Top geregeld

Snelle levering en op plek waar die moest komen Ook bij het ophalen geen problemen Goede service

Geleverd zoals verwacht - vriendelijke bestuurder

Niks op aan te merken. Gewoon naar verwachting geleverd en via de online omgeving ook weer makkelijk laten ophalen. Zou het van harte aanbevelen. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste. Meer dan waard.

Erg tevreden het is gebracht en we hebben alles kunnen schoonmaken en het is zo opgehaald zonder dat we thuis waren

Dramatisch, onprofessioneel en ronduit slecht.

Zowel de levering als het nakomen van de bijkomende afspraken gingen op alle mogelijke fronten fout. De afhandeling van mijn klacht, of beter gezegd en niet in behandeling nemen van mijn klacht, resulteert erin dat ik nooit meer bij deze onderneming iets bestel.

Plaatsen prima, ophalen echt een drama qua communicatie en planning

De container plaatsen ging prima en zonder problemen en op afspraak. De co trainer ophalen, is echt een drama. Ik had 27 mei aangegeven en nu is het 9 juni en is ondanks twee keer gebeld te hebben met de klantenservice waarom het zo lang duurt alsnog niet opgehaald. Ook tussentijds zonder overleg was de ophaaldag eenzijdig vanuit de praxis ineens verzet van 27 mei naar 2 juni..maar nogmaals nog steeds niet opgehaald.

Nice service

No complaints. Easy and cost effective

Goed, maar opletten bij bestellen

Ik heb een grofvuilcontainer geleend van Praxis voor renovatie thuis. Let op bij het bestelproces, dit had m.i. beter gekund. Ik had bij het bestellen aangegeven wat voor container ik wilde, achteraf bleek dat ik een schoonvuil container heb besteld. Let goed op bij het bestellen dat je juiste besteld. Reden dat ik geen 5 sterren geef is dat de container zonder informeren een dag later is opgehaald dan afgesproken.

Keurig gebracht, En ook weer netjes opgehaald.

Ik was zeer blij er mee, zo als ik schreef. Kon er een hoop spul In kwijt. En het werd weer keurig opgehaald.

Top geregeld!

Makkelijl bestellen, op tijd geleverd en weer opgehaald.

Alles soepel geregeld; alleen een slordigheid in een bevestigingsmail.

Zie boven.

Behoorlijke miscommunicatie over het levermoment

Eerst zou hij dinsdag komen vervolgens maandag Dus ik maandag vroeg naar huis Om 12.30 uur gebeld waar hij bleef kreeg ik te horen dat hij dinsdag kwam Ik weer vroeg aanwezig zou bezorgd worden tussen 9.00 en 12.00 uur Weer om 12.30 uur gebeld of dat ding nog kwam Uiteindelijk 14.15 uur geplaatst

Perfect z'n container, je hebt er geen uitkijken naar van waar je met de stenen heen moet.

Slecht

Gebeld met de klantenservice wat in de container mag bij het ophalen bleek dat ik een andere container moest en dus meer moest betalen!

Super tevreden

Alleen kreeg ik als vrouw zijnde 1 kant niet open omdat die verbogen was

Makkelijk

Fijne service en makkelijk geregeld!

Super !!

Op de datum geleverd. Je wordt voor die tijd netjes gebeld en ook vriendelijk! Netjes de container opgehaald!

Nog niet opgehaald!

Alles goed als ze hem vandaag ophalen

Best goed alleen het financiele plaatje was niet oke

Ik had de container smiddags besteld en van te voren zou ik gebeld worden. Daar heb ik 10 euro extra voor betaald. Hij stond er al vroeg in de ochtend zonder gebeld te worden. Dus waar heb ik die 10 euro voor betaald. Hij werd de volgende ochtend vroeg opgehaald dat was oke.

Goed geregeld

Alles was op tijd geregeld!

Top geregeld

Het was makkelijk zelf online te regelen. Vooral ook met de keuzehulp. Ik moest nog even bellen omdat ik het verkeerde huisnummer had doorgegeven waar tegenover de container geplaatst moest worden. Dit werd gelijk geregeld. Ik had later nog een mail gestuurd omdat het een paar dagen duurde voordat hij weer opgehaald werd. Maar daar kreeg ik heel snel een mail op terug met de verklaring dat het nogal druk was. En dat hij op dezelfde dag op de planning stond. En dat bleek zo te zijn. Alles is bij jullie dus top geregeld!!

Zeer goed geregeld

Zeer soepeltjes

De container staat er nog altijd.

Ik heb gevraagd om de container z.s.m. weg te halen, en jullie hebben het verzoek nog altijd in behandeling. Wanneer wordt die opgehaald? Ik heb vrachtwagens die hier moeten lossen.

Makkelijk en op tijd aangekomen!

Prettig ervaring!

Vriendelijk en behulpzaam

Makkelijk container huren

Precies op tijd volgens afspraak

Ik ben blij verrast dat men zich houdt aan de tijden. Ook bij de klanten service goed geholpen. Alles bij elkaar goed georganiseerd.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.