Niks terug gehoord van de schade claim

Ons dak is flink vernield, direct een schade claim gedaan. Vervolgens gebeld aangezien ik hier niks van terug hoorde, ik moest het nog even afwachten. Wij hebben nog steeds niks terug gehoord van de schade claim.

Prima service, gebracht en opgehaald zoals afgesproken

Tevreden over de service. Container werd gebracht en opgehaald op de afgesproken dag. Helaas kon de container niet op de oprit (chauffeur kon draai niet maken), waardoor uitgeweken werd naar een parkeerplaats voor de deur. Vooraf had ik van een medewerker begrepen dat het wel mogelijk zou zijn (beoordeeld aan de hand van foto's van de situatie). Ik begrijp dat het soms lastig in te schatten is. Gelukkig stelde de gemeente zich ook flexibel op en was de vergunning zo geregeld.

Echt goed en makkelijk.

Het was erg goed, hartelijk dank.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk, Ik kon alles online regelen. Het was supermakkelijk.

Kreeg wat ik bestelde, maar communicatie had wat problemen.

Bij bestellen werd een indicatie gegeven van wanneer de container geleverd werd. Dit werd 3 keer veranderd zonder toelichting of communicatie. Is hierdoor lastig om op aan te passen. Na telefonisch contact met praxis en umia ging alles vlot, dank nog daarvoor.

Zowel het brengen als het halen is keurig verlopen.

Op een klein misverstand bij de aanvraag over puincontainer en sloopafvalcontainer na, kan ik niet anders zeggen dat alles uitstekend is verlopen.

Snel geleverd en snel opgehaald!

Keurige chauffeur die begripvol achteruit de dijk afreed. Na de recensie te hebben gelezen op lange wachttijd was ik voorbereid maar zondag gemeld voor ophalen en dinsdag opgehaald. Dus alles top.

Altijd makkelijk

Ik bestel alleen maar containers via praxis, het verloopt zo makkelijk en je hebt een lange huur periode. Nooit probleme me gehad. Kan het helemaal aanbevelen.

Makkelijk en snel

Binnen een dag een container voor de deur waar ik bij andere meerdere dagen moest wachten.

Slecht .

Komen niet hun afspraken naa hij zal dinsdag ochtent komen niets dan woensdag niets een bedrijf dat geen afspraken na kunnen komen .

Komt en gaat , allemaal netjes geregeld

Heel erg slecht

De container kwam niet op in het afgesproken tijdvlak (was aangegeven in de ochtend maar het werd laat in de middag). Verder: De container zou opgehaald worden op woensdag 6 mei. Het is nu 13 mei en ondank dat ik verschillende keren heb gebeld, is de container nog niet opgehaald. Inmiddels hebben we politie voor de deur gehad vanwege gespuis dat dag en nacht in de container loopt de graven. Mijn buren voelen zich, terecht, erg onveilig. Ik krijg alleen te horen we komen z.s.m. maar tot nu staat de container er nog steeds. Iets met de weinig chauffeurs ofzo... :-( Ik heb Praxis altijd een prettige winkel met goede service gevonden maar dit is een dieptepunt in mijn ervaring. NOOIT MEER een container van Praxis dus..

Zeer goed alles volgens afspraak

Goede plaatsing en ophalen

Goedkoop en prima service

Snel service en duidelijkheid voor alles

Top communicatie!

Bestellen is eenvoudig. Goede uitleg op website. Goed te woord gestaan aan telefoon vanwege opmerking/vraag. Juiste bezorging en correcte chauffeurs voor brengen en ophalen.

de container is nog niet opgehaald.

Ik heb verzocht de container op donderdag 7 mei op te halen. Dit is nog niet gebeurd - terwijl omin jullie portal de status 'afgerond' is... Dit weekend hebben vreemden een lading afval in de container 'bijgestort'. Ik kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen, omdat wij er dit weekend van uit gingen dat de container opgehaald zou zijn... Ik zal uw helpdesk morgenochtend bellen, ga ervan uit dat dit correct opgelost wordt.

Goed, gemakkelijk en duidelijk.

De website is makelijk en duidelijk. Het is super fijn dat chauffeur belt als hij/zij komt brengen. Maar het zou ook fijn zijn, als de chauffeur belt bij ophalen. Verder...top!!!

zeer tevreden

goed geregeld zeer tevreden

Was geweldige service

Superfijn om alle puin ineens kwijt te kunnen. Het was in een dag gefikst. 7 uur gebracht en de andere dag rond half 8 is hij weer opgehaald door een hartstikke vriendelijke chauffeur

Gemiddeld

De container werd eerst zonder contact met ons op een willekeurige parkeerplek neergezet. Daarnaast werd de container een dag later opgehaald dan beloofd.

Teveel moeten bijbetalen

Ik had een puincontainer gehuurd maar uiteindelijk bleek ik maar weinig steen te hebben, alleen snij gedeeltes. De container had daarom ruimte over en deze vulde in met pallets en een schuttingdeur. Het werd dus uiteindelijk een hout container. Dat ik daarvoor extra moest betalen, snap ik, maar 125,00 extra vond ik wel veel gezien het feit dat een hout container bijna gelijk is aan de prijs van een puincontainer

niet helemaal wat ik had verwacht

Ik bestelde een bouwafval container bij Praxis van 4 m2 met een afmeting van L245 x B160 x H120 voor €369. Ik had duidelijk aangegeven in de middag leveren. Schauffeur kwam al om 7 uur in de ochtend. Moest buren wakken maken voor een parkeerplek. In de middag zou het geregeld zijn. Werd een container van UMIA geleverd tot mijn verbazing, en dat was in afmeting kleiner. Volgens hun norm was het ook 4 m3, maar ik had gerekend op de afmetnig die op de webpagina staat van Praxis. Al met al is het goed gekomen maar was wel teleurgesteld. Rechtstreeks bij UMIA bestellen is €44,-goedkoper, als ik dat wist zou ik niet bij Praxis huren.

Helaas niet helemaal tevreden.

Hij werd de dag dat we wilden gebracht. In het tijdvak die we hadden gekozen dus dat was wel fijn. Bij het ophalen ging het helaas minder soepel. Keuze gemaakt voor een dag, maar ik snap dat dat niet altijd helemaal uitkomt, maar dat hij een week later pas opgehaald werd was dan wel een beetje jammer. Want ik kon een dag kiezen dus dan wek je de verwachting dat hij ook die dag wordt opgehaald. Ik moest ervoor bellen. Ik denk dat hij anders vergeten was. En toen bleek de wagen ook nog eens te zwaar voor onze oprit. Die is helemaal verzakt en tegels zijn gebroken. Door de wagen die hen op kwam halen. Niet op de plek waar de container stond. Ik had zelf gevraagd of hij op de oprit kon, maar misschien was het handiger geweest als ze bij het brengen hadden gezegd dat dat misschien te zwaar zou zijn bij het ophalen. Dan hadden we wellicht een andere keuze gemaakt. Ik heb er natuurlijk geen verstand van dat zoiets je te zwaar zou worden. Bij het brengen ging het dan ook prima. Toen was hij schijnbaar nog niet te zwaar.

Goed en slecht

Het bestellen, aanpassen van de bestelling het bezorgen en het te woord staan bij mijn vragen waren allemaal goed. Het ophalen dat op 1 mei stond ingepland, en daarna, na dagelijks bellen, verschoven naar steeds de volgende dag, met als resultaat op vrijdag 8 mei nog steeds de container voor de deur. Omdat de container 3 privé parkeerplaatsen in het centrum van Voorburg blokkeert, alles behalve fijn dit.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.