dat het ophalen via de online omgeving ook soepel ging is precies hoe het zou moeten zijn. Bedankt voor de aanbeveling, die waarderen we echt.
Erg tevreden het is gebracht en we hebben alles kunnen schoonmaken en het is zo opgehaald zonder dat we thuis waren
Busra
Utrecht
Fijn om te horen dat het allemaal zo soepel is verlopen, Busra! Dat je er zelf niet bij hoefde te zijn voor de ophaling maakt het wel zo makkelijk. Succes met de rest van de klus!
Zowel de levering als het nakomen van de bijkomende afspraken gingen op alle mogelijke fronten fout. De afhandeling van mijn klacht, of beter gezegd en niet in behandeling nemen van mijn klacht, resulteert erin dat ik nooit meer bij deze onderneming iets bestel.
9 June 2026
Maikel
Assen
Goedendag
Wij hebben contact gehad omtrent uw containerlevering/wissel.
U heeft in eerste instantie een container gehad van ons voor bouwafval.
Op basis van een bestelde afvalstroom kiezen wij een geschikte partner.
U heeft daarna een wisseling aangevraagd naar en container voor grond.
Niet alle leveranciers mogen met Grond rijden en dat heeft te maken met de PFAS norm.
Leveranciers moeten hier de juiste papieren voor hebben.
We hebben hierdoor uw bouwafvalcontainer eerst moeten laten ophalen en de dag later uw grond container laten plaatsen door een geschikte partner. Excuses dat hier een dag overheen is gegaan. Het goed af stemmen van 2 routes op 1 dag is lastig en risicovol als er vertraging is.
Helaas is de levering van uw grond container niet goed verlopen, dit omdat de opening niet naar de andere kant is gezet en u er niet goed in kon kruien. De opening stond ook te kort op het gebouw. We hebben de leverancier later terug gestuurd om dit recht te zetten.
Al met al begrijp ik uw ervaring. Echter hoop ik dat door mijn uitleg en toch het herplaatsen van de container wij onze best hebben gedaan de fout te herstellen.
De container plaatsen ging prima en zonder problemen en op afspraak. De co trainer ophalen, is echt een drama. Ik had 27 mei aangegeven en nu is het 9 juni en is ondanks twee keer gebeld te hebben met de klantenservice waarom het zo lang duurt alsnog niet opgehaald. Ook tussentijds zonder overleg was de ophaaldag eenzijdig vanuit de praxis ineens verzet van 27 mei naar 2 juni..maar nogmaals nog steeds niet opgehaald.
9 June 2026
Frans
Voorhout
Goedendag Frans,
We begrijpen de frustratie omtrent het ophalen van de container en onze excuses hiervoor.
Dit is helaas door de landelijke drukte een probleem waar meerdere mee kampen.
Normaal is een uitloop van 3-4 werkdagen het geval, echter is er nu een grotere uitloop.
Het vervelende met ophalen van containers is dat we er maar 1 tegelijk mee terug kunnen nemen, vandaar dat hier dan een groter beloop op zit dan het plaatsen van container.
Ik zal een notitie in uw klantenkaart vermelden om een kleine korting te bieden op uw volgende container. Hopende hiermee de nasmaak van dit verloop wat te verzachten
No complaints. Easy and cost effective
Ana Luiza
Rotterdam
Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is, Ana. Veel succes met het klussen!
Ik heb een grofvuilcontainer geleend van Praxis voor renovatie thuis. Let op bij het bestelproces, dit had m.i. beter gekund. Ik had bij het bestellen aangegeven wat voor container ik wilde, achteraf bleek dat ik een schoonvuil container heb besteld. Let goed op bij het bestellen dat je juiste besteld. Reden dat ik geen 5 sterren geef is dat de container zonder informeren een dag later is opgehaald dan afgesproken.
Mustafa
Zaandam
Bedankt voor je eerlijke review, Mustafa. Goed om te horen dat de container zijn werk heeft gedaan bij de renovatie. Je feedback over het bestelproces en de gewijzigde ophaaldatum nemen we serieus, want dat soort dingen horen gewoon te kloppen. Fijn dat je er toch een 8 voor hebt gegeven, en succes met de verdere klussen thuis.
Ik was zeer blij er mee, zo als ik schreef. Kon er een hoop spul In kwijt. En het werd weer keurig opgehaald.
Selma
Rhoon
Fijn om te horen, Selma! Dat de container goed van pas is gekomen en dat alles soepel is verlopen, daar doen we het voor. Succes met de rest van het klussen!
Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout.
Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf.
Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus.
Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen