Laden reviews...
649 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat Praxis overwegend positief werd beoordeeld met snelle levering en vriendelijk personeel. Er zijn wel klachten over planningsvertragingen en communicatie. Over het algemeen bleef de service betrouwbaar en betaalbaar, met veel tevreden klanten.
Op tijd geleverd, ophalen had wat sneller gemogen. Overall prima
16 September 2026
Peter
Eindhoven
Het plaatsen gebeurde minimaal 5 uur later dan afgesproken. Het ophalen duurt vooralsnog al 4 dagen langer dan afspraak, hij staat nog steeds. Als je met een aannemer oid werkt is deze service absoluut niet aan te raden want het kost je kostbare dagen en geld.
15 September 2026
Bart
Oosterhout
hele goede prijs en kwaliteit, ik had de container korter nodig en dat was geen probleem, deze werd ook eerder opgehaald dan afgesproken wat ook wel fijn was.. aardige chauffeur met ophalen (niet met brengen..)
15 September 2026
Ron
Haarlem
Mocht je weer een container nodig hebben, Ron, dan weten we dat flexibiliteit voor jou belangrijk is en dat regelen we graag weer zo. Blij dat de planning soepel kon worden aangepast aan wat jij nodig had.
Na eerst een verkeerde container plomp verloren zo maar voor de doet gezet gebeld met ze een toen perfect geregeld. Laditg niet aan Praxis maar aan de container boer die op eigen houtje zo maar een open bak had neergezet. Dit omdat ze geen 10m3 gesloten bak hadden. Verder communicatie met de Praxis uitstekend verlopen. Ps. Gelijk afscheid nemen van dat arrogante bedrijf.
14 September 2026
Willem Jan
Zwolle
Goed dat het uiteindelijk gelukt is, Willem. Jammer dat het niet meteen vlekkeloos verliep, maar blij dat we het samen snel hebben kunnen oplossen. We houden je feedback serieus en gebruiken het om het in de toekomst beter te doen.
Op tijd gebracht en op tijd gehaald. Helemaal top.
12 September 2026
Peter
Rijnsburg
Peter, dat is precies hoe het hoort te gaan. Blij dat alles op tijd verliep en dat het naar wens was.
De levering was op tijd. Ophalen ging ook weer makelijk. De chauffeur was erg vriendelijk en meedenkend.
12 September 2026
Stefania
Breda
Bedankt, Stefania! Dat de levering en het ophalen soepel verliepen en je ook nog een fijne chauffeur trof, dat maakt het helemaal compleet. Veel succes met het project.
Nadat een internetpartij mij heeft laten zitten heb ik contact gehad met een medewerker. Top! Meedenken en gezien de haast ook mogelijk gemaakt dat het snel geleverd kon worden. Het spreekwoordelijke extra stapje.
B.M.G
Nieuwegein
Dat doet ons goed. Zeker als je al een teleurstelling achter de rug had, wilden we er alles aan doen om het snel te regelen. Blij dat het gelukt is.
Kan niet beter
Fred
Tijnje
Dat klinkt als een klus die lekker liep, Fred. Bedankt dat je de tijd nam om het te delen.
Niks op aan te merken. Vriendelijke mensen
Monique
Voorschoten
Dankjij, Monique. Fijn dat alles naar wens was en je de mensen vriendelijk vond, dat maakt het verschil. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Er wordt snel gehandeld en actie ondernomen. Ook wordt je netjes en professioneel aan de telefoon te woord gestaan. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
10 September 2026
Aicha
Zaanstad
Een 10, dat zegt genoeg. Fijn dat de snelheid en het contact zo goed vielen, Aicha, daar doen we ons best voor. Hopelijk was het klusje een succes.
Op de website staat groots dat containers de dag erna geleverd worden. Helaas is dit niet het geval als je in het weekend besteld. Dan blijft het liggen tot maandag tot dat iemand dit kan verwerken. Ook zouden ze hiervoor bellen als het later was dan je gekozen moment. Dit doen ze ook niet. Direct na afmelden kregen wij een mail met de verwachte ophaal datum. Helaas is deze na 3 beloftes en meerdere telefoontjes naar de klantenservice 4x verplaatst. Klantenservice was het telefonisch met mij eens dat dit niet oke was. Helaas doet het bedrijf wat dit aanstuurt hier niets aan. Zij zeggen gewoon dat het normaal is dat dingen vertraging oplopen. En dat een medewerker die 3x een belofte doet zonder dit na te komen ook normaal is en bij de sector hoort. Het heeft 6 dagen geduurd voordat de container werd opgehaald. Ik adviseer dit aan niemand voor de onderstaande punten: Klantenservice van praxis met beloftes die ze niet nakomen. Niet 1 bedrijf maar 3 waar je mee te maken hebt (MSG online, praxis kluscontainer en nog een container bedrijf waar zij de container weer bij huren) Geen duidelijke ophaal of leverings tijden of momenten die ze door kunnen geven. Het ophalen van de container duurt bijna 1 week Geen transparante communicatie
10 September 2026
Anoniem
Anoniem
Goedendag
We hebben elkaar ook telefonisch hierover gesproken.
We begrijpen zeker dat het vervelend is, als een toezegging niet wordt nagekomen.
Echter kan er bbij onze transporten ten allen tijden dingen voorvallen, waardoor we ad hoc moeten schuiven. Vandaar dat we ook aangeven in onze mails mbt het ophalen dat er een vertraging op kan zitten.
Onze excuses dat uw opdracht ondanks toezeggingen een aantal keer is verschoven.
Vriendelijke groet,
Ik had een container gehuurd voor vrijdag en zaterdag omdat ik naar een andere stad verhuisde. Helaas liet ik de container buiten staan, waarna ze zeiden dat hij te vol was en ik bijna 400 euro extra aan boetes moest betalen. Dit is een onverwachte uitgave en ik weet niet zeker of er iets aan gedaan wordt. Het is jammer dat ik dit heb moeten meemaken.
8 September 2026
Sami Abrahim
Hattem
Goedendag
U heeft een container bij ons gehuurd voor enkel hout
Daar mogen geen andere materialen in.
Uw container was helemaal vol beladen met grofvuil en daarnaast was deze tot meer dan 70 cm boven de rand beladen. Overigens zaten er ook nog eens 2 matrassen in. Dat is allemaal niet volgens de spelregels en helaas zitten er dan ook extra kosten aan vast.
Er zijn ook allemaal planken en andere materialen gebruikt aan de zijkant om de container op te hogen. Daar zijn de containers niet voor bedoeld en u heeft in dit geval enkel de extra kosten doorbelast gekregen voor wat er in de container heeft gezeten.
We begrijpen dat het vervelend is als er bij betaald moet worden.
Alleen als we kijken wat er allemaal in de container is gedaan en hoe deze was beladen, dan lijkt het mij vanzelfsprekend dat daar helaas kosten voor berekend dienen te worden.
Bestellen via de website ging goed. Bezorgen en ophalen op de gewenste tijdstippen en vriendelijkheid en meewerkendheid van de chauffeurs is prima. Minpunt: Bij bezorging van de container bleek die voor bijna de helft !!! gevuld met (regen)water. Die moest op mijn binnenplaats eerst leeggeschud worden met behoorlijke waterplassen overal tot gevolg. Dat was niet zo netjes. Tip: controleer de container voordat je hem gaat bezorgen. Minpunt: Onmogelijk om via de website een ophaaldag en moment te kiezen. Via geen enkele browser of computer. Dan maar telefonisch gedaan. Kost weer een dag/weekend tijd. Tip: check permanent of je website goed draait. Aanbeveling: Ja, maar wel goed verbetertips een keer oppakken.
8 September 2026
John
Kortgene
Goedendag
Goed dat u aangeeft dat de container niet leeg was op moment van leveren.
We leven helaas in een land waar het nu en dan regent maar dat kan niet zo snel vol raken.
Daar hadden wij inderdaad beter op moeten letten.
Dat is vreemd, want via ons portaal kan een container wel gewoon worden afgemeld.
Bent u via de website of onze mails wel in uw persoonlijke portal terecht gekomen?
Wij probeer elke dag te bellen sinds de extra factuur maar ik kreeg geen gehoor. Ik vindt dit wel zeer onprofessioneel. Tijdens het plaatsen kan je we een tijd kiezen tijdens het ophalen niet. Dus ik dacht het wordt de zelfde tijd opgehaald als geplaatst. Maar ik kreeg hiervoor een aparte factuur van ophaling mislukt! Zeer onprofessioneel!
j
Singh
Goedendag,
Het klopt dat u een voorkeur kan aangeven bij het leveren van de container.
Echter betreft dat ook wel een voorkeur en is geen garantie, we proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de voorkeuren tijdens het maken van de planningen.
Echter kan er bij het ophalen zelfs een uitloop heersen van 2-4 werkdagen.
Dat heeft te maken met het feit dat we maar 1 volle container tegelijk mee terug kunnen nemen op de wagen.
Met leveren van containers kunnen er meerdere in elkaar worden gestapeld.
Ik zie dat de factuur betrekking heeft op het niet kunnen ophalen van de container ivm een gesloten hek.
Bij het afmelden van een container is altijd een mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen. Dat veld kunt u gebruiken om bijv aan te geven dat uw hek. binnen bepaalde tijden open is.
We begrijpen dat het vervelend is dat hier een factuur uit is ontstaan. Echter hebben we voor niks op locatie gestaan omdat er geen omschrijving bij het afmelden was toegevoegd.
Keurig op 1 parkeerplek neergezet op de dag van keuze en weer opgehaald op dag van keuze. Je hoeft er niet eens bij te zijn.
Monique
Almere
De mensen achter de planning en bezorging doen dit elke dag, maar het blijft tof om te horen dat het zo netjes verloopt. Precies op de juiste plek, precies op de afgesproken dag, en jij hoefde er niet eens voor thuis te blijven. Bedankt voor je review, Monique!
Breng en haal service allemaal netjes geregeld. Geen haastwerk . Vriendelijke gasten.
Ronald
Spijkenisse
Fijn dat de container op tijd stond en alles rustig en netjes verliep, Ronald. Dat is precies hoe het hoort te gaan. Succes met de verdere klus!
De container die ik in eerste instantie besteld has was niet leverbaar. Hier moest ik zelf achteraan bellen nadat de container niet op de afgesproken datum geleverd was. Uiteindelijk is de container 1 week later geleverd. Het prijsverschil zou terug gestort worden, ook hier heb ik achteraan moeten bellen omdat dit na 5 weken nog niet gedaan was.
Kilian
Ede
Goedendag
Dit is zoals u het zelf al beschrijft chaotisch verlopen.
Ik zie een melding dat de order door het systeem is blijven hangen ivm containerformaat dat niet beschikbaar is in uw regio. Onze excuses hiervoor.
De terugbetaling had inderdaad ook verwerkt moeten worden.
Normaal gebeurt dit als een order is opgehaald.
Echter had dit gezien de omstandigheden en orderverloop direct moeten gebeuren.
Wat ik als coulance zal verwerken in uw order is een korting bij uw volgende container.
De container stond op de juiste dag/ tijd/plek klaar. Heel prettig!
6 September 2026
Petra
Voorschoten
Mocht je weer een container nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Petra, bedankt voor je beoordeling, het is precies zoals het hoort te zijn.
Zeer slecht onbekwaam personeel niet klantvriendelijk ik raad ook dan iedereen af om bij jullie een container te nemen.
5 September 2026
Z
Goedendag,
We hebben uw order er even bijgezocht.
Hierin willen we graag weten wat hier niet juist of niet klantvriednelijk is gegaan.
We zien terug dat u een container heeft gehuurd voor Puin
Deze is uitsluitend bedoeld voor steenpuin.
Echter heeft u de container helemaal gevuld met Grofvuil en daar heeft u een naheffing voor gehad.
Nu begrijpen we dat het vervelend is als u extra moet betalen, alleen brengen wij enkel de juiste afvalstroom in rekening.
Bak netjes geleverd en snel weer opgehaald
5 September 2026
Irish
Rotterdam
Bedankt, Irish. Fijn dat de levering en ophaling naar wens zijn verlopen. We helpen je graag weer als je een volgende klus hebt.
gemakkelijk, op tijd, volgens afspraak
Gerhard
Zwolle
Dat klinkt precies zoals het moet gaan, Gerhard. Fijn dat de levering soepel en op tijd was. Succes met het klussen!
Snel geregeld. Snel geleverd. Snelle communicatie en ook weer snel opgehaald. Hij was ook goed geplaatst. Kan niet anders zeggen dan dat het super ging.
Laura
Zoetermeer
Top, Laura, dank je wel. Prettig dat alles van levering tot ophalen soepel verliep en de plaatsing ook naar wens was. Tot een volgende keer.
Door partner partij Renewi is alles prima gedaan. Dus geen klachten
Martien
Zoetermeer
Als je weer een container nodig hebt, weet je ons te vinden, Martien. Prettig dat alles soepel is verlopen en precies volgens afspraak.
We moesten drie dagen bellen om te checken waar is de container omdat zonder bevestiging was onze container niet op afgesproken datum geleverd 3 dagen waren vrije parkeerplaatsen bewaard Niet leuke ervaring
3 September 2026
Victoria
Den Haag
U heeft helemaal gelijk.
U had de container in eerste instantie besteld voor 13-07 en deze later gewijzigd naar 06-07. Helaas is bij onze planning deze wijziging niet goed verwerkt en daarnaast was de gesloten container niet op voorraad om dat direct op te lossen.
Hierdoor heeft het helaas wat langer geduurd,
Onze excuses hiervoor.
Bij uw volgende bestelling zal er een kleine korting worden toegepast
Vriendelijke chauffeur bovendien
3 September 2026
Lex
Vreeland
Wat fijn om te horen, Lex! Goed dat alles soepel is verlopen en dat de chauffeur een prettige indruk heeft achtergelaten. Veel succes met het project!
Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout.
Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf.
Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus.
Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen