Supersnel

Simpel om te bestellen, supersnelle levering tegen een redelijke prijs en net zo makkelijk om te laten weghalen. Helemaal tevreden en zou een volgende keer opnieuw bij Praxis bestellen

Snel en correct

Duidelijk omschreven wat er in mag en wat er niet in mag!

Minder uitleg .

Onprofessioneel

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld, via het klantportaal goed bij te houden wat de status is. Fijn dat je de container ook kan omwisselen voor een nieuwe naar keuze.

Snelle service en goed meegedacht

Wij hadden vragen of de container bij ons op de oprit zou passen. Hierbij werden wij kundig en snel te woord gestaan en de container vervolgens op tijd en netjes neergezet. Ook het ophalen ging snel en moeiteloos. De gehele communicatie verliep heel soepel. Wij zijn erg tevreden

I have had a great experience with the container I rented. Everyone was very professional and communicative!

Goede service, je krijgt van je bestelt

Zie titel.

Eenvoudig bestellen, eenvoudig ophaalmoment kiezen, vriendelijke bezorger van de container.

Gemaksvriendelijk

Het was heel makkelijk om een container te huren en weer op te laten halen. De chauffeurs waren vriendelijk en snel. Ik zou deze ervaring vooral als gemaksvriendelijk omschrijven.

Veel onduidelijkheid

Ik heb al eens eerder via Praxis containers besteld wat verder prima verliep. Daarom koos ik nu opnieuw voor Praxis. Bij levering van de eerste containers van deze reeks, ging meteen alles al anders. De 2 containers bleken besteld bij 2 verschillende leveranciers en werden dan ook apart geleverd, wat betekende dat ze ook apart werden omgewisseld. HRM was tot alles bereid en wilde zelfs containers voor ons verplaatsen omdat er te weinig ruimte was voor alle volle en lege containers en het wisselen héél rommelig verliep. Renewi daarentegen, wilde helemaal niet meewerken en dreigde zelfs met de volle container te laten staan. Geen fijne ervaring al met al. Praxis was op woensdag zelfs de hele dag telefonisch onbereikbaar waardoor we het zelf hebben moeten oplossen en regelen.

Nazorg is zeer slecht

Nadat de container is aangemeld om opgehaald te worden wordt het stil. 2x moeten bellen om hem te laten ophalen. Nu 3 weken later staat de container er nog steeds. Praxis kanixs!

Fijn proces, loopt zoals verwacht

Heldere voorwaarden Goede informatie Logische stappen

Goed overzicht en communicatie was top!

Als was goed geregeld!

Oke

Oké

Prima gegaan. Heb er nog een besteld wel op ander adres.

Prima gegaan

Plaatsing en ophalen ging heel soepel

Heel blij met de service, dat de container op m'n oprit geplaatst kon worden, wat niet zomaar makkelijk was.

Teleurstellende serice

Helaas is er weinig goed gegaan in het proces. Bak op verkeerde moment geleverd en op de verkeerde plek. Ophalen duurt 1,5 week. Meerdere keren naar jullie gebeld, wordt niet opgenomen. Erg jammer

Prima bak

Prima bak voor prima prijs.

Snel geregeld tegen een scherpe prijs

Super service. Duidelijke uitleg op de website en ook telefonisch goed bereikbaar. Echt geweldig

Manier van bestellen was simpel en duidelijk, de chauffeur klantvriendelijk, en het ophalen middels duidelijke communicatie!

Voortreffelijk

Prima verlopen alleen jammer dat er geen tijdsblok is waarnemer hij opgehaald Wordt

Goede service en prijs

Container besteld via internet met behulp van de keuzehulp. Paar dagen later gebracht. Ophalen was net zo makkelijk. Paar foto’s van de container en aanmelden voor ophalen. Geen enkel probleem.

Top service goede prijs

Makelijk te bestellen en goede haal en breng service

snel en goed

De container werd op tijd gebracht en snel opgehaald nadat ik dat aangegeven. Ook werd door de klant

Welwillend en meedenkend

De straat waar de container moest worden geplaatst, is opengebroken ivm gasleidingswerkzaamheden. De chauffeur wilde rechtsomkeert maken, maar toen werd ik door een vriendelijke medewerker (Abdel) gebeld hierover. Ik heb hem toen uitgelegd dat je via de andere kant van de straat achteruit de woning kon bereiken. Abdel heeft toen een andere chauffeur gebeld, die bereid was om het op deze manier op te lossen. Heel fijn!!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.