Prettige ervaring via de mail en daarna ook in de winkel

Een snel en positief antwoord op mijn vraag of de Zsiska oorbellen in een bepaalde kleur leverbaar waren. Daarna ook een fijne ervaring in de winkel bij het ophalen.

Super verrassende en unieke kleding

Het is de kleding die bij mij past en geen enkele winkel kan dat evenaren.

Nette communicatie tussen bedrijf en klant.

Snelle verzending en met zorg verpakt.

Pakketje snel ontvangen met een lieve persoonlijke noot. Kleding altijd van goede kwaliteit en pasvorm. Super blij mee.

Ik slaag altijd

Winkel is mooi en netjes ingericht. Hele mooie kleidingen en ik slaag r altijd, je wordt vriendelijk geholpen,

Winkel met prachtige kleding en leuke

Prachtige kleding van duurzame merken en je wordt leuk geholpen

Super fijne winkel!!!

Al jaren koop ik mijn kleding bij LEEZZA. Fijn dat daar het kledingmerk Elsewhere wordt verkocht. Dit merk heeft namelijk ook moderne, aparte kleding in grotere maten. Ik hoef met mijn grote maat niet in een bloemetjes jurk te lopen!! Meestal bestel ik mijn kleding via de site en ga deze dan passen in de winkel in Bodegraven. Daar word je heel gastvrij en vriendelijk door Serena ontvangen en geholpen. Ook voor voor originele sieraden kun je daar terecht. Voor mij is LEEZZA een topwinkel!!!!

Mooie kleding. Leuke winkel.

De winkel gezellig,mooie items. Serena is beste stylist

Erg gezellig om daar te shoppen. Mooie mode mag van mij nog wel gekkere mode zijn. Maar voor de rest prima.

Prima service!

Mooie site met fijne merkkleding. Snelle verzending en prima service!

Mooie stijlvolle collectie bij Leezza & super goed advies

Heel goed geslaagd bij Leezza. Een mooie en stijlvolle collectie, ook voor een maatje meer. Heel prettig en goed geholpen door Serena de eigenaresse. Goed en eerlijk advies gekregen. Heel blij met mijn aankopen. En als het niet lukt om naar de winkel te gaan, zal ik zeker in de toekomst ook online bestellen.

Verrassende collectie, uitstekend advies

Ik kom graag bij Leezza, vind er altijd iets naar mijn zin, vaak iets anders dan ik gewend ben. Ook leuke accessoires. Mijn favoriete winkel omdat er heel veel keus is en ik goed word geadviseerd!

Prima informatie over de te verwachten tijd van levering.zeer tevreden over Leezza. Als iets fout ga

Ik ben zeer tevreden over de levering van de bestelde producten. Als er iets fout gaat, wordt er naar een juiste oplossing gezocht. “Blijf deze service behouden!”

Altijd bereid om via de telefoon te helpen, heel correcte afhandeling van bestellingen en een prachtige collectie. Niet alleen kleding, maar ook accessoires. Aanbevolen!

Prachtige collectie in in mooie winkel waar je ook vakkundig en prettig geholpen wordt!

Deze winkel waar zoveel van mijn favoriete merken verkocht worden is echt de moeite waard om er anderhalf uur voor in de trein te zitten!

Prima winkel prima service

Ik vind dit een hele fijne winkel met mooie merken. De service is altijd prima.

Snelle levering, leuke merken!

Blijdschap

Altijd blij als de post komt. Is ook altijd goed. En veel complimenten over de apparte kleding.

Heerlijk shoppen op de website!

Ik hou uiteraard van de merken die Leezza aanbiedt: mooie, aparte, stijlvolle kledij die heel aangenaam aanvoelt en draagt. Correcte prijs, goeie kwaliteit, heel goede service. Alles wordt snel en correct geleverd en goed gecommuniceerd. Daar hou ik van. Een echte aanrader. De koopjeshoek maakt het ook heel leuk :-)

Betrouwbaar zoekt mee naar een bevredigende oplossing.

Fijne persoonlijke webshop. Mooie collectie! Aanrader!

Heel fijne winkel, leuke modieuze kleding!!

Ik shop graag, en ik kan altijd goed slagen. Heel mooie kleding. Draagt fijn!! En ik krijg altijd veel complimenten van andere, wat zie je toch weer mooi!!

Mijn ervaring is goed

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering. Prima site.

De maten worden kleiner

Ik ben nog steeds op hetzelfde gewicht als vroeger maar de xxl is gewoon te klein. Dat vind ik spijtig. Maar voor de rest ben ik zeer tevreden over de collectie van Leezza. Doe zo voort, ik hoop dat ik nog steeds kan kopen bij jullie alhoewel ik al 70 ben. Toch tevreden

Prettig om er kleding te kopen

Hier koop ik kleding die net iets anders zijn, qua belijning/pasvorm. Hier wordt ik vriendelijk en eerlijk geholpen.

Was nog nooit in deze winkel geweest maar zag in de etalage een leuke rok, dacht ik. Het bleek een jurk te zijn. Vond nog een leuke broek in dezelfde stijl én een jasje bij de jurk. Werd leuk geholpen. Niet opdringerig. Ga voor de najaarsmode zeker weer naar Leeza!

Brugstraat 1

2411 BM Bodegraven

Over Leezza

Bij LEEZZA geloven we in mode met karakter. Onze collecties zijn speciaal samengesteld voor vrouwen die zich willen onderscheiden, zonder concessies te doen aan comfort of kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een uitgesproken ontwerp of een stijlvolle basic met een twist – bij ons vind je kleding die blijft verrassen. We kiezen bewust voor slow fashion: duurzaam geproduceerde kleding van merken die net als wij waarde hechten aan vakmanschap en originaliteit. In onze webshop én winkel in Bodegraven vind je onder andere de collecties van Elsewhere, NÜ Denmark, Ozai N Kü, Lotus Eaters en Amber & Moon. Stuk voor stuk labels met een unieke uitstraling en sterke ontwerpen. Naast kleding vind je bij ons ook accessoires zoals ceintuurs, tassen, sieraden en sjaals – perfect om jouw look helemaal af te maken. Bestellingen boven de €100 verzenden we gratis binnen Nederland; boven de €150 ook naar België en Duitsland. Retourneren? Geen probleem. En heb je vragen, dan staan we altijd klaar met persoonlijk advies. Met liefde voor stijl, details en eerlijke mode hopen we je te inspireren om jezelf te laten zien – precies zoals je bent. Welkom bij LEEZZA.